laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2020 Te pup
futashxxx Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2020 buna, lucrezi si in weekend?
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 16 minute, futashxxx a spus: buna, lucrezi si in weekend? Da, voi fii și în weekend 😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Bine ai revenit! Update de poze, servicii, prețuri? Mersi!
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Mersi 🤗 prețurile și serviciile au rămas la fel, iar poze promit să atașez câteva în această săptămână 😝🥰
futashxxx Reputație: 6 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2020 Super atunci ne vedem in weekend:) Te sun sa fac programare !
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 8, 2020 Rupe-i Giulia cu niste poze din alea sexy! Pe urma iar nu mai prind loc la tine. 😆
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 39 minute, laury a spus: Rupe-i Giulia cu niste poze din alea sexy! Pe urma iar nu mai prind loc la tine. 😆 Depinde și cât de norocos ești 😝 1 1
ristian Reputație: 243 Postat Decembrie 8, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Decembrie 8, 2020 Dacă Giulia a revenit printre noi, înseamnă că or sa vina vremuri "minunate"😘😘🔜🤑
Vizitator marean1 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Ciao, Giulia, cât o să stai printre noi ?
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 15 minute, marean1 a spus: Ciao, Giulia, cât o să stai printre noi ? Hei😊 acum va fii până în pragul sărbătorilor...vom vedea ce va fii după revelion🤣 dacă vom avea voie să ieșim pe stradă 🤭🤣🤣
Vizitator marean1 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 8 minutes ago, G1ul1a said: Hei😊 acum va fii până în pragul sărbătorilor...vom vedea ce va fii după revelion🤣 dacă vom avea voie să ieșim pe stradă 🤭🤣🤣 Nice, poate te prind si eu ca nu te-am mai vazut de secole !
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 Acum 43 minute, marean1 a spus: Nice, poate te prind si eu ca nu te-am mai vazut de secole ! Vorbim și poate reușim 😁
Vizitator marean1 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2020 Postat Decembrie 8, 2020 4 minutes ago, G1ul1a said: Vorbim și poate reușim 😁 Te sun zilele astea si stabilim ceva, cat mai e o ora ?
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Acum 8 ore, marean1 a spus: Te sun zilele astea si stabilim ceva, cat mai e o ora ? Nu s-a schimbat nimic în privința prețurilor 😊 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 9, 2020 O veste buna revenirea Giuliei. O fata super ok 😊. 3
Vizitator marean1 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 13 hours ago, G1ul1a said: Nu s-a schimbat nimic în privința prețurilor 😊 de locatie ce ne spui ? tot in militari ? hehe si inca asteptam pozele 😄 😄
cod5991 Reputație: 2 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Buna Te.am sunat dar nu răspunzi 😚 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 11, 2020 M-am revazut ieri cu Giulia dupa 1 an si cateva luni. Recunosc ca m-am blocat un pic cand am vazut-o : tunsa mai scurt si cu cateva kg ( bune ) in plus , insa total nederanjant si care ii vin bine , iar carnea pe ea e beton armat 😊. FK la greu , oral nepro foarte bun, eu in picioare, ea in pat sugand la greu , deep aproape complet, limbi pe coaie bune. Se excita si se uda abundent la limbi in pizda , ne-am excitat maxim amandoi. Ea a cedat prima 😊: fute-ma , fute-ma. Am montat un cauciuc și a urmat un fut normal , in pozitia misionar, umeri-craci, eye-contact, FK si dat tare si finalizat apoteotic in cauciuc. Un fut extrem de intens și o revedere fulminanta. Aceeasi locatie . Același cadou , 150 RON, 1 finalizare, timp aproximativ 35 min. Aceleasi note ca la ultima recenzie ( cea din septembrie 2019 😊 ). P.S. Frate Laury , sa vezi ce carne beton a facut Giulia, iti rupi pula in curul ei , o sa vezi 😊. O zi buna va doresc. 6
187wrc Reputație: 16 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 11, 2020 Acum 1 oră, il pupparo a spus: M-am revazut ieri cu Giulia dupa 1 an si cateva luni. Recunosc ca m-am blocat un pic cand am vazut-o : tunsa mai scurt si cu cateva kg ( bune ) in plus , insa total nederanjant si care ii vin bine , iar carnea pe ea e beton armat 😊. FK la greu , oral nepro foarte bun, eu in picioare, ea in pat sugand la greu , deep aproape complet, limbi pe coaie bune. Se excita si se uda abundent la limbi in pizda , ne-am excitat maxim amandoi. Ea a cedat prima 😊: fute-ma , fute-ma. Am montat un cauciuc și a urmat un fut normal , in pozitia misionar, umeri-craci, eye-contact, FK si dat tare si finalizat apoteotic in cauciuc. Un fut extrem de intens și o revedere fulminanta. Aceeasi locatie . Același cadou , 150 RON, 1 finalizare, timp aproximativ 35 min. Aceleasi note ca la ultima recenzie ( cea din septembrie 2019 😊 ). P.S. Frate Laury , sa vezi ce carne beton a facut Giulia, iti rupi pula in curul ei , o sa vezi 😊. O zi buna va doresc. Cum ai luat legatura cu ea ? Eu incerc de două săptămâni, prin SMS si apel ( rezultat ZERO, nici un raspuns).Whatsapp vad ca nu are 1
G1ul1a Reputație: 16 Postat Decembrie 11, 2020 Postat Decembrie 11, 2020 Acum 10 minute, 187wrc a spus: Cum ai luat legatura cu ea ? Eu incerc de două săptămâni, prin SMS si apel ( rezultat ZERO, nici un raspuns).Whatsapp vad ca nu are M-a sunat...dar dacă sunt ocupată nu voi răspunde niciodată iar mesaje nu dau pentru a nu creea disconfort 😁 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 11, 2020 Am sunat si mi-a răspuns prompt. Poate am avut noroc si am prins-o libera. Mai incearca, fata e serioasa. Poate a fost busy. 3
laury Reputație: 24072 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 11, 2020 Acum 1 oră, il pupparo a spus: M-am revazut ieri cu Giulia dupa 1 an si cateva luni. Recunosc ca m-am blocat un pic cand am vazut-o : tunsa mai scurt si cu cateva kg ( bune ) in plus , insa total nederanjant si care ii vin bine , iar carnea pe ea e beton armat 😊. FK la greu , oral nepro foarte bun, eu in picioare, ea in pat sugand la greu , deep aproape complet, limbi pe coaie bune. Se excita si se uda abundent la limbi in pizda , ne-am excitat maxim amandoi. Ea a cedat prima 😊: fute-ma , fute-ma. Am montat un cauciuc și a urmat un fut normal , in pozitia misionar, umeri-craci, eye-contact, FK si dat tare si finalizat apoteotic in cauciuc. Un fut extrem de intens și o revedere fulminanta. Aceeasi locatie . Același cadou , 150 RON, 1 finalizare, timp aproximativ 35 min. Aceleasi note ca la ultima recenzie ( cea din septembrie 2019 😊 ). P.S. Frate Laury , sa vezi ce carne beton a facut Giulia, iti rupi pula in curul ei , o sa vezi 😊. O zi buna va doresc. Da frate stiu, eu am mai fost la ea de cateva ori. 1
Membru Premium il pupparo Reputație: 22624 Postat Decembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Decembrie 11, 2020 Bravo frate ! Si nu ziceai nimic de noul look șmechere 😊.... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum