mr. oki Reputație: 444 Postat Martie 14, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Martie 14, 2017 Va salut Don'lor, nu pot sta logat mai mult de o cautare sau 10 secunde.............intru, bag parola si user-ul, dau un search si instant imi spune ca nu am permisiuea sa accesez forumul si deja nu mai sunt sub parola..........E ceva ce pot face/schimba eu, sau trebuie sa cer ajutor mai sus, la domnii care pastoresc/"-ste" arealul? Asta dupa ce de cateva zile, cand vreau sa intru, imi spune checking your browser before accesing nimfomane.com". sa zicem ca asta e cu protectia si am inteles-o, dar cu delogarea????????// Ms si sper sa reusesc sa pun intrebarea sus, e a 10 oara cand incerc
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Pa mine mă tine și 10 minute...logat zic. 1 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Pa mine mă tine și 10 minute...logat zic. 4 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Nu rade ca n-ai de unde sa stii....cat ma tine logat zic.
brett Reputație: 1750 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Va salut Don'lor, nu pot sta logat mai mult de o cautare sau 10 secunde.............intru, bag parola si user-ul, dau un search si instant imi spune ca nu am permisiuea sa accesez forumul si deja nu mai sunt sub parola..........E ceva ce pot face/schimba eu, sau trebuie sa cer ajutor mai sus, la domnii care pastoresc/"-ste" arealul? Asta dupa ce de cateva zile, cand vreau sa intru, imi spune checking your browser before accesing nimfomane.com". sa zicem ca asta e cu protectia si am inteles-o, dar cu delogarea????????// Ms si sper sa reusesc sa pun intrebarea sus, e a 10 oara cand incerc siteul functioneaza defectuostb sa selectezi "tine-ma minte"
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 14, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 14, 2017 Nu rade ca n-ai de unde sa stii....cat ma tine logat zic.Eu zic sa va luati o camera
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Eu zic sa va luati o camera Luam in calcul, multumim de sugestie! 4 2
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 14, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 14, 2017 Luam in calcul, multumim de sugestie!Sa ai grija sa ii gatesti inainte !
brett Reputație: 1750 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Sa ai grija sa ii gatesti inainte ! lasa fata in pace!n-are voie sa faca dragoste cu mai multi baieti? 1
offroad-1 Reputație: 179 Postat Martie 14, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Martie 14, 2017 lasa fata in pace!n-are voie sa faca dragoste cu mai multi baieti?Ba da
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 15, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 15, 2017 Va salut Don'lor, nu pot sta logat mai mult de o cautare sau 10 secunde.............intru, bag parola si user-ul, dau un search si instant imi spune ca nu am permisiuea sa accesez forumul si deja nu mai sunt sub parola..........E ceva ce pot face/schimba eu, sau trebuie sa cer ajutor mai sus, la domnii care pastoresc/"-ste" arealul? Asta dupa ce de cateva zile, cand vreau sa intru, imi spune checking your browser before accesing nimfomane.com". sa zicem ca asta e cu protectia si am inteles-o, dar cu delogarea????????// Ms si sper sa reusesc sa pun intrebarea sus, e a 10 oara cand incercProblema persista de o saptamana. Este de la site. 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 15, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 15, 2017 Sa ai grija sa ii gatesti inainte !lasa fata in pace!n-are voie sa faca dragoste cu mai multi baieti?Ba da A.P. este barbat. El cu oly vor fi primul cuplu vesel al forumului. Sa fie intr-un ceas cu cuc(uri)! 5 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 15, 2017 A.P. este barbat. El cu oly vor fi primul cuplu vesel al forumului. Sa fie intr-un ceas cu cuc(uri)! Adica cei doi vor fi intr-un ceas cu cuc un cuplu vesel?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 Adica cei doi vor fi intr-un ceas cu cuc un cuplu vesel? Cucuc. Doamne ajuta. A.P. este barbat. El cu oly vor fi primul cuplu vesel al forumului. Sa fie intr-un ceas cu cuc(uri)! Multumim! Pupici, stelute, artifice !!!!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 Multumim! Pupici, stelute, artifice !!!!...chiar și bombe.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 ...chiar și bombe. Bombe sexy !
mr. oki Reputație: 444 Postat Martie 15, 2017 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Autor Postat Martie 15, 2017 Don'lor - va foarte multumesc pt amabilitatea de care dadurati dovada si mistourile aferente, fara de care nu am simti ca traim, sa ne "simtem" bine Asteptam mecanicii sa-l repare pa sait 2
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Martie 15, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Martie 15, 2017 Don'lor - va foarte multumesc pt amabilitatea de care dadurati dovada si mistourile aferente, fara de care nu am simti ca traim, sa ne "simtem" bine Asteptam mecanicii sa-l repare pa sait Cu totii asteptam asta din weekend, de cand site-ul si-a luat cazatura in cap.
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 16, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 16, 2017 Si a trecut o saptamana, timp in care am fost, suntem si probabil vom fi chinuiti de problemele cu site-ul 1
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 16, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 16, 2017 Oare cat mai dureaza problemele acestea ??? 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Martie 16, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Martie 16, 2017 2-10, 2-10... 1 1
operatie 1 operatie 2 Reputație: 3134 Postat Martie 16, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 16, 2017 2-10, 2-10...Ce inseamna asta: intre 2 si 10 minute, ore, zile sau luni???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum