zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 26, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 26, 2017 Domnilor...Asa cum femeia noastra (indiferent de calitatea relatiei) ne dorim sa fie Doamna in societate, Gospodina in ale casei si Curva (in sensul bun, nu vulgar) in dormitor/pat/cada/pe birou etc☺,prefer sa cred si sa sper ca si noi suntem totusi niste Domni, in societate, buni Gospodari pentru ai nostri si Curvari (peste tot☺).Dar cel mai important...Domni... Respectul fata de ceilalti incumba in mod direct si respectul de sine, fata de propria-ti persoana. Fiecare dintre voi are dreptate in anumite sensuri si greseste in altele. Si asta nu ptr ca spun io! Ca nu's Einstein. A spus-o chiar el...Totul este relativ!Nimeni nu detine adevarul absolut. Asadar, let's be more careful with our words and let's move any kind of debate at DG. Frumoase vb , dar haideti sa ii facem recenziicel mai bine , eu cred ca fata isi da interesul o sa revin si eu cu o recenzie curand sa va conving ....sunt sigur ca fata asta chiar merita !!!! Vb dulce mult aduce seara frumoasa iulia 4 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 27, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 27, 2017 Bai fratilor ati speriat fata , cu vb urate cand sa o sun si eu sa o vad ...ce oameni bai nene ..ce oameni ... Iulia cand revii? 4 1 3
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 27, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 27, 2017 Bai fratilor ati speriat fata , cu vb urate cand sa o sun si eu sa o vad ...ce oameni bai nene ..ce oameni ... Iulia cand revii? deja s-a retras? Offf cand sa-i fac o vizita 1
radu77 Reputație: 2043 Postat Martie 27, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Martie 27, 2017 Ce aveti frate? Ca n-a zis fata nimic de retras acum.O fi si ea "in perioada", o avea si alte trebi.Keep calm and try again☺.Daca nu si nu...next girl !!! 1 4
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 27, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 27, 2017 Nu m-am retras. 3
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 27, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 27, 2017 O saptamana frumoasa baieti. Am sa fiu putin mai inactiva aici pe forum ca e mai ok , insa nu ma retrag inca. Am sa anunt inainte cu cateva zile. Va pup o seara buna sa aveti ðŸ‘ðŸ»ðŸ˜˜ðŸ™‚ 7
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 27, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 27, 2017 O saptamana frumoasa baieti. Am sa fiu putin mai inactiva aici pe forum ca e mai ok , insa nu ma retrag inca. Am sa anunt inainte cu cateva zile. Va pup o seara buna sa aveti Mai putem spune ceva ??? Superba fără doar si poate !!! Felicitări 1
andrey. Reputație: 136 Postat Martie 27, 2017 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 27, 2017 O saptamana frumoasa baieti. Am sa fiu putin mai inactiva aici pe forum ca e mai ok , insa nu ma retrag inca. Am sa anunt inainte cu cateva zile. Va pup o seara buna sa aveti ðŸ‘ðŸ»ðŸ˜˜ðŸ™‚ Frumoasa ,Hai si prin timisoara 😘
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 29, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 29, 2017 O saptamana frumoasa baieti. Am sa fiu putin mai inactiva aici pe forum ca e mai ok , insa nu ma retrag inca. Am sa anunt inainte cu cateva zile. Va pup o seara buna sa aveti O poza noua , numai ne pui si noua sa ne incanti si pe noi cei care nu te criticam si doar te apreciem ? zic ca si asa stiu ca mi vor sari toti in cap ... La corpul tau mergea un Photo session ... 5 3
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 29, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 29, 2017 Seara bunaðŸ¤—âœŒï¸ 4
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Martie 29, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 29, 2017 Seara buna✌Dezbracata complet cand? Sau nu-ti permite pe..religia?
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 29, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 29, 2017 Seara buna✌ In orice ipostaza , ești o femeie frumoasa Sa speram ca reușim sa ne vedem si sa ne programam si recenzii sa dam aici ca de asta e acest site !!! Felicitări te pup 1
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 29, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 29, 2017 Lyon pe... nu am "religie" sunt ateu 🙂. Am sa postez cand am sa fac . 4
eldoarel Reputație: 4 Postat Martie 30, 2017 Oras:Aici Oras:Aici Postat Martie 30, 2017 http://www.fetecochete.com/viewtopic.php?t=1104
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 http://www.fetecochete.com/viewtopic.php?t=1104Vezi ca nu stiu cat de fan al link-ului pus de tine e Pisicuts
eldoarel Reputație: 4 Postat Martie 30, 2017 Oras:Aici Oras:Aici Postat Martie 30, 2017 Re: 0736725386-Iulia0 #3Mesajde JohnnyCash » Vin Mar 24, 2017 11:02 pmDeazamagireImi creasem niste asteptari cu privire la fata asta cauzate de poze si niste discutii avute care mi-o aratau ca pe o fata desteapta si frumoasa. Astfel am facut pe dracu in patru sa ajung la ea si am asteptat-o mai intai o ora, apoi 30 min, pana cand in sfarsit mi-a spus ca ma suna in 5 min sa-mi spuna scara. O sun eu inapoi in 10 si ma indruma catre locatia ei de pe soseaua nordului vis-a-vis de fostul supermarket XXL...Urc 4 etaje si imi deschide usa... o fata pe la 1.60 m, 50 kg toate in tzatze, cam tiganoasa si plictisita. Ma duce in dormitor si incepe dezbracarea... lasandu-i cadoul pe o noptiera, urmez si eu procedura si ne asezam pe patul cu baldachin... Vorbind incepe sa imi faca o laba sa-l revigoreze pe junior care nu era nici el prea impresionat de domnisoara.... nu ma intelegeti gresit, fata arata bine, pozele sunt ale ei, numai ca nu mai e la prima tinerete, eu ii dau undeva in jur de 28-30 de ani... vorbeste mult si habar n-am ce, putin tziganoasa pana si la vorba... Intr-un final se apuca de oral... mi-a dat impresia ca numara pana la 20 dupa care o lua la laba... ciclul asta l-a facut de vreo 3 ori dupa care i-am zis eu sa punem prezervativul si sa trecem la normal. Aici... nimic interesant din nou... o pozitionare pe capul pulii si un stil de ziceai ca se gandeste la ratele de la banca... implicare zero in lady on top gasesti doar la o fata noua (neexperimentata) sau una care nu are chef/placere sa se futa. Pana la urma am apucat-o de mijloc si am inceput sa o penetrez asa cum trebuie, destul de greu pentru ca fata se eschiva foarte mult. Am reusit sa finalizez in pozitia asta, mai mult plictisit si enervat ca asteptarile mele se naruisera atat de mult.Note:Locatia: 9 - singura problema este etajul 4/4Igiena: 9 - nu mi-a lasat o impresie de squeeky clean... nu a facut dush nici inainte, nici dupa (se imbracase deja) si cand am plecat vorbea cu unu care zicea ca vine in 5 minute...Aspect: 8 - generos - se intretine dar, vergeturile exista (indiferent de cate tatuaje isi face), sanii au cam inceput sa atarne chiar daca sunt mari, fatza tziganoasa si cine zice altceva ii poftesc la mine in cartier http://www.fetecochete.com/images/smilies/icon_e_biggrin.gif Asa cum spuneam, e trecuta de prima tinerete si se simteOral: 6 - daca vroiam o laba mi-o faceam singur... sigur mai bine decat eaNormal: 6 - nimic.... up and down... gasim pe centura stilul astaAnal: nu sunt fan dar face si analCadou: 100/nr si 200/ora; +50 pt analDe recomandat: nu stiuDe revenit: eu nu - sunt optiuni mult mai bune cu tot cu silicoaneSpor la futut! Scuze, nu am stiut ca nu e voie cu link-ul. 2
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Scuze, nu am stiut ca nu e voie cu link-ul. Nu e voie nici cu recenzia altuia... zic... ))Nu ar fi mai bine daca te-ai duce sa vezi tu cum e domnule Serious Contributor?! Mama ei de clona... 2
eldoarel Reputație: 4 Postat Martie 30, 2017 Oras:Aici Oras:Aici Postat Martie 30, 2017 De ce clona? Si ce are inca o recenzie?
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Pai e macar recenzia ta?! Asa ne apucam sa dam copy/paste de pe toate site-urile concurente ... dar din nou, zic ca lui Pisicuts nu i-ar conveni sa faca reclama concurentei pe forumul lui, nu crezi?!
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 30, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 30, 2017 Fraților ne luam după unu si altul ??? Cati au ajuns la Iulia sunt tare curios ca si cei care o criticau salivau după ea dar nah facem afirmații ca se fute pentru un tatuaj sau pe tru țigări ???Bah femeia poate sa cumpere Phillip Morris așa ca chestie in alte tari , ea câștiga bani grei si era aceeași femeie dar invidia plm cati se visează iubitul ei sa ridice mâna , toți ... mie sila de atâta critica Femeia e un must have si e prea buna de ce zic asta ca vreau si ca pot !!!
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 30, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 30, 2017 aia e recenzia lui allview ce deja a fost postata odata si aici , pt reclama proasta vino cu lucruri noi ðŸ ðŸ ðŸ˜„âœŒï¸ Pup paaa 2
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 30, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 30, 2017 El doarel
iulia386 Reputație: 2064 Postat Martie 30, 2017 Oras:arad Oras:arad Autor Postat Martie 30, 2017 Nu am fost in dubai , am fost in Anglia ✌️. Si numai creati comversatii inutile 1
qcezar Reputație: 83 Postat Martie 30, 2017 Oras:Fut Tot Ce Prind Oras:Fut Tot Ce Prind Postat Martie 30, 2017 :clapp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum