alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Vrei sa vii in Galati ai trecut weekend ul trecut nu ?Nu am trecut draga niciunde Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Atunci cand vii in Galati ? Ai mai fost in Galati ? Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2018 Atunci cand vii in Galati ? Ai mai fost in Galati ?Nu am mai fost dar o sa vin in februarie Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2018 De pe data de 15-01-18 voi fi disponibilă în Brașov 😗😗😗 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 11, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Toate veniți in Brașov pe 15??? Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Toate veniți in Brașov pe 15???Eu cu Alexandra Gold 2 Link spre comentariu
alexpobjoy Reputație: 2 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Eu cu Alexandra Gold esti disponibila in buc? Link spre comentariu
manivela Reputație: 9 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Eu cu Alexandra Goldse poate cu amandoua? Link spre comentariu
rux Reputație: 10 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 In cta cand ajungi? 1 Link spre comentariu
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Veniți și pe la Timișoara? Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Alexandra gold e din Galati nu ? Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2018 Alexandra gold e din Galati nu ?Da Link spre comentariu
ghostriderr Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 20, 2018 La Cluj cand ajungi Alessandra?:)E posibil sa va vada Clujul si pe tine si pe Alexandra Gold?;) Link spre comentariu
niceboy69 Reputație: 64 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 cand ajungi in gl dragutza ms pop? Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 La Cluj cand ajungi Alessandra?:)E posibil sa va vada Clujul si pe tine si pe Alexandra Gold?;)Da bby peste 1 saptamana Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 De luni 22-01-18 disponibila in Sibiu pentru 3 zile puup 1 Link spre comentariu
ghostriderr Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Salutare, pana cand se gandeste Alessandra daca ne mai face o vizita la Cluj, trec si eu in "revista" prima si singura mea experienta cu o "transa" in adevaratul sens al cuvantului...Fiind in trecere prin Cluj, gasesc anuntul Alessandrei si tentat fiind atat de o experienta cu o "transa" reala cat si de frumusetea ei ma decid sa imi incerc norocul😉Daca nu ma insel era in Cluj pentru ceva retusuri estetice si era impreuna cu Daniela trans...Ale e o persoana super, cu bun simt, comunicativa si mai ales de o frumusete rara, buna de tot ce mai... Ca note Locatie – irelevant...langa o clinica de operatii estetice. Aspect – o fata slim, fundulet frumos, silicoane, un corp de invidiat. Atitudine – 9,5 - nu s-a uitat la ceas, foarte volubila, discutiile au venit normal, destul de extovertita, m-a servit cu ceva de baut, foarte naturala,mie mi sa parut ca are cei 7 ani de acasa si are bun simt.Vrea sa fie respectata si daca vede ca e, trateaza omul in concordanta Igiena - 10 - a facut dus, am primit prosop curat, dantura buna, mirosea bine, aranjata, epilata, fara mirosuri suspecte. GFE – 9 - atitudine buna, saruturi pe corp, FK la greu, nu se dadea in laturi – odata ce vede cum sta treaba, nu e genul pisicoasa, ceea ce e bine, nu sunt fan, in timpul actiunii mai pune mana, te mangaie...se implica. ON – 9,5 – 10 – pe gustul meu, mai incetut,mai cu priviri kinky, fara scuipat, in 2 viteze mai incetut si un pic mai tare ca prima viteza, atentie la adiacente, fara batai pe fata, e dezinvolta la pozitii de oral, nu sta pe marginea patului sau doar te pune pe spate... E activa si pasiva, prima data ma terminat cu un oral demential iar dupa vreo 20 min am trecut la un anal neprotejat(pe care il face in functie de igiena persoanei si dupa simpatie) si am sfarsit finalizand frumos in funduletul ei...E curata din toate punctele de vedere, mi-a dovedit asta printr-un test efectuat cu ocazia "retusurilor" estetice. Cadou - 450 RON/1h cu 2 finalizari... Concluzii:-fara discutii ca e de top, si ca aspect si ca servicii- ON, ANAL face in functie de client si igiena plus alte fantezii la care e deschisa😉- recomand celor care vor slim, gfe, atitudine buna si hight-class... Link spre comentariu
ghostriderr Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Da bby peste 1 saptamanaVa pup frumoaselorsi va asteptam Link spre comentariu
croitoru Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 anal neprotejat?!?! Nu e ok Link spre comentariu
ghostriderr Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 anal neprotejat?!?! Nu e okSpune-mi ca tu toate le faci protejat de cand te stii...Din moment ce ai dovada ca cele 2 persoane sunt "curate" nu vad care e problema....Logic ca nu poti sa faci cu oricine asta... Link spre comentariu
reperatul Reputație: 177 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:In PLM Oras:In PLM Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Spune-mi ca tu toate le faci protejat de cand te stii...Din moment ce ai dovada ca cele 2 persoane sunt "curate" nu vad care e problema....Logic ca nu poti sa faci cu oricine asta...si daca a facut cu unul cu hepatita cu o zi inainte sa se futa cu tine? ar fi interesant,ha?incostienta face victime.imbolnaviti o tara intreaga futand neprotejat si mergand in vizita si la alte fete din alte orase. Link spre comentariu
fakeaccount Reputație: 2167 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Spune-mi ca tu toate le faci protejat de cand te stii...Din moment ce ai dovada ca cele 2 persoane sunt "curate" nu vad care e problema....Logic ca nu poti sa faci cu oricine asta... E adevarat ca nu conteaza cat timp ambele pers sunt sanatoase, dar dacă nu iti cere analize recente la intrare, nu ai nicio garantie ca nu iei ceva sau dai ceva. Nu fi copil! Link spre comentariu
ghostriderr Reputație: 1 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 E adevarat ca nu conteaza cat timp ambele pers sunt sanatoase, dar dacă nu iti cere analize recente la intrare, nu ai nicio garantie ca nu iei ceva sau dai ceva. Nu fi copil!Daca citesti cu atentie am specificat ca mi-a aratat analizele efectuate recent.... Link spre comentariu
tomassino Reputație: 2 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 BTS urile de obicei sunt detectate dupa perioada de incubatie care poate dura saptamani. Daca cineva a contactat de curand vreun virus si face analizele inainte de a fi detectabil, atunci " la revedere"! Este chiar mai periculos ca atunci cand nu le faci deoarece indus in eroare de niste analize " bune" la prima impresie, lasi impresia de un om sanatos in schimb, nu esti altceva decat un focar sub acoperire..Atentie! Nu ma refer la nimeni in particular, relatam doar un scenariu destul de macabru.. Link spre comentariu
alessandra26 Reputație: 622 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Aiureli nu am stat pe langa nici o clinică in fine aiureli dar daca el spune că asa a fost asa sa intamplat fiecare e liber sa creada ce vrea. Si care om ar fi postat o recenzie de genul plus de asta in Cluj am fost acum aproape 1 an Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum