Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Te contrazici singura ori phoot babe ori sunt **spam editat**? Sincer prefer dastea coapte și senile cum ești tu

care se duce la diferente mari de varsta, a avut experiente si cu fetitze mici

• Oras:Com. Rosu
Postat

@Ciufly : aici e vorba de tine, nu de mine! Zi-mi si mie ceva ce sa ma faca sa vin la tine sa-ti imping namolul la deal.  :atm

Postat

Te contrazici singura ori phoot babe ori sunt **spam editat**? Sincer prefer dastea coapte și senile cum ești tu

ca nu ai bani, si la babe e mai ieftin

preferi pe drq sa te ia

nu ai bani de femei ca lumea

crezi ca noi nu stim de ce preferi tu babe?

Postat

@Ciufly : aici e vorba de tine, nu de mine! Zi-mi si mie ceva ce sa ma faca sa vin la tine sa-ti imping namolul la deal.  :atm

zii-mi, nu?...nu e cu doi "-ii"?....ba, ce drq sunteti, ba, asa de prosti?...scarbele drq

Postat

Si nu te futeau babele alea in cur, dupa ce te lingeau la cur? De ce le mai puneai sa te linga?...ca sa usureze penetrarea....masaj prostatic, slbz..

du-te drq de curistu' drq

• Oras:Ploiesti
Postat

ca nu ai bani, si la babe e mai ieftin

preferi pe drq sa te ia

nu ai bani de femei ca lumea

crezi ca noi nu stim de ce preferi tu babe?

Eu te vreau pe tine nu contează banii vreau sa.ti scap lebărul in traistă când stai capra. As putea sa vin fara sa știi că sunt eu să îți dau 60 lei și sa îți rup fleashca aia larga, dar nu este aceeași satisfactie
  • Like 1
Postat

Eu te vreau pe tine nu contează banii vreau sa.ti scap lebărul in traistă când stai capra. As putea sa vin fara sa știi că sunt eu să îți dau 60 lei și sa îți rup fleashca aia larga, dar nu este aceeași satisfactie

da, ba, gata, altceva mai ai de zis?

nu mai intra aici, scarba

vedeti cum atarna jegosii la ieftin?

Postat

si ce urat vorbesti, legi sexul de mancare...ti-am zis ca ai o minte bolnava

Postat

Nu înțelegi. Nu mă milogesc. Îți plătesc oricât dar vreau sa fac tot ce îmi trece în minte cu tine o oră și sa ști că sunt eu. Daca vin fara sa ști cine sunt cu 60 lei nu mă excita

• Like 1
Postat

cat le dadeai la babe ca sa te linga in cur?

explica-mi etimologia cuvantului "babe" din optica unui forum de curvasareala.

P.S. ar fi bine sa o lasi asa cum a cazut cu zii-mi" vs. "zi-mi" ... era sa zic "pune mana pe carte" ... dar nu mai e cazul. Mai bine vezi-ti de ce ceeace stii tu mai bine. Problema este ... chiar sti bine ceeace pretinzi ca stii?

P.S. 2 sa te vad acum ... unde am gresit d.p.d.v. gramatical, ca la examernul de limba romana ai picat cu brio ... sa vedem cum stai cu examenul la limbi in fund. Ciao!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

nu sunteti companii placute, nu mai intrati aici...

mai bine stau singura, poate intra cineva ca lumea

asa, daca va vede pe voi, ma faceti de ras si iese, nu mai sta

Postat

Nu înțelegi. Nu mă milogesc. Îți plătesc oricât dar vreau sa fac tot ce îmi trece în minte cu tine o oră și sa ști că sunt eu. Daca vin fara sa ști cine sunt cu 60 lei nu mă excita

sa stii*, ba, retardule

ba, ieeeeesi

iesi, in mortii ma-tii de jeg

Postat

explica-mi etimologia cuvantului "babe" din optica unui forum de curvasareala.

P.S. ar fi bine sa o lasi asa cum a cazut cu zii-mi" vs. "zi-mi" ... era sa zic "pune mana pe carte" ... dar nu mai e cazul. Mai bine vezi-ti de ce ceeace stii tu mai bine. Problema este ... chiar sti bine ceeace pretinzi ca stii?

P.S. 2 sa te vad acum ... unde am gresit d.p.d.v. gramatical, ca la examernul de limba romana ai picat cu brio ... sa vedem cum stai cu examenul la limbi in fund. Ciao!

cee ce...de ce le scrieti legat, unde ati vazut ca se scrie legat

stii bine*...nu le stiu bine, dar sa vad la voi mai rau ca mine?...voi ati fost la scoli inalte...daca ma abordeaza numai oameni mai prosti ca mine, de unde vrei sa stiu?

Postat

ceea ce*...cu pauza...de ce le scrieti legat, unde ati vazut ca se scrie legat

stii bine*...nu le stiu bine, dar sa vad la voi mai rau ca mine?...voi ati fost la scoli inalte...daca ma abordeaza numai oameni mai prosti ca mine, de unde vrei sa stiu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...