cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 ai castigat. de cand m-a lasat nevasta am mers numai la fufe. nu am curaj sa intru in discutie cu o alta femeie. imi e frica ca imi va da EJECT asa ca vin la femei de moravuri usoare. acolo eu sunt seful, eu sunt barbat. pun piciorul in prag!!!!!iti inteleg amarul, weekendul tocmai a inceput si tu nu prea ai avut clienti. de aia te certi tu pe aici cu noi,,,, :X
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 ai castigat. de cand m-a lasat nevasta am mers numai la fufe. nu am curaj sa intru in discutie cu o alta femeie. imi e frica ca imi va da EJECT asa ca vin la femei de moravuri usoare. acolo eu sunt seful, eu sunt barbat. pun piciorul in prag!!!!!iti inteleg amarul, weekendul tocmai a inceput si tu nu prea ai avut clienti. de aia te certi tu pe aici cu noi,,,, :Xei, ma cert...Va acord timp in interesul meu, ca poate inteleg ce aveti in capetele alea, asa nu mai merge. Eu cand injur fac asa de frica si sa inteleaga ca nu merge nimic, cu vorba buna nu inteleg astia. De frica si de ciuda, ca a venit si mi-am pierdut timpul cu el. Si injurati, si tot insista, mai rau, sunt raniti in orgoliu' si mai rau ii provoc. Eu ma gandesc ca nu as putea colabora cu cnv care m-a injurat, nu toata lumea e asa. Ala e disperat sa futa, daca a fost el in stare sa riste sa vina intr-o casa straina, e in stare de orice. Tocmai una ca mine sa ajunga sa-l refuze? inseamna ca nu mai are nici o speranta...Moare, e terminat, trb sa fac ca toate alea ca sa plece. M-ati ajutat voi cu ceva cand am fost fatza in fatzza cu un barbat nervos?. Singura, asa cum sunt eu, ca ala poate sa-mi faca orice. Pune pe mortii lui piciorul in prag, ii fut o scrumiera in capatzana de dracii il gaseste. Cu ei nu e de gluma, ei nu stiu de gluma
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 una, doua, ca nu am clienti. Zici ca sunt proxeneti, stau ei sa-mi numere clientii. Sa nu mai am, sa nu mai vina nimeni. Eu singura nu pot sa ma retrag, am nevoie de bani. Daca de atata timp ei tot imi zic ca fac ceva rau, tot ma injura pe la tel, inseamna cu nu fac bine. am inceput si eu sa cred. Ce, injuram eu inainte asa?. De la ei, altcv bun au fost in staree sa ma invete si pe mine?
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 niste prosti handicapati... in loc sa zica mersi ca aici stau lucrurile mai simplu, ei nu stiu cum sa complice lucrurile. Scarbele drq, asta e satisfactia lor cea mai mare, nu stiu cum sa ne mai ingreuneze munca, De ce? Pt ca e pe banul lui, asta il incita pe el, daca futea una fara sa dea bani, nu mai zicea nmk...Eu m-am prins demult ce e aici, nu e sex pe bani, cum pare la prima vedre. Este satisfactia de a vedea cate ar putea cnv sa suporte pt niste bani. Se simte el in control total, el are banu', are puterea, ca banu' vorbeste, intotdeauna. El vrea sa vina sa ma faca pe mine sa ma simt saraca si ieftina, aia il incita pe el. Sunt altii care il fut in cur in viata lui, aici a venit si randul lui sa compenseze? De ce in spania numai clientul intra sub incidenta legii? Pt ca el profita de persoane care nu au bani, exploateaza in felul asta
evil12 Reputație: 169 Postat Mai 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2018 niste prosti handicapati... in loc sa zica mersi ca aici stau lucrurile mai simplu, ei nu stiu cum sa complice lucrurile. Scarbele drq, asta e satisfactia lor cea mai mare, nu stiu cum sa ne mai ingreuneze munca, De ce? Pt ca e pe banul lui, asta il incita pe el, daca futea una fara sa dea bani, nu mai zicea nmk...Eu m-am prins demult ce e aici, nu e sex pe bani, cum pare la prima vedre. Este satisfactia de a vedea cate ar putea cnv sa suporte pt niste bani. Se simte el in control total, el are banu', are puterea, ca banu' vorbeste, intotdeauna. El vrea sa vina sa ma faca pe mine sa ma simt saraca si ieftina, aia il incita pe el. Sunt altii care il fut in cur in viata lui, aici a venit si randul lui sa compenseze? De ce in spania numai clientul intra sub incidenta legii? Pt ca el profita de persoane care nu au bani, exploateaza in felul astaTulburare bipolara.
evil12 Reputație: 169 Postat Mai 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 27, 2018 niste prosti handicapati... in loc sa zica mersi ca aici stau lucrurile mai simplu, ei nu stiu cum sa complice lucrurile. Scarbele drq, asta e satisfactia lor cea mai mare, nu stiu cum sa ne mai ingreuneze munca, De ce? Pt ca e pe banul lui, asta il incita pe el, daca futea una fara sa dea bani, nu mai zicea nmk...Eu m-am prins demult ce e aici, nu e sex pe bani, cum pare la prima vedre. Este satisfactia de a vedea cate ar putea cnv sa suporte pt niste bani. Se simte el in control total, el are banu', are puterea, ca banu' vorbeste, intotdeauna. El vrea sa vina sa ma faca pe mine sa ma simt saraca si ieftina, aia il incita pe el. Sunt altii care il fut in cur in viata lui, aici a venit si randul lui sa compenseze? De ce in spania numai clientul intra sub incidenta legii? Pt ca el profita de persoane care nu au bani, exploateaza in felul astaTulburare bipolara.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Fereasca Sfantu'! Bre, trebuie sa mergi in pelerinaj la Falastoaca. E acolo un Parinte care vindeca totul.
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Fereasca Sfantu'! Bre, trebuie sa mergi in pelerinaj la Falastoaca. E acolo un Parinte care vindeca to Tulburare bipolara.ce, ai tu specializare in boli mintale, ca sa te pronunti?. Esti o proasta....A zis sau nu a zis omu' ala mai sus ca el ar putea sa-si faca si relatii, dar ii convine mai mult sa vina la femei care nu au bani, ca sa nu-si mai bata capul...e mai usor sa gaseasca o proasta conditionata financiar, ca sa nu se mai poata opune, cred si eu...V-ati invatat, in mortii vostri, cu femei obligate si baagate la produs, ca sa nu mai poata sa zica ele nimic
darknightmare Reputație: -6 Postat Mai 27, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Mai 27, 2018 Nu stiu daca e criza varstei, menopauza sau stresul rutinei...dar asa ceva greu cred ca suporti sa ai la usa, sa-ti toace nervii, cedezi psihic langa o asa prezenta. Probabil daca si-ar schimba mentalitatea si optica asupra vietii, ar avea parte de mai multa liniste sufleteasca, implinire, pace si mai mult respect din partea altora.
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 eu am crezut ca o sa ma distrez aici de n-o sa mai pot...Ei nu vin pe distractie, sunt stresati, mortii lor, vin sa se descarce pe noi. Toti cu probleme, se vaieta ca nu au bani, ma sperie si pe mine, drq, ca nu mai imi da nmk. Sa-i vezi cum se kaka pe ei la 60 de lei, saraciile drq. Cum sa ma respecte ei pe mine, eu sunt o curva, mai, doar n-am pretentia acuma sa mai fiu si respectata. Pai, despre ce vbm?
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Trebuia sa ma casatoresc cu ei, daca voiam sa fiu respectata. Asa, o curva...el ce drq sa-l ia mai futea, daca nu eram noi?...Catte violuri in plus ar fi fost daca nu eram noi?...Ar fi fost jale...rupere. A intrat vreodata peste tine in casa un disperat din'ala cu poola batz, sa-ti vina s-o iei la fuga?. Atunci, la ce drq sa te ia mai vb? Bine, macar, ca stii sa scrii corect gramatical. Bravo! Poti sa crezi ca 90% dintre ciumpalaci habar n-au, nivel de clasa primara? Mai rau ca mine, las-o drq. Eu cred ca p'astia, cand sunt cu poolile sculate, ii loveste amnezia, trb sa se uite in buletin ca sa vada cum ii cheama. Nu stiu, nu stiu, ca eu nu sunt motanel, ei sunt un mister continuu pt mine, asta e tot farmecul
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 si ca sa-ti dau din casa, sa-ti dezvalui un secret, ca m-ai impresionat, sincer, eu stau aici ca sa pot eu sa ma cert in voie. Asa sunt eu, toata viata gura mi-a batut curul, peste tot numai penalizari. Acuma, ma desfasor in toata splendoarea, pana ragusesc. Ca soferii in intersectie, fiecare zice ce-i vine la gura. Ce, numai ei sa zica...da', pana cand?
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Ma astept de la ala care intra sa vina cu energie pozitiva, sa ma linisteasca, sa invat ceva bun de la el si sa-mi ofere incredere ca sa pot sa trag in continuare. Sa nu-mi para rau ca a venit el, si nu altul. Si voi ne stresati cu intrebarile pe la tel, tot ca sa nu va para rau de ceea ce o sa alegeti. Eu sunt singura, ma iau toate gandurile, de-abia astept sa vad cine mai vine. Si el intra ca ultimu' prost, ca atata e in stare. Numai carti proaste, sa-mi bag...
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Du-te drq si tu, ultimu' kakacios de om. Daca erai aici in locul meu, ce drq faceai, iti canta popa demult la cap. Dumneata te sperii ziua in amiaza mare de un baiat pe strada, dar aici. Mai si postezi in gura mare, dumneata n-ai simtul penibilului. Esti o pizda, nu esti barbat, fi-mi-ar scarba. Fmm, barbati adevarati accidental ajung pe la noi, nu ajung ei la mana noastra. Bine ca ajung toti ratatii. Eu n-am vazut chestia asta pana acum, unde eram mai multe nu se arata niciunul cu temeri. Aici e circu' de pe lume. Sa fiu si eu mai detasata de-acum incolo, da-i drq de disperatii drq, ca m-au disperat si pe mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 el alearga ca disperatu' pe strazi, de pe o locatie pe alta, ca n-are ce sa futa, ce drq sa mai zica el?. Vreau sa respect de-acum incolo motivatia care va pune pe voi pe drumuri sa veniti peste noi, fortza aia care va pune in miscare, lasati casa, lasati masa si veniti pe capu' nostru... eu n-o intelegeam pana acum. Eu o luam ca pe un fapt pur si simplu, fara sa ma stradui sa inteleg. Ca eu nici nu am cum, na...Nu e nici o problema ca n-aveti ce sa futeti, asta e, asa sunt barbatii, li se urca nebuneala la cap daca nu au o viata sexuala activa, aici nu e nimic in neregula, e o necesitate fiziologica. Educatia, bunul simt, lipsa de empatie....aolio, sa moara fam mea daca am vazut asa ceva. Zici ca-i obliga cnv sa vina sa ne futa, zici ca sunt constransi, asa se comporta. Nu-i convine lui, cand ma vede in fatza ochilor are certitudinea ca e ultimul prost, ajunge sa-si lase banii la una ca mine, in halul asta a ajuns. Astea sunt chestii discutate si confirmate de psihologi, ca am crezut ca ma insel eu, ca mi se pare mie de foame. Imi place asa de mult sa ma gandesc la fiecare motanel in parte dupa ce pleaca, e ca un joc pt mine. In ultimul an mai ales, inainte imi ocupam cu altcv timpul liber, mai nou am aceasta preocupare, fara sa-mi impun, doar o savurez, pana o sa ma satur, poate. Foarte interesant. Am prins obiceiul de la un baiat cu care a iesit naspa si de atunci ne injuram intr-una, intr-una, intr-una, si mi-a umblat la minte. Eu sunt o babaciune si nu merit nici un ban, n-am ce sa caut aici. Punct.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Am crezut ca glumesti, insa acum ti-ai dat arama pe fata. M-ai intristat.... Stau in patut si suspin, fiindca tu nu vrei sa intelegi ca si eu sunt un OM, asta inainte de toate. Imi vorbesti urat si iti bati joc de mine. Normal ca nu indraznesc sa trec pe la tine, mi-e frica de acel baiat, insa mai frica imi e de tine. Nu vreau sa ma trezesc ca-mi dai cu scrumiera in cap si ma lasi lat acolo, ca pe o leguma. Eu pretuiesc foarte mult viata si meditez in fiecare zi. Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate domnului Gregorian Bivolaru, fiindca fara el, eu eram pierdut de mult. Da-mi voie sa-ti povestesc: Inca de mic, am fost nevoit sa-mi port singur de grija. Bineinteles, eram o prada usoara pentru aurolacii localizati in zona Garii de Nord, insa Bruce Lee, regele canalelor a vazut ceva in mine. Te rog sa te documentezi, fiindca exista clipuri cu acest om pe internet. El ne-a ajutat pe noi toti, iar mie mi-a oferit un refugiu. Anii au trecut, iar eu am incercat pe cat am putut sa am feresc de droguri si de anturaje dubioase, insa in momentul in care am descoperit ca nu trebuie sa mai ma chinui, ca pot accepta mersul lucrurilor, atunci am si inteles de ce restul celor care duc o astfel de existenta, recurg la droguri si furaciune. Din pacate, in urma unor dureri repetate si a unor eczeme care nu mai pareau sa-mi treaca, intr-un final am ajuns la URGENTA. Aveam febra si imi era foarte rau. Doctorii mi-au recoltat sangele, iar in scurt timp am fost notificat de rezultatul analizelor. Am testat POZITIV. Am simtit ca lumea se prabuseste in jurul meu. Planurile mele de viitor au disparut intr-o secunda. Ganduri negre mi-au umplut mintea, ma gandeam la ce e mai rau si voiam sa gasesc o cale de scapare. Salvarea a venit atunci cand un prieten mi-a recomandat sa il insotesc la niste cursuri de yoga. Acolo l-am intalnit pe stimabilul domn Gregorian Bivolaru. Acesta m-a indrumat si m-a luat sub aripa lui, aratandu-mi o lume nevazuta, plina de oportunitati si lipsita de regrete. Tot acolo am intalnit si o domnisoara din Valcea, una cu care am stabilit o conexiune la nivel spiritual. Am fost de nedespartit, pana ce ea a ales sa experimenteze cu alte lucruri, lucruri la care eu deja renuntasem. In aceasta lume, toti trebuie sa ne gasim calea. Din pacate mentorul meu, fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, a fost nevoit sa se retraga din viata publica. Salvarea a venit in urma exodului din zona Garii de Nord. Asa am ajuns eu la Falastoaca, unde sub atenta indrumare a Sfantului Parinte Pipilica, am reusit sa-mi pun viata pe picioare. Te rog, nu ezita sa-i spui Parintelui ce ai pe suflet, fiindca el este in masura sa iti ierte pacatele. Un singur lucru mai ramane de facut, spovedania. In acest scop, Sf. Parinte Pipilica a deschis o rubrica dedicata spovedaniilor. http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/ Viziteaza link-ul de mai sus si spovedeste-te. Mantuirea este la-ndemana ta. Intra in randul celor drepti. Sa ne auzim cu bine,Croco 1
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Mda...noroc cu altii care au sarit sa va salveze, ca in baza dumitale, n-ai nici o tarie de caracter. Am auzit de acele personaje, da-i drq, se inconjurau de oameni slabi, ca sa-si capete ei faima. Nu stiti sa va descurcati singur. Du-te, cauta-l pe Bivolaru, sa te tina de mana cand vii pe locatii, sa te-ajute si pe tine sa mergi pe strada....Din contra, de la un om crescut in strada si dup'aia format de oameni mari, m-as fi asteptat sa fi invatat ceva de la ei. Pe dumneata nici aia nu au fost in stare sa te dea pe brazda, eu zic sa ii reclami la protectia consumatorului, v-au luat banii degeaba. Mai si zice in gura mare, iar, ii mai face si pe oamenii aia de ras. Du-te drq cu popii tai, ti-au spalat creierii de tot. Dup'aia veniti peste noi, nici intr-o casa de oameni nu sunteti in stare sa intrati. Le-ai zis alora ca tu nu ai stare acasa si frecventezi prostituate? Pai, de-aia si intri, kakatule, cu atitudinea asta, tu stii dinainte ca vii la rau, ca asa te-au invatat aia, si tot vii. Stai in mortii tai acasa, la ce sa vii dumneata, ca tie nu-ti convine
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Eu ce tot zic aici, dar daca nu intelege nimeni...lor nu le convine, si tot vin, ca n-au ce sa futa. Intra in casa, il vad ca se stramba, tot vrea sa ramana, sau intra, primul lucru, incepe sa zica de altele pe unde a mai fost, cand iese de la mine se duce la alea, zice de mine dup-aia...Ce drq chef sa mai am asa?...Zici ca-i obliga cnv, pe unde se duc, lor nu le convine. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 ce noroc si curanj ai prins tu cu noi fa. stai dracu locului si nu mai injura de toate alea ca nu toti sunt finuti ca mine. jet, manca-mi-ai pula
cioflicel Reputație: 34 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 cica, manca-mi-ai pl...Pai, ai venit?. Ce curaj am prins? M-am descurajat, poate, ati avut voi grija. Dumitale ti-e frica sa mergi pe strada, eu stiam ca ei vin la noi sa se dea barbati, macar aparent. Du-te drq, eu nu mai vb cu dumneata, ma mai sperii si pe mine. Ma duc sa-l caut pe Bivolaru acuma, ma ajuta ala sa va sug poolile. E un kkt Boul dumitale, vietile cator oameni a distrus? A umplut saloanele de psihiatrie, n-a mai stiut nimeni cum sa-i despulareasca pe bietii oameni, fi-ti-ar Bou' drq. Du-te drq cu mascaricii tai
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 tu ai multa energie, cioflicel. semn ca nu prestezi cum trebuie. 3
evil12 Reputație: 169 Postat Mai 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2018 tu ai multa energie, cioflicel. semn ca nu prestezi cum trebuie.Barem e haioasa.Sunt curios daca a cordit o vreunul.Știți vorba aia ; Pizda buna, la nebuna...
xxxfiles1 Reputație: 62 Postat Mai 28, 2018 Oras:ORIUNDE Oras:ORIUNDE Postat Mai 28, 2018 Bai nene asta este rupta rau la cap!! Are ceva probleme la mansarda! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum