Sari la conținut

Giulia Rasaritului 0725779911

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Daca iti place slim spre skinny, da! Atitudine f ok.

• Like 1
Postat

E foarte ok Giulia . Din toate punctele de vedere 😊.

E ok in pat, e tinerica. Fata, in schimb e cam...meh 😕

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca ai timp, trece si tu aici servicii si tarife, chiar daca sunt aceleasi.

Banuiesc ca nu ai stat niciodata in masina, de pe telefon sa derulezi printre pagini, incercand sa iti dai seama de serviciile si  tarifele unei fete.

• Like 1
Postat

Sound_mix, dacă reușești să ajungi la ea,aștept un rewiu. Eu am incercat de 3 ori și după ce am făcut programări telefonice, confirmate și de ea, nu a mai răspuns la telefon. Succes!

Postat

Am fost ieri la Giulia fiind aproape de casă si am descoperit o amanta perfectă din puncul meu de vedere deci 10 pe line.

Programare făcută cu o zi inainte și confirmată cu 2 ore înainte.

Am plătit 250 1 ora cu de toate :) (fara anal ca nu face)

A fost minunat Giulia o sa ne revedem cat mai curând 😘😘🤗 (....234)!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Va salut.

Ieri, m-am revazut cu Giulia dupa aproape 2 ani.

A fost o revedere fulminanta.

Locatia din păcate a ramas aceeasi. Sa nu fiu inteles gresit, spun asa intrucat este foarte peste mana pentru mine, in rest totul e ok : apartament curat , baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.

Giulia arata foarte bine : miniona, sani naturali, fermi, piele fina, epilata complet, picioare frumoase, cur micut, rotund și bombat, carne tare.

FK-UL a fost excelent si intretinut, oralul nepro foarte bun, destul de adanc, lins pula pe cap si pe lateral, iar futul protejat in pizda excelent : am schimbat mai multe pozitii, gemete sacadate , indemnuri gen : " asa , fute-ma bine " , care mie îmi plac și ma excita, eye-contact permanent si o finalizare exploziva in cauciuc.

Giuliei ii place pula si se fute excelent, daca stii sa te porti cu ea și sa apesi anumite butoane ( stie ea care 😊) , poate iesi un fut de mare calitate.

Cadoul - am achitat la final 150 RON pentru 1 finalizare din păcate ( cu toate ca mi'as fi dorit mult 1 ora , dar timpul bata-l vina ).

Personal, voi incerca sa revin la ea cat mai des posibil.

Singurul inconvenient ramane distanta mare la care se afla locatia .

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8

Igiena - 10 , curata impecabil, mirosea superb

Oral - 8 . Aici mai este loc de imbunatatiri.

Normal - 10 , fut bun, participativ, implicat .

GFE - 10 , FK excelent, vesela, amabila, joviala.

O zi buna va doresc !

• Like 10
Postat
Va salut.

Ieri, m-am revazut cu Giulia dupa aproape 2 ani.

A fost o revedere fulminanta.

Locatia din păcate a ramas aceeasi. Sa nu fiu inteles gresit, spun asa intrucat este foarte peste mana pentru mine, in rest totul e ok : apartament curat , baie curata, geluri de dus din belsug, prosop imecabil de curat - nota 9.

Giulia arata foarte bine : miniona, sani naturali, fermi, piele fina, epilata complet, picioare frumoase, cur micut, rotund și bombat, carne tare.

FK-UL a fost excelent si intretinut, oralul nepro foarte bun, destul de adanc, lins pula pe cap si pe lateral, iar futul protejat in pizda excelent : am schimbat mai multe pozitii, gemete sacadate , indemnuri gen : " asa , fute-ma bine " , care mie îmi plac și ma excita, eye-contact permanent si o finalizare exploziva in cauciuc.

Giuliei ii place pula si se fute excelent, daca stii sa te porti cu ea și sa apesi anumite butoane ( stie ea care ) , poate iesi un fut de mare calitate.

Cadoul - am achitat la final 150 RON pentru 1 finalizare din păcate ( cu toate ca mi'as fi dorit mult 1 ora , dar timpul bata-l vina ).

Personal, voi incerca sa revin la ea cat mai des posibil.

Singurul inconvenient ramane distanta mare la care se afla locatia .

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 8

Igiena - 10 , curata impecabil, mirosea superb

Oral - 8 . Aici mai este loc de imbunatatiri.

Normal - 10 , fut bun, participativ, implicat .

GFE - 10 , FK excelent, vesela, amabila, joviala.

O zi buna va doresc !

Te îmbrățișez cu drag sper să ne revedem curând

• Like 2
Postat

Bună!

Nu am lucrat două week-end-uri,începând cu această săptămână voi fii aici sâmbătă. Și mă găsești în cursul săptămânii de la 09:30-20:00 😊😘

• Like 1
Postat

Pai cum facem sa te vizitam??? La sms nu raspunzi..828

A fost cu mine in love toata ziua.

😊

Postat

Ma asteptam ca dupa atatea vizite si timp petrecut in compania Giuliei, sa se infiripe si ceva "love"....ca de, orgoliul, ne o cere.

Da i totusi dezlegare, sa o iubesc si 'io.

• Like 1
Postat

Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui 🙂😘

• Like 1
Postat

Ma asteptam ca dupa atatea vizite si timp petrecut in compania Giuliei, sa se infiripe si ceva "love"....ca de, orgoliul, ne o cere.

Da i totusi dezlegare, sa o iubesc si 'io.

E a ta frate! 😊
Postat

Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui

.....828, poti sa raspunzi, este mobilul ""de serviciu"", revin Vineri pentru o programare

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Bine, dar banuiesc ca daca in mesaje se precizeaza intervalul de timp in care se poate raspunde, nu ar fi o problema.

Nu răspund la mesaje pentru că este posibil să le văd după ceva timp și nu vreau să creez probleme nimănui

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...