cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 du-te drq, am intrat si eu aici, am crezut ca o sa gasesc oameni mai de treaba
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 hai, mai, gata.. tu scoti jignirile alea pe banda, nici nu mai stii cui i le spui nu mi-ai zis ca sunt senila? sau tu esti senil, nu mai tii minte?Nu ti am zis ca esti senila...arata tu contrariul 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 12, 2019 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 12, 2019 Arata unde te am jignit eu...pe cand tu din jegosi, scarbe si saraci nu ne mai scoti...Cine pe cine jigneste?In cele din urma am inteles ca pt cioflicel sau cum o chema-o, aici pe topic e "loc de dat cu capul". 1 5
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Nu ti am zis ca esti senila...arata tu contrariulaveti acolo, in istoricul postarilor eu nu uit niciodata ce vorbesc cu cineva
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 jegosul ala, ca de ce vorbesc?pai, nu se mai intorcea nimeni, daca nu vorbeam cu eial drq, ce el, peshte?trb sa-i fac pe fraieri sa se mai intoarca, ca sa pot eu sa decid dup'aia cine mai vinestie el...a supt el pooli?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 daca ei se duc la sute de femei, la care se mai intorc dup'aia?la alea care le-a aratat consideratienumai prin comunicare se ajunge la sufletul omuluiCe sa stie un prostsa nu-l mai prind p'ala aici, e prostvrea femei gonflabile, elsa le mulga de silicoane si alea sa nu vorbeascaJegosu' drqBine ca nu vine la mine, i-as da un pumn in cap
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Mortaciunea, a venit sa-mi bage poola pe gat, ca sa-mi inchida gura?n-are bani, mortaciuneaa intrat pe mine ca e d'ala care cauta cel mai ieftinel credea ca eu accept jeguri ca el
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 isi baga poola in toate mutoaselece drq intalnire e aia?daca nu vorbesc cu el, ce e aia?asa, stateam, drq,, singura, si imi bagam eu vibratoaremortaciunea drqsex cu un mort, care nu vorbeste
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 zici ca vorbesc degeabadaca eu zic aici sa nu mai vina boschetarii, ei de ce continua sa vina?de boschetari ce sunt...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 nu intra boschetarii aici?intra, da-i drq, ei intra peste tot, sa caute, sa afle pe unde mai sunt pomeni
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casamortaciune, daca nu vrei sa imi dai bani, la ce drq te mai bagi in seama?nu ai ce sa futi, jegosule
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 mortaciune, daca nu vrei sa imi dai bani, la ce drq te mai bagi in seama?nu ai ce sa futi, jegosulejegosulle, crezi ca inttereseaza pe cineva de tine?trb sa dai bani, sa te bage si pe tine o femeie in seamascarba drq, s-a gasit o mortaciune sa vorbeascanu fute altceva, decat fomiste, scarba drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casabashitule, sa nu mai intri tu aici, jegosuleai auzit, milogule?esti ofticat ca nu te sug de poola?sugea-te-ar vita de ma-taceva ca lumea ai si tu de zis, bashitule?te duci sa dai bani la femei, bashinosulealtfel, cum drq sa futi tu?cine s-ar uita la tine?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 al drq, ma baga el la produso mortaciune care se fute cu toate mutelesa te ingropi cu ma-ta, sa-ti bagi poola si pe lumea ailaltadoi morti se fut in cosciug
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casabashitule, cum irti bagi tu poola in moartele alea?ia, zii-ne si nouaiti place sa-ti bagi poola in toate moartele, scarba drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casace voiai, sa sug poola pe nimfomane?aici se vorbestetu intri aici ca sa ti-o dai pe laba, scarba drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casan-am voie sa zic ca mi-e scarba de saraci?tie nu ti-ar fi?vine sa futa ca nu are banitu te duci la munca fara bani?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Cioflicel după ce că ești urâtă, mai vorbești și că o moara hodorogită și te mai miri de ce mori de foame in casaei zic ca ne intereseaza pe noi de poolile lorin scarba, asa se fac banii
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 scarba drq, stie ca le e scarba femeilor de ei, si tot i se scoala poolade-aia si dai vbanii aia, ca te accepta si pe tine o femeie, macar de scarba
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 pe numarul asta nu mai apare nimic...oricum am inteles ca nu merita..mercisi aici te-ai kakat pe tinedu-te, ba, drq, de milogasta fute de ani de zile numai curve
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 bleahhh....sa dea dracii sa mai zica vreunu' ceva vreodataniste scarbe de oamenin-au unde sa-si bage poolile, scarbele drqsa si le bage in cur
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 zgarcitii drq....se vede, mainu mai ziceti voi nmk, jegurile drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 mi-e si scarbacand ma gandesc iar ca vin toti fututii in cur, ma apuca toate alea
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 oameni saraci care vor si ei sa isi dea importantapai, nu de-asta e dat anuntulma intereseaza pe mine de saracia lor?sa moara, da-i drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 le vad p'alea ca lumea si nu au bani de aleasi eu ce sa le fac?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum