nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 24, 2017 ia uite ce se cearta astiaa 😂😂😂 vedeti sa nu va indragostiti sa ramaneti cu pl goala... stiti voi... curva e curva pana la capat...Nu ne certam,suntem prieteni virtuali de vreun an poate mai mult.Am vrut sa ii amintesc ca acum un an ii facea reclama negativa Elenei pe care acum o lauda,de ce oare?Nu am timp sa caut pe unul din topicele Tatianei sa ii arat exact unde zicea ca e grasa,ca e naspa si alte chestii.
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 24, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 24, 2017 grasa negrasa suge pula?!... oricum e verdata tipa. stie "sa te faca".... din toate punctele de vedere... cei care ati optat pt oral neprotejat, satisfactii?! sau laba cu urechi cum o numesc unii?!...
valicico Reputație: -59 Postat Iunie 24, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Iunie 24, 2017 Mai baieti, am deschis topicul si cred ca nue gresit sa completez!Personal un bodyguard nu ma deranjeaza pentru ca nu te alunga nefutut, ci doar alunga oamenii fara bun simt. Eu sunt educat si daca primesc ce am platit nu ma intereseaza cine.i la usa ...... ganditi un pic ....
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 25, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 25, 2017 eu cred ca va laudati cu amintiri din copilarie. spuneti cei care va laudati ca ati fost la ea ce culoare e varuita locatia si cu cine mai e cum o cheama pe colega... presimt ca va blocati aici... voi ati fost acum 4 5 ani si spuneti ca "ieri"...
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 26, 2017 eu cred ca va laudati cu amintiri din copilarie. spuneti cei care va laudati ca ati fost la ea ce culoare e varuita locatia si cu cine mai e cum o cheama pe colega... presimt ca va blocati aici... voi ati fost acum 4 5 ani si spuneti ca "ieri"...Guvidule,tu nu ai somn noaptea,stai doar pe forum sa ii faci reclama tipei?Du-te si culcate linistit pt ca vad ca suferi de insomnie,numai merg afacerile?
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 26, 2017 matrakci dar esti cam prost nene din cate vad... de care afecerea mortilor matii vb?! uitativa la voi in plm mea ca spargeti lemne sa luati in ban sa dati o muie lu grasana si vb de altii...
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 26, 2017 matrakci dar esti cam prost nene din cate vad... de care afecerea mortilor matii vb?! uitativa la voi in plm mea ca spargeti lemne sa luati in ban sa dati o muie lu grasana si vb de altii...Esti un pic mai prost ca mine,somnanbulule!
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 26, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 26, 2017 eu as zice s te duci in mortii matii de cuoara vopsita ... nu te mai da mare cacat de clent pe aici cati pierzi libertatea... duten morti matii u chiar nu ai inteles mesajul meu de la bun inceput?!! esti un lăbar cu diploma si rupi pula pe recenzii... chiar nuti pasa de ai tai?! sa te vad eu daca mai ai aceleasi opinii si "face to face"...
germanezul Reputație: 40 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Iunie 26, 2017 What the fuck se intampla cu forumul asta?!
valicico Reputație: -59 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Iunie 27, 2017 E atat de simplu sa nu fie complicat, dar nu se doreste!Care o fi placerea sa injuri pe cineva, fara sa te cunoasca acel cineva si mai ales fara sa stii prin contact direct impactul injuriilor?Nu mai vorbesc de marele "curaj" de a înjura din spatele unui pseudonim!Cele bune!
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 27, 2017 E atat de simplu sa nu fie complicat, dar nu se doreste!Care o fi placerea sa injuri pe cineva, fara sa te cunoasca acel cineva si mai ales fara sa stii prin contact direct impactul injuriilor?Nu mai vorbesc de marele "curaj" de a înjura din spatele unui pseudonim!Cele bune!Eu nu am injurat pe nimeni,de morti,de familie si altele!!!!
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 27, 2017 Imi permit sa fac corecturile: Guvidule,tu nu ai somn noaptea,stai doar pe forum sa ii faci reclama tipei?Du-te si culcate linistit pt ca vad ca suferi de insomnie,nu mai merg afacerile? matrakci, esti cam prost nene din cate vad... de care afacere mortilor ma-tii vb?! uitati-va la voi in plm mea caci spargeti lemne sa luati un ban sa dati o muie lu grasana grasanei si vb de altii... eu as zice sa te duci in mortii ma-tii de cuoara cioara vopsita ... nu te mai da mare cacat de clent client pe aici cati ca-ti pierzi libertatea... duten du-te-n morti mortii matii ma-tii u tuchiar nu ai inteles mesajul meu de la bun inceput?!! esti un lăbar cu diploma si rupi pula pe recenzii... chiar nuti nu-ti pasa de ai tai?! sa te vad eu daca mai ai aceleasi opinii si "face to face"... Macar sa ne injuram scriind corect, nu? Cand tastezi dupa tel se intampla sa mai gresesti.Georgica ai grija ca ti-a umplut de rosu postarea domnul profesor Colericul!!!!Va doresc numai bine!!!!!
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 27, 2017 hai datii drumu si datii o limba la "pufosenie".... 😂
valicico Reputație: -59 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Autor Postat Iunie 28, 2017 hai datii drumu Hai, dati-i drumul si datii dati-i o limba la "pufosenie"....O sa cam ai de treaba, domnule!
georgeeee90 Reputație: 13 Postat Iunie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:focsani Telefon: [email protected] Oras:focsani Postat Iunie 28, 2017 da poti sa sugi pl si daca scriu gresit...
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 28, 2017 da poti sa sugi pl si daca scriu gresit...Poate ,problema este ca tu nu prea ai pulaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.Domn profesor,asa este?
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Ba clentule!Bagame-as pula-n mata daca e asa,face to face ti-o bag eu in gat cu mana mea!Lasa nr.de tf.sa ne intalnim!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Iti dau eu pula-n gat Georgeeeeeee cat s-ajunga!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai ca ma scoti din sarite si trebuie sa te corectez putin!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai barbate,hai,hai sa te raciresc putin!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Rectific " racoresc"
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai! Fute-m-ar mata!
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Zimi unde sa vin si vin sa te centrez
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai laba cu urechi ,astept
kidney2015 Reputație: -349 Postat Iunie 28, 2017 Oras:Salt Lake City Oras:Salt Lake City Postat Iunie 28, 2017 Hai,te rog!Prinde curaj!Poate daca ti-i iei acum te faci baiat cuminte
Postări Recomandate