Sari la conținut

Vizita Alba


Vizitator larisa_blink

Postări Recomandate

Vizitator larisa_blink
Reputație: 0

Hello tuturor!După vizita in Sibiu,ne-am gândit să facem o scurtă vizita si in Alba ,așadar luni,marți și miercuri ne veți găsi în Alba.Va voi da detalii despre preturi ,servicii cât și locație,când ne vom instala!Pentru cei ce nu au la cunoștință,noi suntem două fete Larisa și Andreea,într-un circuit național ,dornice de noi aventuri ,și să cunoaștem oameni și locuri noi!Va pupam si va asteptam cu drag la noi :)

post-200471-0-65667200-1489249304_thumb.jpg

post-200471-0-61725000-1489249339_thumb.jpg

Link spre comentariu

  • Oras:p'aci
  • Oras:p'aci

Buna seara mai futacilor, vad ca nimeni nu face nici o recenzie pt fetele astea doua? oi fi eu singurul care le-a trecut pragul? ma indoiesc, anyways, here it goes: Curios tare sa vad "bestia aia mica" cum zicea andrey de la sb am sunat si eu azi pentru o programare la dansa, am prins-o foarte usor la telefon, indicatii ca si doamna din GPS si am ajuns la locatie in cateva minutele. Urc sus unde ma astepta Andreea intr-o costumatie demna de filmele XXX si la prima vedere a fost exact cum o descriau colegii de la sibiu. O bombonica de fata, dulce, joviala, parca ne cunosteam de o viata, un fund cum rar vezi, sani exact pe gustul meu, asa cat poti cuprinde cu o mana (nu vrei sa te mariti cu mine? :laugh2 :laugh2) . Venit de pe drum am optat pentru un dus la care hopa si bestia vroia cu mine, cum naiba sa refuzi asa ceva :crazylove Ajunsi la dus, mangaieri sarutari parca faceam dus cu prietena/sotia, doar ca atmosfera era mult mai incarcata de erotism, super mistoo.Gata dusul am intrat la camera de nebunii unde totul a decurs exact cum a inceput sub dus, mai multe nu o sa dezvalui, tin doar pt mine dar cred ca ati prins ideea.

Mai are o colega cum scrie in anunt dar eu nu am vazut-o, tarifele sunt cele din anunt: 100 lei o fin cu o singura domnisoara si 150 lei ora cu o singura domnisoara, tarifele pentru ambele domnisoare nu le-am retinut pentru ca nu am optat pentru serviciul asta.

Deci vizita o ora decartat 150 lei, placerea, mai mult decat perfect!

Si acum sa trecem la note care nu pot fi altele decat 10 pe linie

De revenit cu siguranta dar in alte orase de vreme ce maine e ultima lor zi iar viitoarea destinatie va fi cluj.

multumesc pentru magia creata Andreea

pst pst ciki ciki :kiss3 tz aaahhh (she knows what I mean)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...