Sari la conținut

0720906691

Postări Recomandate

Postat

dute sami sugi oula si tu si mata si tot neamu matii... te duci la politie sa ce? sa ma gasesti mai repede sa mio sugi sau ce?? dute draq ma maimutoiule ... numai bosorogii si retardatii ameninta cu politia... i-mi sugeti pula ma!!!

peste imputit...

Postat

si tu domnu devis daca tot ai ceva de zis spune pana la capat.. cine patroneaza? ia zi... ca te caci pe tine ca stii, cunosti... prezintane si noua sa nu murim prosti....

• Oras:Braila
Postat

dute sami sugi oula si tu si mata si tot neamu matii... te duci la politie sa ce? sa ma gasesti mai repede sa mio sugi sau ce?? dute draq ma maimutoiule ... numai bosorogii si retardatii ameninta cu politia... i-mi sugeti pula ma!!!

peste imputit...

O sa merg la politie 1 ca ma ameninti cu moartea si 2 sa te trimit acolo unde e locul tau,la parnaie😉ai inteles de ce?O zi superba iti doresc!!!!
Postat

O SAMI SUGI PULA!! hai dute asa aflu cine esti!!! ce crezi ma ca scapi daca te duci u la politie??? vainde pula ta. hai dute la politie. aratele si mesaju asta si apoi VEDEM FIECARE IN CALITATE DE CE VORBESTE... stai ca iti arat eu tie!

• Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

O SAMI SUGI PULA!! hai dute asa aflu cine esti!!! ce crezi ma ca scapi daca te duci u la politie??? vainde pula ta. hai dute la politie. aratele si mesaju asta si apoi VEDEM FIECARE IN CALITATE DE CE VORBESTE... stai ca iti arat eu tie!

Ce-i arati?😂 curu...pula sau pizda 😂😂

Postat

Inca nu stii cine sunt?Ce dracu ameninti fara sa cunosti persoana?O sa-mi sugi...,te cred ca esti agitat dar scrie cat de cat corect😉
  • Oras:Focsani
Postat

Aloo, buey tarilor in gură, voi vedeti ca v.ați indepartat de scopul recenziei mele?

Faceti varza aici ca la alessandra ? Fain, dar macar mai deschideti di alte topice ca poate mai sunt/aveti ce prezenta

Postat

tu ce mortii matii mai vrei ma nu ai murit? am crezut ca deja tiau facut pomana de 40 de zile... dar nu... fututi familia in gura si tie

Postat

nu ma

nu stiu cn esti. hai vreau sa aud acum 1 cine patroneaza si 2 cine pula mea esti u matrakci asa periculos?

Eu sunt periculos mai muie,nu tu belesti mielul la paste?Eu sunt ala care iti face plangere penala pt amenintari cu moartea,este deajuns?
Postat

Aloo, buey tarilor in gură, voi vedeti ca v.ați indepartat de scopul recenziei mele?

Faceti varza aici ca la alessandra ? Fain, dar macar mai deschideti di alte topice ca poate mai sunt/aveti ce prezenta

Eu spre deosebire de nebunul asta am prezentat dimineata ce am avut de prezentat😉
Postat

nu ma

nu stiu cn esti. hai vreau sa aud acum 1 cine patroneaza si 2 cine pula mea esti u matrakci asa periculos?

Nebunule,ne-ai incurcat nitel,de patronaj a vb colegul DEVIS 😛
Postat

si tu domnu devis daca tot ai ceva de zis spune pana la capat.. cine patroneaza? ia zi... ca te caci pe tine ca stii, cunosti... prezintane si noua sa nu murim prosti....

"domnu" te las sa mori prost! 😂😂

• Like 3
Postat

tu ce mortii matii mai vrei ma nu ai murit? am crezut ca deja tiau facut pomana de 40 de zile... dar nu... fututi familia in gura si tie

Să.mi sugi ..... nasul ca a început sezonul mucilor galbeni, linge.m.ai în cur că.ți place !
Postat

Să.mi sugi ..... nasul ca a început sezonul mucilor galbeni, linge.m.ai în cur că.ți place !
Postat

Nu mai e nici un moderator să-i oprească pe cretinii ăștia? Forumul și-a pierdut utilitatea.

Utilitatea forumului crezi ca sta in cele 5 postari pe care le ai ?😉
Postat

mai traieste panarama asta ieftina? a mai muito cineva sau deja a plecat in tarile calde?? toate colegele ei siau luat drunul... ea ?! o fi oare prea ieftina?

app la colega ei Ana cn a fost acum vreo luna doua in urma?😆😆😆

Postat

Vad ca are anuntul valid, deci e p.aici , desi parca i.am vazut si pe la Bacau anuntul. Poate testeaza piata. Eu unul cred ca m.as mai duce pt un oral protejat asa cum a fost cand am deschis discutia.

Postat

Am zis din prezentare ca nu mi.au placut decat ochii aia albastri. Fa o recomandare cu un oral de vis cu atenyie la sateliti. Daca e atentie la sateliti poate fi si hand job, nu ma supar ! Astept!

Postat

mai nou primesc mesaje de amenintare ca ii fac imagine proasta tarfei... ei bn vreau sa spun ceva oficial aici.. daca ea sau bodyguarzii ei se apropie la 5 km de mn sau de cei din jurul meu, ....sia facuto cu mana ei. asta asa sa fie luat la cunostiinta.... sa se stie dinainte...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...