Sari la conținut

41 Universitate 0754958709

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

nu am voie sa chitzai de foame...tu nu tot d-aia ai sunat?...macar, nu mai deranja degeaba, bre, da-tte-n slbz....jegos din'ala care da sute de telefoane pana gaseste mai ieftin....cine drq te crezi sa deranjezi atatea femei?

Auzi, tu ai toate calitățile sa repeti tragedia de la metrou in care o nebună a aruncat pe cineva pe sine. După ce că ai probleme grave la mansarda, ai o stare permanenta de agitație, de agresivitate, suferi de sindromul obsesiv-compulsiv îți mai arde și de prostituție. Eu nu știu cei care vin la tine ce fel de curaj, dar mai mult că sigur stau numai cu ochii pe tine și pe mâinile tale sa nu scoți de sub perna un cuțit sau alt obiect ascuțit.

Postat

Auzi, tu ai toate calitățile sa repeti tragedia de la metrou in care o nebună a aruncat pe cineva pe sine. După ce că ai probleme grave la mansarda, ai o stare permanenta de agitație, de agresivitate, suferi de sindromul obsesiv-compulsiv îți mai arde și de prostituție. Eu nu știu cei care vin la tine ce fel de curaj, dar mai mult că sigur stau numai cu ochii pe tine și pe mâinile tale sa nu scoți de sub perna un cuțit sau alt obiect ascuțit.

Postat

da, ba, gata....un jeg care trb sa dea bani ca sa fie supt de poola...du-te drq tu, ai venit vreodata sa dai ceva? ce te bagi ca poola-n cur? 

Postat

Postat

da, ba, gata....un jeg care trb sa dea bani ca sa fie supt de poola...du-te drq tu, ai venit vreodata sa dai ceva? ce te bagi ca poola-n cur? 

eu nu fac prostitutie...unu' ca tine, vine si nu da nimic...asta e prostitutie?

Postat

vreau barbati, care e problema ta?...tu te kaci pe tine cand te duci pe locatii, asa de disperat esti sa futi...cu ce?...rad femeile alea de tine cand te vad asa kakat...diarie...marsh in mortii tai la baie si da-ti-o pe laba, mai bine...ce sfat mai bun vrei sa-ti dau?

Postat

Pai ce sfat poate sa dea o persoana bolnava mintal așa cum ești? Atât că diferența e că oricând ptr o sumă modica îmi sugi mădularul fara sa comentezi, mai mult ma rogi că sa o sugi

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca te mai laud putin fac din tine o a doua LORENA...cu o mie si ceva de pagini... Dar macar LORENA de acum 4-5 ani merita fiecare banut dat!... O sugea si o freca....CA LA OLIMPIADA!..

Tu nu esti decat o prestatoare de servicii sexuale obscura si insignifianta... Nu o sa stie nimeni cand te-ai dus...si nimeni nu o sa verse o lacrima!..

Esti o saraca chitroasa...care pana la varsta de 42 de ani NU A FACUT NIMIC IN VIATA... Cand, pentru pestele tau ala tiganos care te duce uneori pe camera la hotel, nu o sa mai valorezi nici 50 de bani in viu atunci o sa te arunce in strada si o sa dormi la adapostul de noapte...

ASTA VA FI SOARTA TA...si nimeni nu-si va aduce aminte de tine niciodata...

Postat

Esti jegosu' cu pizza... Cand ti-ai dat drumu' in pantaloni la mine pe locatie, pe cine o vedeai in fatza ochilor, pe Lorena ma-tii, in gatu' ma-tii.... Eu te vedeam pe tine. Asta e diferenta dintre noi. Ai o viata atat de urata, ca nici nu iti convine sa te raportezi la realitate. Mie nu imi pare rau ca te-am cunoscut. Tu esti baiatul din anuntul meu, care manca pizza de hartie...Masturbare mentala se numeste, jegule... Majoritatea sunt ca tine, de plans. Vin la ieftin si isi imagineaza si ei ca fut femei ca lumea. Vai steaua voastra...

Postat

Vrei sa te spun tuturor cat timp ai tras de mine, ca ultimul milog? Foamea... Curvele nu fac nimic pe lg ce faceti voi de foame. Te bazezi ca e discretie si nu te stie nineni? E suficient ca va vad eu... Eu imi dau anuntul. Voi existati pt mine doar daca vreau eu... Nu ai simtul aventurii, nu ai inteles nimic din tot ceea ce se intampla in jurul tau... Nu dai dovada de sensibilitate, nu stii sa arati consideratie persoanelor cu care te ciocnesti in viata ta. Crezi ca ma intereseaza pe mine ca tu pishi ochii dupa Lorenele tale? Sa plangi pana o sa vin eu sa te consolez. Mare branza, ca ma ameninta toti ciumpalacii ca imi fac antireclama. Ai venit ca ultimul milog, la pomana. Imi cereai sa iti sug poola, in timp ce eu mestecam pizza... eewww. Spune la toata lumea cum m-ai obligat sa mananc pizza si nu ma lasai sa ma duc sa ma spal pe dinti. Le mai provocam scarba si oamenilor astora... mucles, jegule

• Like 2
Postat

Cel mai rau imi pare ca ii injur pe clienti. Au vieti grele, da-i drq... si nici nu vor sa faca nimic inspre imbunatatire... Macar aici, sa-i vad si eu ca vin cu inima deschisa, sa se relaxeze, sa mai uite de necazuri. Vin sa isi bata joc, parca le-am facut eu ceva. Daca tot se kaka pe ei si vin, nu puteau sa fie mai veseli, mai optimisti? Sunt pe drq sa ii ia... Si eu as putea sa incep sa ma plang, ca ce rau e de mine, sa stau sa ma ia toti la poola si nu mai stiu ce...ei ne vad la grup, s-a simtit prostit de una intr-o parte, cauta pe alta unde sa compenseze. Nu sunt corecti... Sunt curve de oameni... Toata vrajeala si toata prosteala ei o fac... pt ca ei vin pe fantezii, acest lucru ii motiveaza. In fine, sunt chestii mult mai profunde, care imi depasesc mie capacitatea de intelegere. Cred ca e o chestie foarte magulitoare pt orgoliul lui sa prosteasca o curva... Am observat eu ca aproape toti au aceasta intentie. Au invidie si boala pe curve ca ele castiga banii usor. Oricum, banii pe lumea asta sunt pe mana barbatilor, ce mai ciugulim si noi pe langa ei. Banii se fac foarte greu... greu, greu. Pe cat de greu se fac, pe atat de repede se duc. Get rich or die tryin'... eu imi merit fiecare leutz... De rusine tac din gura, ca stiu ca fraierul a tras din greu pt banii aia, macar respect pt banii lui sa am, daca nu am pt el. La curve nu prea ajung barbati adevarati. Majoritatea asteapta de la noi sa ii futem. Cica, "daca vin la tine, ma futi bine?". Mi s-a luat de expresia asta suprautilizata. Ce drq vrea, sa ii bag ceva in cur? Curvele profi sunt femei cu poola, am stat si eu pe langa ele...in fine, nu vreau sa mai imi amintesc, cu voi e parfum. M-ar bate Dz, per total sunt foarte multumita. Macar eu, daca nu voi. Pe voi nici nu mai imi bat capul sa va multumesc.

Postat

Si penibili... Strigati in gura mare cum va duceti voi peste toate babele.. Este o situatie jenanta, ce drq o fi atata de dezbatut? Ala nu are bani si se duce peste o babaciune, si aia, mai fomista... Atat e aici. Mai dati-va in balamuc cu babele voastre... Mature, mature... Baiat tanar isi baga poola intr-una ca ma-sa sau chiar ca bunica-sa. M-as face de ras cu voi

Postat

Normal, nici nu trebuia sa fie trb mea despre banii lor. Daca vine fraierul cu ultimii bani din buzunar, normal ca iese urat...in ce stare vine daca vine ca ultimul parlit? Sa ma miorlaie pe mine la cap ca el d'aia a venit, ca nu are bani? Sa imi dea in cap pt doi lei? Macar de jena sa ascunda. Eu consider ca cer suficient, raportat la puterea de cumparare a oamenilor. Am eu vreo vina ca preturile din domeniu sunt umflate exagerat? Si, de ce? Ca sa nu aiba acces oricine? Pai, ori e curva, ori nu mai e...credeam ca daca sunt singura, am scapat de ele. Au grija motaneii in fiecare zi sa ma puna in tema cu pisicutzele lor. De ce or crede ei ca m-ar interesa pe mine despre femeile lor, nu am inteles niciodata. Sa ma bucur ca ii prind si eu cand nu au acces la alea?

Postat

Vin la mine ca sa faca economie la bani. Bv, motanei, bv. Si eu va bag in seama pt ca nu am bani, mi se pare echitabil ca si voi sa ma bagati in seama cand stati prost cu banii? Nu? Ce o mai discutam atata? Doar nu voiam sa vina barbatii sa arunce cu bani pe mine... nu mi-ar fi rusine? Sa zic mersi ca fraierii raman fara bani. Ii jupoi de ultimii lor banutzi din buzunar, fi-r-as a drq

Postat

Auzi, se simte jignit ca ii cer putin. Nu e putin deloc. Tu tragi o zi intreaga pt banii aia. Ma compari cu femeile din vremurile tale bune, cand erai in stare sa produci si sa iti permiti si tu mai multe. Eu stau cu voi si la greu...pe ele nu le intereseaza. De-aia tot visati la ele, ca nu aveti mereu acces la ele? Liberi sunteti sa va imaginati ce vreti voi, dar nu trb sa fiti si corecti cu mine? Nu stiu...eu asa zic. Se mira motaneii daca sunt dragutza cu ei, nu ma lasa sa ma spal... Pe la ce fel de femei s-or duce ei, bai, nene? Unui barbat nici nu ii sta bine sa vorbeasca. El trb sa faca...ce drq sa faca ei, ei nu sunt in stare aici sa se descurce, unde e asa de simplu. Cat de greu o fi, ma, frate? Ce sa mai zic? Ca daca nu ar fi fost in halul in care sunt, nu ar mai fi apelat la astfel de servicii? Mie imi place ceea ce fac, nu ma obliga nimeni. M-as fi retras, daca nu mi-ar fi convenit. Dar mi-ar fi rusine sa ma stie cineva cu cine am eu de-a face. Oameni care nu stiu sa traiasca... Daca tot se kaka pe el si vine, nu poate, in mortii lui, sa vina mai ca lumea? Intereseaza pe cineva cum stam noi si ii asteptam?

Postat

Eu nici nu pot sa dau drumul la usa de multe ori... Atat de coplesita sunt emotional. Frica, curiozitatea, confruntarea cu necunoscutul...imi bubuie inima nonstop... Asta e.. Asa se fac banii. Am lucrat si eu in sistem de fabrica, pe banda. La preturi mari, nu mai maraia nici un motanel. Nu mai tin minte nimic, nu simteam nimic. Predam seara banii.. "cate pooli ai supt pe ziua de azi?"..."o suta"..."bravo, esti producatoare"... Sa castige ciorile alea din banii vostri, motanei... Lasa, ca nu mai castiga ei nmk.. Nu prin intermediul meu. Ori sunt pisicutza, ori nu mai sunt... Am prins un peshtisor, il pap cu solzishori, cu tot. Ei se bazeaza ca le e frica femeilor de voi. Si clientii ii vor pe ei, ca sa nu se mai ajunga la situatii aiurea... Radea jegu' ala de mine mai sus ca mi-era frica de el. Pai, normal, daca l-am vazut al drq. Un kakat care se milogeste de toate babele sa-l suga de poola. Nu putea sa imi intre si mie o carte mai buna...baga-ti-ai poola in toate babele moarte, jegule. Dup'aia le dai note

Postat

Si daca vorbesc, ce? Sunt nevorbita, de-aia imi dau anunt. Marsh in mortii tai, daca nu ti-a convenit. Mari bani ce ai lasat tu la mine, diaria drq. Te-ai kakat pe tine pt 60 de lei, atata valorezi. Ma bucur la toti saracii, acuma... Scarba drq. N-are ce sa manance si vine cu bashini la curve

Postat

Nu esti in stare sa produci bani, stai in mortii tai acasa...Lasa-i p'aia pe care ii duce capu'... Bine ca sug pooli de boschetari, acuma. Boschetarii sa se sinucida, sa nu mai deranjeze pe altii. Sau sa stea in banca lor. Si eu am stat pe strada, trei ani. Singura, nu ma bagam cu nimeni. Era mai liniste, sincer. Vrei sa ti-o zic si p'asta, ca va sug poolile ca sa platesc chiria? Tu vrei sa futi asa ceva, e mai facil, un prost ca tine, ce sa futa, altceva?

• Oras:Com. Rosu
  • Oras:Com. Rosu
Postat

oamenii saraci ....moartea pasiunii...asa vin jegosii...

...tu te kaci pe tine cand te duci pe locatii, asa de disperat esti sa futi...cu ce?...rad femeile alea de tine cand te vad asa kakat...diarie...marsh in mortii tai la baie si da-ti-o pe laba, mai bine...

Esti jegosu' cu pizza... Cand ti-ai dat drumu' in pantaloni la mine pe locatie Ai o viata atat de urata,  Tu esti baiatul din anuntul meu, care manca pizza de hartie...Masturbare mentala se numeste, jegule...  Vai steaua voastra...

Ai venit ca ultimul milog, la pomana. Imi cereai sa iti sug poola, in timp ce eu mestecam pizza... Spune la toata lumea cum m-ai obligat sa mananc pizza si nu ma lasai sa ma duc sa ma spal pe dinti.

ca stiu ca fraierul a tras din greu pt banii aia, macar respect pt banii lui sa am, daca nu am pt el. La curve nu prea ajung barbati adevarati. Majoritatea asteapta de la noi sa ii futem. Ce drq vrea, sa ii bag ceva in cur? Curvele profi sunt femei cu poola, 

Daca vine fraierul cu ultimii bani din buzunar, normal ca iese urat...in ce stare vine daca vine ca ultimul parlit?  Macar de jena sa ascunda. 

Auzi, se simte jignit ca ii cer putin. Nu e putin deloc. Tu tragi o zi intreaga pt banii aia.  motaneii ... nu ma lasa sa ma spal... Pe la ce fel de femei s-or duce ei, bai, nene? Mie imi place ceea ce fac, nu ma obliga nimeni. ... Daca tot se kaka pe el si vine, nu poate, in mortii lui, sa vina mai ca lumea?

Predam seara banii.. "cate pooli ai supt pe ziua de azi?"..."o suta"..."bravo, esti producatoare"... Am prins un peshtisor, il pap cu solzishori, cu tot. Radea jegu' ala de mine mai sus ca mi-era frica de el. Pai, normal, daca l-am vazut al drq. Un kakat care se milogeste de toate babele sa-l suga de poola. Nu putea sa imi intre si mie o carte mai buna...baga-ti-ai poola in toate babele moarte, jegule.

Sunt nevorbita ... Marsh in mortii tai, daca nu ti-a convenit. Mari bani ce ai lasat tu la mine, diaria drq. Te-ai kakat pe tine pt 60 de lei, atata valorezi. Scarba drq. N-are ce sa manance si vine cu bashini la curve

Nu esti in stare sa produci bani, stai in mortii tai acasa...Lasa-i p'aia pe care ii duce capu'... Bine ca sug pooli de boschetari, acuma. Boschetarii sa se sinucida, sa nu mai deranjeze pe altii. Sau sa stea in banca lor. 

wow ...  :shocked

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Ti-ai luat si banii, ce drq mai vrei? Sa vii iar la pomana?... fmm. Cum e cand te duci la alea si trb sa platesti?... lol

Mai draga Cioflicel hai ca l-ai batut destul de individ. E vineri, vine wwek-end-ul fii mai pozitiva!

• Oras:Ai vrea sa stii
  • Oras:Ai vrea sa stii
Postat

Mai draga Cioflicel hai ca l-ai batut destul de individ. E vineri, vine wwek-end-ul fii mai pozitiva!

Asta a scăpat de la nebuni :(
  • Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...