cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Din cauza la vitele alea trag eu cu tooti milogii....inainte mai aveau unde sa se duca acuma trag toti boschetzii de mine
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2019 Ai intrat la menopauza de esti asa stresanta si agitata!?Intreb pt un prieten care vrea sa vina sa te linisteasca!🤣🤣🤣🤣pe asta doar un doctor inchisa la Balaceanca o mai linisteste
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 mai vad...ce sa vad, ce ma intereseaza voi spuneti cat dati la altele si ca nu mai aveti bani de alltelle si ca de-aia veniti la mine
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 daca eu v-am rugat sa nu mai intrati aici ca imi pare rau ca v-am cunoscut Ce nu intelegeti? Esti un om al drq, m-ai injurat Cum drq vii iar?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Ca sa va demonstrez cat de nesimtit sunteti, tot boschetar, ca astia Eu va zic sa ma lasati in pace, dumneata, iar. Nu mai sunt altele pe site? Te-au interzis toate femeile alea
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2019 Pai la tine care suferi de un sindrom maniaco depresiv nu vine nimeni si de foame plangi aici cirectand gramatical, dar tu ai 4 clase ca ti.a placut cardeala de mica
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 sunt atatia oameni pe care nu ii mai primeste nimeni de-aia atarna asa
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Pai la tine care suferi de un sindrom maniaco depresiv nu vine nimeni si de foame plangi aici cirectand gramatical, dar tu ai 4 clase ca ti.a placut cardeala de mica da, bine, sa iei foc, fir-ar ma-ta drq dumneata esti om handicapat, cazut la pat si hartzuiesti femeile
only-me Reputație: 17096 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Februarie 13, 2019 acuma trag toti boschetzii de mineCeva gen ban la ban si paduche la paduche 🤣🤣🤣 1
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2019 da, bine, sa iei foc, fir-ar ma-ta drq dumneata esti om handicapat, cazut la pat si hartzuiesti femeilesi o sa vin si o sa te slobozesc in ciuda ca nu o sa sti ca sunt eu
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Daca e om sarac, de ce se considera indreptatit sa i se ofere mai multe? As deschide un topic nou pe tema asta, dar nu stiu cum sa il initiez.. Ati observat chestia asta? aceasta este diferenta intre un om sarac si un milog.. un om sarac se intinde cat are, un milog considera ca lui i se cuvin mai multe, pt ca el nu are
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 si o sa vin si o sa te slobozesc in ciuda ca nu o sa sti si o sa vin si o sa te slobozesc in ciuda ca nu o sa sti ca sunt eu nu o sa stii, mai, nu mai scrie niciodata aici,te rog eu, maidu-te drq cu scrisu' tautu nu te vezi?trb sa-ti zic eu?
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2019 Baba faci anal?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Ceva gen ban la ban si paduche la paduche nu-i adevarat, alea care sunt dispuse sa primeasca saraci fac mai multi bani decat alea la care se duc barbatii cu bani oamenii ajung de mai multe ori in situatia de a nu avea bani, decat in aceea de a avea... aia care sunt dispusi sa dea trei milioane pe o femeie, de cate ori se duc? o data pe luna aia care se duc la 50 se duc si de cinci ori pe saptamana...
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Bab Baba faci anal?De ce intrati aici?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Sunteti handicapat mintal?
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Du-te drq de milogu' drq, ti-am zis sa ma lasi?
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Postat Februarie 13, 2019 Cioflicel, da si tu click pe avatar si adauga-ti o poza. Si mai treci si pe la DG https://nimfomane.com/forum/forum/4-discutii-generale/ ca acolo conversam mai mult.
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Te faci de ras, bai, te vad oamenii astia ca hartzuiesti femei
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Cioflicel, da si tu click pe avatar si adauga-ti o poza. Si mai treci si pe la DG https://nimfomane.com/forum/forum/4-discutii-generale/ ca acolo conversam mai mult. Nu stiu, mai, nu ma intereseaza Nu mai intrati aici, aia de va zic eu sa nu mai intrati
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Cioflicel, da si tu click pe avatar si adauga-ti o poza. Si mai treci si pe la DG https://nimfomane.com/forum/forum/4-discutii-generale/ ca acolo conversam mai mult. Cum sa ma duc eu peste altii, ce am eu de zis, sa ma fac de ras ca de mine trag toti saracii? Scriu aici, unde e locul meu, sa ma auda cine trebuie
crocozaurulfermecat Reputație: 188 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Bucuresti. Oras:Bucuresti. Postat Februarie 13, 2019 :)
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Ei cauta pe google, dupa nr de tel din anunt, si le apare topicul asta
cioflicel Reputație: 34 Postat Februarie 13, 2019 Postat Februarie 13, 2019 Iti cam bati joc de institutia bisericii, mi se pare fortzata gluma ai grija la glumele cu sex, devin tendentioase, daca apar si alte valori pe acolo, copiii, biserica, lucruri sfinte combinatia sex-mancare, iar nu imi place, cum ai venit tu, atunci nu mai intra, mai, aici, nu imi face placere sa mai aud de tine
emachines Reputație: 865 Postat Februarie 13, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 13, 2019 Și își dau seama ce senila ești și nu mai apelează nimeni la serviciile tale de baba senila
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum