cornelushy Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2022 Partajează Postat Aprilie 25, 2022 Am fost si eu pe vechiul nr de telef...dar nu mii sa parut deloc nervoasă daca întârzi putin acum nu stiu ce sa zic..... Link spre comentariu
Cristianxoxo Reputație: 2 Postat Mai 3, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2022 La 25.04.2022 la 13:57, cornelushy a spus: Am fost si eu pe vechiul nr de telef...dar nu mii sa parut deloc nervoasă daca întârzi putin acum nu stiu ce sa zic..... Urmaresc anunturile si nu posteaza anunt cu acest numar, ba mai mult, numarul vechi nu mai e activ! Pe acest numar 0753588040, e postat un anunt la podul Grant, nici decum pe Titulescu, intersectie cu Banu Manta! Cred ca se face o confuzie! Rog pe cineva care cunoaste sa faca putina lumina! Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Iulie 26, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 26, 2022 I-a mai rupt cineva fleasca doamnei Gabriela? Că aș mai vrea să mă descurc și prin zona aia Gară de Nord-Grivița nu este nimic, un coleg în vizită recent să îmi spună și mie dacă merită să mai merg sau nu, vreau să nu Link spre comentariu
gavrial Reputație: 2 Postat Iulie 27, 2022 Oras:baicoi Oras:baicoi Partajează Postat Iulie 27, 2022 Salut, Nu recomand, femeia e schizofrenica, cand am fost la ea croseta un pt un viitor nou nascut al unei "prietene" gravide. Apoi mi a propus normal neprotejat. Mi s au aprins toate beculetele, m am scuzat si m am tirat. Experienta horror, probabil femeia a ramas cu traume de la avorturi sau ceva de genu asta. 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 27, 2022 Acum 49 minute, gavrial a spus: Salut, Nu recomand, femeia e schizofrenica, cand am fost la ea croseta un pt un viitor nou nascut al unei "prietene" gravide. Apoi mi a propus normal neprotejat. Mi s au aprins toate beculetele, m am scuzat si m am tirat. Experienta horror, probabil femeia a ramas cu traume de la avorturi sau ceva de genu asta. Dar când ai fost? 😂 Link spre comentariu
gavrial Reputație: 2 Postat Iulie 28, 2022 Oras:baicoi Oras:baicoi Partajează Postat Iulie 28, 2022 Acum 22 ore, christiano_29 a spus: Dar când ai fost? 😂 Toamna, anul trecut Link spre comentariu
Cristianxoxo Reputație: 2 Postat Iulie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2022 Domnilor, call me crazy, dar as vrea tare mult sa o încerc! Mai activează? Cineva......un nr. de tel? Ma îndoiesc ca sa retras....vorba aia lupul schimba blana dar..........ba! Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Noiembrie 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2022 Cineva recent la doamna? Că nu am mai vizitat-o de mult, cum se mai prezintă ? Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Iunie 21, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 21, 2023 Mai știe cineva ceva de ea???, adică mai este în zona Titulescu sau s-a retras, dacă a mai vizitat-o cineva recent( ultimele 6 luni ) pe doamna ? Link spre comentariu
hot80 Reputație: 4 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2023 Dosar închis de ceva ani. Retrasă definitiv. Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 31, 2023 Mai știți ceva de cumatra? Stătea ff aproape de jobul meu și în pauza de masa mergea de o muie scurtă 🤣 Link spre comentariu
bogdan9921 Reputație: 215 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Nimeni? Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Mai știe careva ceva de doamna? Link spre comentariu
cornel12 Reputație: 48 Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 doamna inca e activa, da este atinsa am fost la ea in decembrie 2023. E sonata rau dar iti faci treaba. Eu am vb cu ea la telefon incercat sa stabilesc detalii dar incurajarea a fost ca " voi avea probleme sa ne simtim bine" Era desigur dispusa fara guma, insa eram pregatit si mi-am montat singur anvelopa. daca nu aveti pretentii de aspect si va plac maturele merita incercata. Varsta declarata 52. Paranoica si dementa insa iti poti face damblaua. Link spre comentariu
cornelushy Reputație: 0 Postat Martie 4 Partajează Postat Martie 4 Sal are nr nou de telef cumva Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Martie 24 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 24 Cineva anul acesta la domnișoara Gabriela?, că nu am mai fost de mult la ea și nu mai știu dacă face finalizare orală? Știu că ultima dată avea probleme cu dantura și nu făcea că cinci mergea la dentist Link spre comentariu
cornel12 Reputație: 48 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 are tacheti noi, de magazin ieftin si zgarie cu ei...in ultima perioada s-a ofilit destul de rau si schizofrenia isi pune accentul pe comportamentul ei. la un moment dat in timp ce ii plombam fasolea ma intreaba daca lucrez la sri ca de lucram avea o misiune pentru mine. Am eu ochii albastrii dar nu-s ce pare:) Vizitele mele in bucuresti cuprindeau neaparat o matura si ca si disponibilitate o prindeam mereu la un pret modic. Acuma ma orientez spre altceva. 1 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1926 Postat Septembrie 26 Partajează Postat Septembrie 26 On 3/3/2024 at 1:01 PM, cornel12 said: doamna inca e activa, da este atinsa am fost la ea in decembrie 2023. E sonata rau dar iti faci treaba. Eu am vb cu ea la telefon incercat sa stabilesc detalii dar incurajarea a fost ca " voi avea probleme sa ne simtim bine" Era desigur dispusa fara guma, insa eram pregatit si mi-am montat singur anvelopa. daca nu aveti pretentii de aspect si va plac maturele merita incercata. Varsta declarata 52. Paranoica si dementa insa iti poti face damblaua. Sonată, paranoică și dementă. Eu cu asta am rămas din recenzie. 😅 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30 La 26.09.2024 la 15:34, cornel12 a spus: are tacheti noi, de magazin ieftin si zgarie cu ei...in ultima perioada s-a ofilit destul de rau si schizofrenia isi pune accentul pe comportamentul ei. la un moment dat in timp ce ii plombam fasolea ma intreaba daca lucrez la sri ca de lucram avea o misiune pentru mine. Am eu ochii albastrii dar nu-s ce pare:) Vizitele mele in bucuresti cuprindeau neaparat o matura si ca si disponibilitate o prindeam mereu la un pret modic. Acuma ma orientez spre altceva. Cornel, la ce nr de tel dai de doamna? La cel din titlu de vreo 2 ani nu mai e valabil. Mulțumesc 1 Link spre comentariu
bugsy09 Reputație: 224 Postat Septembrie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 30 Salut! Ce tarife mai are si pe unde are locatia? Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum