Sari la conținut

Gabi - 0731073679

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
La 25.04.2022 la 13:57, cornelushy a spus:

Am fost si eu pe vechiul nr de telef...dar nu mii sa parut deloc nervoasă daca întârzi  putin acum nu stiu ce sa zic.....

Urmaresc anunturile si nu posteaza anunt cu acest numar, ba mai mult, numarul vechi nu mai e activ! Pe acest numar 0753588040, e postat un anunt la podul Grant, nici decum pe Titulescu, intersectie cu Banu Manta! Cred ca se face o confuzie! Rog pe cineva care cunoaste sa faca putina lumina!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

I-a mai rupt cineva fleasca doamnei Gabriela? Că aș mai vrea să mă descurc și prin zona aia Gară de Nord-Grivița nu este nimic, un coleg în vizită recent să îmi spună și mie dacă merită să mai merg sau nu, vreau să nu 

Link spre comentariu
  • Oras:baicoi
  • Oras:baicoi

Salut, 

Nu recomand, femeia e schizofrenica, cand am fost la ea croseta un pt un viitor nou nascut al unei "prietene" gravide. Apoi mi a propus normal neprotejat. Mi s au aprins toate beculetele, m am scuzat si m am tirat. Experienta horror, probabil femeia a ramas cu traume de la avorturi sau ceva de genu asta.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 49 minute, gavrial a spus:

Salut, 

Nu recomand, femeia e schizofrenica, cand am fost la ea croseta un pt un viitor nou nascut al unei "prietene" gravide. Apoi mi a propus normal neprotejat. Mi s au aprins toate beculetele, m am scuzat si m am tirat. Experienta horror, probabil femeia a ramas cu traume de la avorturi sau ceva de genu asta.

Dar când ai fost? 😂

Link spre comentariu

doamna inca e activa, da este atinsa am fost la ea in decembrie 2023. E sonata rau dar iti faci treaba. Eu am vb cu ea la telefon incercat sa stabilesc detalii dar incurajarea a fost ca " voi avea probleme sa ne simtim bine" Era desigur dispusa fara guma, insa eram pregatit si mi-am montat singur anvelopa. daca nu aveti pretentii de aspect si va plac maturele merita incercata. Varsta declarata 52. Paranoica si dementa insa iti poti face damblaua.  

Link spre comentariu

Cineva anul acesta la domnișoara Gabriela?, că nu am mai fost de mult la ea și nu mai știu dacă face finalizare orală? Știu că ultima dată avea probleme cu dantura și nu făcea că cinci mergea la dentist 

Link spre comentariu

are tacheti noi, de magazin ieftin si zgarie cu ei...in ultima perioada s-a ofilit destul de rau si schizofrenia isi pune accentul pe comportamentul ei. la un moment dat in timp ce ii plombam fasolea ma intreaba daca lucrez la sri ca de lucram avea o misiune pentru mine. Am eu ochii albastrii dar nu-s ce pare:) Vizitele mele in bucuresti cuprindeau neaparat o matura si ca si disponibilitate o prindeam mereu la un pret modic. Acuma ma orientez spre altceva.

• Like 1
Link spre comentariu
On 3/3/2024 at 1:01 PM, cornel12 said:

doamna inca e activa, da este atinsa am fost la ea in decembrie 2023. E sonata rau dar iti faci treaba. Eu am vb cu ea la telefon incercat sa stabilesc detalii dar incurajarea a fost ca " voi avea probleme sa ne simtim bine" Era desigur dispusa fara guma, insa eram pregatit si mi-am montat singur anvelopa. daca nu aveti pretentii de aspect si va plac maturele merita incercata. Varsta declarata 52. Paranoica si dementa insa iti poti face damblaua.  

Sonată, paranoică și dementă.

Eu cu asta am rămas din recenzie. 😅

Link spre comentariu
La 26.09.2024 la 15:34, cornel12 a spus:

are tacheti noi, de magazin ieftin si zgarie cu ei...in ultima perioada s-a ofilit destul de rau si schizofrenia isi pune accentul pe comportamentul ei. la un moment dat in timp ce ii plombam fasolea ma intreaba daca lucrez la sri ca de lucram avea o misiune pentru mine. Am eu ochii albastrii dar nu-s ce pare:) Vizitele mele in bucuresti cuprindeau neaparat o matura si ca si disponibilitate o prindeam mereu la un pret modic. Acuma ma orientez spre altceva.

Cornel, la ce nr de tel dai de doamna? La cel din titlu de vreo 2 ani nu mai e valabil.

Mulțumesc 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...