cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 nu va linge nimeni in cur...cine? nu aveti voi bani de alea care ling la cur
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 mortaciune, cat le-ai dat la babele alea sa te spele la cur? ti-au mancat kakatu' din cur?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 nu ti-e scarba de babe, mortaciune?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 si tot te duci sa le dai bani
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Te contrazici singura ori phoot babe ori sunt **spam editat**? Sincer prefer dastea coapte și senile cum ești tucare se duce la diferente mari de varsta, a avut experiente si cu fetitze mici
ciurelistu Reputație: 1269 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Com. Rosu Oras:Com. Rosu Postat Februarie 12, 2019 @Ciufly : aici e vorba de tine, nu de mine! Zi-mi si mie ceva ce sa ma faca sa vin la tine sa-ti imping namolul la deal. :atm
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Te contrazici singura ori phoot babe ori sunt **spam editat**? Sincer prefer dastea coapte și senile cum ești tuca nu ai bani, si la babe e mai ieftin preferi pe drq sa te ia nu ai bani de femei ca lumea crezi ca noi nu stim de ce preferi tu babe?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 @Ciufly : aici e vorba de tine, nu de mine! Zi-mi si mie ceva ce sa ma faca sa vin la tine sa-ti imping namolul la deal. :atmzii-mi, nu?...nu e cu doi "-ii"?....ba, ce drq sunteti, ba, asa de prosti?...scarbele drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 @Ciufly : aici e vorba de tine, nu de mine! Zi-mi si mie ceva ce sa ma faca sa vin la tine sa-ti imping namolul la deal. :atmSi nu te futeau babele alea in cur, dupa ce te lingeau la cur? De ce le mai puneai sa te linga?...ca sa usureze penetrarea....masaj prostatic, slbz.. du-te drq de curistu' drq
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 cat le dadeai la babe ca sa te linga in cur?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 ce drq sa-ti zic eu? daca aveai bani, veneai cand ai avut bani, te-ai dus repede la babe
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 nu ai bani acuma, ai putini bani, ii scoti greu, se vede, mortaciune
emachines Reputație: 868 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 12, 2019 ca nu ai bani, si la babe e mai ieftin preferi pe drq sa te ia nu ai bani de femei ca lumea crezi ca noi nu stim de ce preferi tu babe?Eu te vreau pe tine nu contează banii vreau sa.ti scap lebărul in traistă când stai capra. As putea sa vin fara sa știi că sunt eu să îți dau 60 lei și sa îți rup fleashca aia larga, dar nu este aceeași satisfactie 1
emachines Reputație: 868 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 12, 2019 cat le dadeai la babe ca sa te linga in cur?200 euro am dat
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Eu te vreau pe tine nu contează banii vreau sa.ti scap lebărul in traistă când stai capra. As putea sa vin fara sa știi că sunt eu să îți dau 60 lei și sa îți rup fleashca aia larga, dar nu este aceeași satisfactieda, ba, gata, altceva mai ai de zis? nu mai intra aici, scarba vedeti cum atarna jegosii la ieftin?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 200 euro am datai dat, acuma nu mai ai daca ai ajuns sa te milogesti si pe la mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Eu te vreau pe tine nu contează banii vreau sa.ti scap lebărul in traistă când stai capra. As putea sa vin fara sa știi că sunt eu să îți dau 60 lei și sa îți rup fleashca aia larga, dar nu este aceeași satisfactiesi ce urat vorbesti, legi sexul de mancare...ti-am zis ca ai o minte bolnava
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 cum se blocheaza jeegosii?
emachines Reputație: 868 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 12, 2019 Nu înțelegi. Nu mă milogesc. Îți plătesc oricât dar vreau sa fac tot ce îmi trece în minte cu tine o oră și sa ști că sunt eu. Daca vin fara sa ști cine sunt cu 60 lei nu mă excita 1
ciurelistu Reputație: 1269 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Com. Rosu Oras:Com. Rosu Postat Februarie 12, 2019 cat le dadeai la babe ca sa te linga in cur?explica-mi etimologia cuvantului "babe" din optica unui forum de curvasareala.P.S. ar fi bine sa o lasi asa cum a cazut cu zii-mi" vs. "zi-mi" ... era sa zic "pune mana pe carte" ... dar nu mai e cazul. Mai bine vezi-ti de ce ceeace stii tu mai bine. Problema este ... chiar sti bine ceeace pretinzi ca stii?P.S. 2 sa te vad acum ... unde am gresit d.p.d.v. gramatical, ca la examernul de limba romana ai picat cu brio ... sa vedem cum stai cu examenul la limbi in fund. Ciao! 2 1
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 nu sunteti companii placute, nu mai intrati aici... mai bine stau singura, poate intra cineva ca lumea asa, daca va vede pe voi, ma faceti de ras si iese, nu mai sta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Nu înțelegi. Nu mă milogesc. Îți plătesc oricât dar vreau sa fac tot ce îmi trece în minte cu tine o oră și sa ști că sunt eu. Daca vin fara sa ști cine sunt cu 60 lei nu mă excitasa stii*, ba, retardule ba, ieeeeesi iesi, in mortii ma-tii de jeg
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 explica-mi etimologia cuvantului "babe" din optica unui forum de curvasareala.P.S. ar fi bine sa o lasi asa cum a cazut cu zii-mi" vs. "zi-mi" ... era sa zic "pune mana pe carte" ... dar nu mai e cazul. Mai bine vezi-ti de ce ceeace stii tu mai bine. Problema este ... chiar sti bine ceeace pretinzi ca stii?P.S. 2 sa te vad acum ... unde am gresit d.p.d.v. gramatical, ca la examernul de limba romana ai picat cu brio ... sa vedem cum stai cu examenul la limbi in fund. Ciao!cee ce...de ce le scrieti legat, unde ati vazut ca se scrie legat stii bine*...nu le stiu bine, dar sa vad la voi mai rau ca mine?...voi ati fost la scoli inalte...daca ma abordeaza numai oameni mai prosti ca mine, de unde vrei sa stiu?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 ceea ce*...cu pauza...de ce le scrieti legat, unde ati vazut ca se scrie legat stii bine*...nu le stiu bine, dar sa vad la voi mai rau ca mine?...voi ati fost la scoli inalte...daca ma abordeaza numai oameni mai prosti ca mine, de unde vrei sa stiu?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 iar au intrat astia ba, va dau cu spray in mufe plecati, drq, de jegosi cu kakatu' la cur, intra peste mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum