laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 3, 2019 Daca iti place slim spre skinny, da! Atitudine f ok. 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22641 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 3, 2019 E foarte ok Giulia . Din toate punctele de vedere 😊. 3
black Reputație: 752 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 E foarte ok Giulia . Din toate punctele de vedere 😊.E ok in pat, e tinerica. Fata, in schimb e cam...meh 😕
maverick69 Reputație: 655 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2019 Daca ai timp, trece si tu aici servicii si tarife, chiar daca sunt aceleasi.Banuiesc ca nu ai stat niciodata in masina, de pe telefon sa derulezi printre pagini, incercand sa iti dai seama de serviciile si tarifele unei fete. 1
sound_mix Reputație: 1 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2019 Mâine ce program ai Giulia?
cousindracula Reputație: 5 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 Sound_mix, dacă reușești să ajungi la ea,aștept un rewiu. Eu am incercat de 3 ori și după ce am făcut programări telefonice, confirmate și de ea, nu a mai răspuns la telefon. Succes!
sound_mix Reputație: 1 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2019 Am fost ieri la Giulia fiind aproape de casă si am descoperit o amanta perfectă din puncul meu de vedere deci 10 pe line. Programare făcută cu o zi inainte și confirmată cu 2 ore înainte.Am plătit 250 1 ora cu de toate :) (fara anal ca nu face) A fost minunat Giulia o sa ne revedem cat mai curând 😘😘🤗 (....234)! 1
giulia96 Reputație: 59 Postat Septembrie 19, 2019 Postat Septembrie 19, 2019 Mulțumesc 😘Cu cel mai mare drag 😘🤗 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22641 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 19, 2019 Va salut. Ieri, m-am revazut cu Giulia dupa aproape 2 ani. A fost o revedere fulminanta. Locatia din păcate a ramas aceeasi. Sa nu fiu inteles gresit, spun asa intrucat este foarte peste mana pentru mine, in rest totul e ok : apartament curat , baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.Giulia arata foarte bine : miniona, sani naturali, fermi, piele fina, epilata complet, picioare frumoase, cur micut, rotund și bombat, carne tare. FK-UL a fost excelent si intretinut, oralul nepro foarte bun, destul de adanc, lins pula pe cap si pe lateral, iar futul protejat in pizda excelent : am schimbat mai multe pozitii, gemete sacadate , indemnuri gen : " asa , fute-ma bine " , care mie îmi plac și ma excita, eye-contact permanent si o finalizare exploziva in cauciuc. Giuliei ii place pula si se fute excelent, daca stii sa te porti cu ea și sa apesi anumite butoane ( stie ea care 😊) , poate iesi un fut de mare calitate. Cadoul - am achitat la final 150 RON pentru 1 finalizare din păcate ( cu toate ca mi'as fi dorit mult 1 ora , dar timpul bata-l vina ).Personal, voi incerca sa revin la ea cat mai des posibil. Singurul inconvenient ramane distanta mare la care se afla locatia .Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8Igiena - 10 , curata impecabil, mirosea superbOral - 8 . Aici mai este loc de imbunatatiri. Normal - 10 , fut bun, participativ, implicat .GFE - 10 , FK excelent, vesela, amabila, joviala. O zi buna va doresc ! 10
giulia96 Reputație: 59 Postat Septembrie 24, 2019 Postat Septembrie 24, 2019 Va salut. Ieri, m-am revazut cu Giulia dupa aproape 2 ani. A fost o revedere fulminanta. Locatia din păcate a ramas aceeasi. Sa nu fiu inteles gresit, spun asa intrucat este foarte peste mana pentru mine, in rest totul e ok : apartament curat , baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.Giulia arata foarte bine : miniona, sani naturali, fermi, piele fina, epilata complet, picioare frumoase, cur micut, rotund și bombat, carne tare. FK-UL a fost excelent si intretinut, oralul nepro foarte bun, destul de adanc, lins pula pe cap si pe lateral, iar futul protejat in pizda excelent : am schimbat mai multe pozitii, gemete sacadate , indemnuri gen : " asa , fute-ma bine " , care mie îmi plac și ma excita, eye-contact permanent si o finalizare exploziva in cauciuc. Giuliei ii place pula si se fute excelent, daca stii sa te porti cu ea și sa apesi anumite butoane ( stie ea care ) , poate iesi un fut de mare calitate. Cadoul - am achitat la final 150 RON pentru 1 finalizare din păcate ( cu toate ca mi'as fi dorit mult 1 ora , dar timpul bata-l vina ).Personal, voi incerca sa revin la ea cat mai des posibil. Singurul inconvenient ramane distanta mare la care se afla locatia .Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8Igiena - 10 , curata impecabil, mirosea superbOral - 8 . Aici mai este loc de imbunatatiri. Normal - 10 , fut bun, participativ, implicat .GFE - 10 , FK excelent, vesela, amabila, joviala. O zi buna va doresc ! Te îmbrățișez cu drag sper să ne revedem curând 2
giulia96 Reputație: 59 Postat Septembrie 24, 2019 Postat Septembrie 24, 2019 Te îmbrățișez cu drag 😘🤗 sper să ne revedem curând🥰🤗 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22641 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 24, 2019 Si eu la fel ! 😊 1
cristian688 Reputație: 9 Postat Septembrie 27, 2019 Postat Septembrie 27, 2019 Cum pot da si eu de tine ?? Sun si il ai mereu inchis
giulia96 Reputație: 59 Postat Septembrie 30, 2019 Postat Septembrie 30, 2019 Bună! Nu am lucrat două week-end-uri,începând cu această săptămână voi fii aici sâmbătă. Și mă găsești în cursul săptămânii de la 09:30-20:00 😊😘 1
giulia96 Reputație: 59 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Vă doresc o săptămână faină!!! 🙃🤩🤩 Pe mine mă găsiți în locație 😘😘 1
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2019 Pai cum facem sa te vizitam??? La sms nu raspunzi..828 1
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 28, 2019 Pai cum facem sa te vizitam??? La sms nu raspunzi..828A fost cu mine in love toata ziua.😊
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2019 Ma asteptam ca dupa atatea vizite si timp petrecut in compania Giuliei, sa se infiripe si ceva "love"....ca de, orgoliul, ne o cere. Da i totusi dezlegare, sa o iubesc si 'io. 1
giulia96 Reputație: 59 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui 🙂😘 1
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 29, 2019 Ma asteptam ca dupa atatea vizite si timp petrecut in compania Giuliei, sa se infiripe si ceva "love"....ca de, orgoliul, ne o cere. Da i totusi dezlegare, sa o iubesc si 'io.E a ta frate! 😊
tropical17 Reputație: 1305 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2019 Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui .....828, poti sa raspunzi, este mobilul ""de serviciu"", revin Vineri pentru o programare
lionking79 Reputație: 281 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2019 Giulia, ce program ai?
daniel2012 Reputație: 616 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 23, 2019 Bine, dar banuiesc ca daca in mesaje se precizeaza intervalul de timp in care se poate raspunde, nu ar fi o problema. Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum