Sari la conținut

Barcelona - PSG

Vizitator clypper

Postări Recomandate

• Oras:Stamford Bridge
Postat

Ce pacat ca Chelsea nu este in Champions League anul asta. Ajungea sigur in finala.

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Pana sa joace Chelsea in UCL, mai mari sanse are Leicester sa ajunga in finala !!!  :laugh2

Postat

Juventus - Barcelona. Sa vezi show

• Oras:Bucharest
Postat

Ce pacat ca Chelsea nu este in Champions League anul asta. Ajungea sigur in finala.

Posibil.Era mai bine sa fie ei in locul lui Leicester.Sper ca englezii vor avea 5 echipe in champions league la anul.Cred ca va castiga manchester europa league.

Postat

Juventus - Barcelona. Sa vezi show

Da.Meci interesant.Dar ca spectaculozitate cred ca Dortmund-As Monaco o sa fie capul de afis,

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

mizez pe dortmund-monaco, meci cu goluri multe. si real-bayern meci frumos, spaniolii cu nemtii mai mereu au facut meciuri frumoase

Postat

Da.Meci interesant.Dar ca spectaculozitate cred ca Dortmund-As Monaco o sa fie capul de afis,

Clar! 2 echipe care joaca pt spectacol.

Postat

Posibil.Era mai bine sa fie ei in locul lui Leicester.Sper ca englezii vor avea 5 echipe in champions league la anul.Cred ca va castiga manchester europa league.

Manchester nu e ceea ce trebuie sa fie. Mourinho e depasit. Are jucatori de top dar nu stie sa ii puna in valoare. Fotbalul s-a schimbat, nu se mai joaca ca acum 10-12 ani.

• Like 1
Postat

Manchester nu e ceea ce trebuie sa fie. Mourinho e depasit. Are jucatori de top dar nu stie sa ii puna in valoare. Fotbalul s-a schimbat, nu se mai joaca ca acum 10-12 ani.

Vedem poate castiga europa league.Desi par mai puternici lyon.A crescut destul de mult campionatul frantei.

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Vedem poate castiga europa league.Desi par mai puternici lyon.A crescut destul de mult campionatul frantei.

Lyon ar merita sa castige Europa League.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Să-mi bag pula în Manchester United care m-a scos de pe o grămadă de bilete =))

Postat

Să-mi bag pula în Manchester United care m-a scos de pe o grămadă de bilete =))

Nu mai paria pe ei, nu merita nici macar 5 lei.

Postat

Mai bine joaca table!

Ma refeream ca nu se merita sa pariezi banii pe Man United care este un eșec total. Mourinho e deageaba acolo iar marile vedete de jucători, la fel. E un eșec pe bani mulți, mulți de tot.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...