Sari la conținut

0726360502 - Alessandra

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere

Salutare,

pana cand se gandeste Alessandra daca ne mai face o vizita la Cluj, trec si eu in "revista" prima si singura mea experienta cu o "transa" in adevaratul sens al cuvantului...

Fiind in trecere prin Cluj, gasesc anuntul Alessandrei si tentat fiind atat de o experienta cu o "transa" reala cat si de frumusetea ei ma decid sa imi incerc norocul😉

Daca nu ma insel era in Cluj pentru ceva retusuri estetice si era impreuna cu Daniela trans...

Ale e o persoana super, cu bun simt, comunicativa si mai ales de o frumusete rara, buna de tot ce mai...

Ca note

Locatie â€“ irelevant...langa o clinica de operatii estetice.

Aspect â€“  o fata slim, fundulet frumos, silicoane, un corp de invidiat.

Atitudine – 9,5 - nu s-a uitat la ceas, foarte volubila, discutiile au venit normal, destul de extovertita, m-a servit cu ceva de baut, foarte naturala,mie mi sa parut ca are cei 7 ani de acasa si are bun simt.Vrea sa fie respectata si daca vede ca e, trateaza omul in concordanta

Igiena - 10 - a facut dus, am primit prosop curat, dantura buna, mirosea bine, aranjata, epilata, fara mirosuri suspecte.

GFE – 9 - atitudine buna, saruturi pe corp, FK la greu, nu se dadea in laturi – odata ce vede cum sta treaba, nu e genul pisicoasa, ceea ce e bine, nu sunt fan, in timpul actiunii mai pune mana, te mangaie...se implica.

ON – 9,5 – 10 – pe gustul meu, mai incetut,mai cu priviri kinky, fara scuipat, in 2 viteze mai incetut si un pic mai tare ca prima viteza, atentie la adiacente, fara batai pe fata, e dezinvolta la pozitii de oral, nu sta pe marginea patului sau doar te pune pe spate...

E activa si pasiva, prima data ma terminat cu un oral demential iar dupa vreo 20 min am trecut la un anal neprotejat(pe care il face in functie de igiena persoanei si dupa simpatie) si am sfarsit finalizand frumos in funduletul ei...

E curata din toate punctele de vedere, mi-a dovedit asta printr-un test efectuat cu ocazia "retusurilor" estetice.

Cadou - 450 RON/1h cu 2 finalizari...

Concluzii:

-fara discutii ca e de top, si ca aspect si ca servicii

- ON, ANAL face in functie de client si igiena plus alte fantezii la care e deschisa😉

- recomand celor care vor slim, gfe, atitudine buna si hight-class...

Link spre comentariu
  • Oras:In PLM
  • Oras:In PLM

Spune-mi ca tu toate le faci protejat de cand te stii...

Din moment ce ai dovada ca cele 2 persoane sunt "curate" nu vad care e problema....

Logic ca nu poti sa faci cu oricine asta...

si daca a facut cu unul cu hepatita cu o zi inainte sa se futa cu tine? ar fi interesant,ha?

incostienta face victime.imbolnaviti o tara intreaga futand neprotejat si mergand in vizita si la alte fete din alte orase.

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Spune-mi ca tu toate le faci protejat de cand te stii...

Din moment ce ai dovada ca cele 2 persoane sunt "curate" nu vad care e problema....

Logic ca nu poti sa faci cu oricine asta...

E adevarat ca nu conteaza cat timp ambele pers sunt sanatoase, dar dacă nu iti cere analize recente la intrare, nu ai nicio garantie ca nu iei ceva sau dai ceva. Nu fi copil!

Link spre comentariu

E adevarat ca nu conteaza cat timp ambele pers sunt sanatoase, dar dacă nu iti cere analize recente la intrare, nu ai nicio garantie ca nu iei ceva sau dai ceva. Nu fi copil!

Daca citesti cu atentie am specificat ca mi-a aratat analizele efectuate recent....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

BTS urile de obicei sunt detectate dupa perioada de incubatie care poate dura saptamani. Daca cineva a contactat de curand vreun virus si face analizele inainte de a fi detectabil, atunci " la revedere"! Este chiar mai periculos ca atunci cand nu le faci deoarece indus in eroare de niste analize " bune" la prima impresie, lasi impresia de un om sanatos in schimb, nu esti altceva decat un focar sub acoperire..

Atentie! Nu ma refer la nimeni in particular, relatam doar un scenariu destul de macabru..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...