pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 5, 2017 Bine măcar ca știi cum sa scrii Christian Louboutin,ca Funny nu ești deloc :|Drăguțo,te simti in categoria fetelor de mai sus?Eu zic sa-ti vezi de trebuță ca să produci cât trebuie până diseară !Vezi ca am inteles ca se da si la bucata in Dragon,nu mai tre sa iei setul complet !Numai bine !! 4
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Am vizitat-o. Programare prin SMS, spune ca prefera asa din cauza limbii romane pe care nu o vorbeste prea bine. Numarul cred ca e al ei ca m-a sunat de pe el la un moment dat cand eram in trafic, nu cred ca e numar de peste centralist cum s-a vehiculat la un moment dat pe unul din topicurile fetelor. Locatie pe decebal la 2 minute de spring time, bloc fara portar, cand am ajuns urca o familie de ciori cu liftul si am preferat s-o iau pe scari ca sa nu respir cu ei in lift, aproape ca m-au trecut caldurile urcand. M-am tot intrebat ulterior cum dracu au incaput cioara, cioroiul si 2 progenituri ca numai femeia avea cam 200 kg. Parca lifturile astea au si limita de greutate, oare cum de nu s-au rupt cablurile? Cand am plecat nu mai putea a cioara in lift. Apartamentul e decent, curatel, insa in baie era un pic ud pe jos, apa calda a venit greu ca la etajele superioare la blocurile astea comuniste, prosopul parea "reciclat" (aveam sa vad ulterior un altul pus la uscat pe calorifer), fara papuci de unica folosinta. Sper ca n-a fost recent pe acolo vreunul infectat cu ciuperci sau ceva. Asternuturile pareau ca au vazut ceva futaiuri saptamana asta. Fata draguta, blonda, mica de statura, cu accent, ii sta bine pe tocuri, simpatica. Am stat mult la povesti ca m-au interesat diverse chestii, apoi dus fiecare, apoi un masaj, un numar cu NP si OP si o tigara, dupa care o ora pierduta in trafic. Note:Locatia: 7 cu indulgentaFata: figura 9, draguta, si la corp 7 si aici are potential de 9 cu cateva luni de sala sau inot.Igiena: 9,5Oral: 7 subiectiv ca mie imi place mai rough partea astaNormal: 9 ca am golit pusca in mai putin de o ora, ceea ce e minune la cat de greu ma acomodez euGFE: 7 dar cu potentialCadou: 250 pe ora De revenit? posibil, daca investeste in niste lumanarele parfumate, prosoape curate si mai mari, papuci de unica folosinta, asternuturi curate pt fiecare client - nici macar nu costa prea mult.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2017 Drăguțo,te simti in categoria fetelor de mai sus?Eu zic sa-ti vezi de trebuță ca să produci cât trebuie până diseară !Vezi ca am inteles ca se da si la bucata in Dragon,nu mai tre sa iei setul complet !Numai bine !!Stai linistit ca nu scrie ea. Ea e la sex pe banda. Scriitorul e unul dintre pestisori care a reusit sa faca macar 10 clase caci pt ei Bac-ul e ca visul american. Ea de abia stie sa vorbeasca bine romaneste asa ca nici nu se pune problema de scris caci nu are tastatura cu caractere moldovenesti. In rest.......recenzii mediocre si pesti tari in clanta. 6
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Am vizitat-o. Programare prin SMS, spune ca prefera asa din cauza limbii romane pe care nu o vorbeste prea bine. Numarul cred ca e al ei ca m-a sunat de pe el la un moment dat cand eram in trafic, nu cred ca e numar de peste centralist cum s-a vehiculat la un moment dat pe unul din topicurile fetelor. Locatie pe decebal la 2 minute de spring time, bloc fara portar, cand am ajuns urca o familie de ciori cu liftul si am preferat s-o iau pe scari ca sa nu respir cu ei in lift, aproape ca m-au trecut caldurile urcand. M-am tot intrebat ulterior cum dracu au incaput cioara, cioroiul si 2 progenituri ca numai femeia avea cam 200 kg. Parca lifturile astea au si limita de greutate, oare cum de nu s-au rupt cablurile? Cand am plecat nu mai putea a cioara in lift. Apartamentul e decent, curatel, insa in baie era un pic ud pe jos, apa calda a venit greu ca la etajele superioare la blocurile astea comuniste, prosopul parea "reciclat" (aveam sa vad ulterior un altul pus la uscat pe calorifer), fara papuci de unica folosinta. Sper ca n-a fost recent pe acolo vreunul infectat cu ciuperci sau ceva. Asternuturile pareau ca au vazut ceva futaiuri saptamana asta. Fata draguta, blonda, mica de statura, cu accent, ii sta bine pe tocuri, simpatica. Am stat mult la povesti ca m-au interesat diverse chestii, apoi dus fiecare, apoi un masaj, un numar cu NP si OP si o tigara, dupa care o ora pierduta in trafic. Note:Locatia: 7 cu indulgentaFata: figura 9, draguta, si la corp 7 si aici are potential de 9 cu cateva luni de sala sau inot.Igiena: 9,5Oral: 7 subiectiv ca mie imi place mai rough partea astaNormal: 9 ca am golit pusca in mai putin de o ora, ceea ce e minune la cat de greu ma acomodez euGFE: 7 dar cu potentialCadou: 250 pe ora De revenit? posibil, daca investeste in niste lumanarele parfumate, prosoape curate si mai mari, papuci de unica folosinta, asternuturi curate pt fiecare client - nici macar nu costa prea mult.Mulțumesc,toate o sa fie perfect in scurt timp Dar chiar te-am sunat eu și nu managerul despre care vorbea Picon și Echipa? )))) Cred ca de azi o sa fac și programări la telefon ca începe sa îmi placa Disponibilă
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Daca faci rezervari la telefon raman baietii astia fara subiect de discutie in legatura cu '' menegerul'' care trimite mesaje in locul tau.Dar stai linistita ca gasesc ei alt subiect de discutie ,acum apar sa-si dea cu parerea 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Auzi ce motiv, nu face programari la telefon ca nu vorbeste bine romaneste! In schimb scrie bine in limba romana ... Vad si managerii ca nu prea mai tine cu „metoda sms”. Ca se cam raresc amatorii. Si asta cauzeaza cifrei de afaceri. Asa ca le pun pe zuze sa si vorbeasca la telefon ... 9
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 daca nu vorbesti la telefon nu-i bine ,daca vorbesti si nu mai faci programari prin sms iar nu-i bine ,exact la asta m-am referit mai devreme.
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Auzi ce motiv, nu face programari la telefon ca nu vorbeste bine romaneste! In schimb scrie bine in limba romana ... Vad si managerii ca nu prea mai tine cu „metoda sms”. Ca se cam raresc amatorii. Si asta cauzeaza cifrei de afaceri. Asa ca le pun pe zuze sa si vorbeasca la telefon ...De fapt cam are logica, pt ca multi din MD au ca prima limba rusa si romana se invata ca limba straina, si cei care vb romana nu o vb ca un roman, apoi intervine si acșientâl si mari diferente de vocabular... asa cum nici noi ca romani nu vom vorbi niciodata engleza sau franceza ca un vorbitor nativ. Eu am auzit-o vorbind si pot spune ca daca nu faceam programarea prin SMS probabil nu m-as fi inteles cu ea usor prin telefon.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 De fapt cam are logica, pt ca multi din MD au ca prima limba rusa si romana se invata ca limba straina, si cei care vb romana nu o vb ca un roman, apoi intervine si acșientâl si mari diferente de vocabular... asa cum nici noi ca romani nu vom vorbi niciodata engleza sau franceza ca un vorbitor nativ. Eu am auzit-o vorbind si pot spune ca daca nu faceam programarea prin SMS probabil nu m-as fi inteles cu ea usor prin telefon.Si o crezi vreo mare literata? Care scrie romaneste mai bine decat vorbeste? 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 6, 2017 Daca faci rezervari la telefon raman baietii astia fara subiect de discutie in legatura cu '' menegerul'' care trimite mesaje in locul tau.Dar stai linistita ca gasesc ei alt subiect de discutie ,acum apar sa-si dea cu parerea Te pui bine cu ea nebunule 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 6, 2017 Si o crezi vreo mare literata? Care scrie romaneste mai bine decat vorbeste? O sa zica ca folosește google transleișăn din molodoveneste in românește 😂😂😂 3
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Si o crezi vreo mare literata? Care scrie romaneste mai bine decat vorbeste? O limba straina e mai usor de scris decat de vorbit, poate cu exceptia limbilor de genul chineza, japoneza, limbilor arabice din cauza setului de caractere. Plus ca atunci cand te exprimi in scris ai si autocorrect/spell check, dex online, google translate. Ca sa lamurim o chestie: nu pretind ca sunt 100% sigur, doar ca are logica povestea oricum, e un detaliu mai putin important pt consumatori, zic eu sperand sa nu fie ceva ce imi scapa.
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 O sa zica ca folosește google transleișăn din molodoveneste in românește 😂😂😂Mai degraba din romana in rusa, care e prima ei limba, cand nu intelege ceva. Eu inca mai folosesc la engleza, spre rusinea mea, pe care o vorbesc si scriu fluent, dar nu am vocabularul unui nativ, sunt cuvinte pe care nu le inteleg
khunmiskin Reputație: -2 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Krung Thep Oras:Krung Thep Postat Aprilie 6, 2017 Pentru pestele din Opel : mai am putin pana la postarea 200, apoi am sa-ti trimit o poza reala cu picon.
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 O limba straina e mai usor de scris decat de vorbit, poate cu exceptia limbilor de genul chineza, japoneza, limbilor arabice din cauza setului de caractere. Plus ca atunci cand te exprimi in scris ai si autocorrect/spell check, dex online, google translate.Ca sa lamurim o chestie: nu pretind ca sunt 100% sigur, doar ca are logica povestea oricum, e un detaliu mai putin important pt consumatori, zic eu sperand sa nu fie ceva ce imi scapa.Multumesc,dar nu se merita sa inti in discutii cu ei,este ca si cum ai vorbi singur Te pup si te mai astept
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Am vizitat-o. Programare prin SMS, spune ca prefera asa din cauza limbii romane pe care nu o vorbeste prea bine. Numarul cred ca e al ei ca m-a sunat de pe el la un moment dat cand eram in trafic, nu cred ca e numar de peste centralist cum s-a vehiculat la un moment dat pe unul din topicurile fetelor. Locatie pe decebal la 2 minute de spring time, bloc fara portar, cand am ajuns urca o familie de ciori cu liftul si am preferat s-o iau pe scari ca sa nu respir cu ei in lift, aproape ca m-au trecut caldurile urcand. M-am tot intrebat ulterior cum dracu au incaput cioara, cioroiul si 2 progenituri ca numai femeia avea cam 200 kg. Parca lifturile astea au si limita de greutate, oare cum de nu s-au rupt cablurile? Cand am plecat nu mai putea a cioara in lift. Apartamentul e decent, curatel, insa in baie era un pic ud pe jos, apa calda a venit greu ca la etajele superioare la blocurile astea comuniste, prosopul parea "reciclat" (aveam sa vad ulterior un altul pus la uscat pe calorifer), fara papuci de unica folosinta. Sper ca n-a fost recent pe acolo vreunul infectat cu ciuperci sau ceva. Asternuturile pareau ca au vazut ceva futaiuri saptamana asta. Fata draguta, blonda, mica de statura, cu accent, ii sta bine pe tocuri, simpatica. Am stat mult la povesti ca m-au interesat diverse chestii, apoi dus fiecare, apoi un masaj, un numar cu NP si OP si o tigara, dupa care o ora pierduta in trafic. Note:Locatia: 7 cu indulgentaFata: figura 9, draguta, si la corp 7 si aici are potential de 9 cu cateva luni de sala sau inot.Igiena: 9,5Oral: 7 subiectiv ca mie imi place mai rough partea astaNormal: 9 ca am golit pusca in mai putin de o ora, ceea ce e minune la cat de greu ma acomodez euGFE: 7 dar cu potentialCadou: 250 pe ora De revenit? posibil, daca investeste in niste lumanarele parfumate, prosoape curate si mai mari, papuci de unica folosinta, asternuturi curate pt fiecare client - nici macar nu costa prea mult.Multumesc mult :*
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 6, 2017 Multumesc mult :* peste..cand se intoarce aliss? 2
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Multumesc,dar nu se merita sa inti in discutii cu ei,este ca si cum ai vorbi singur Te pup si te mai astept Sefu', cand aduci de peste Prut marfa proaspata cu tzatze mari? 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2017 peste..cand se intoarce aliss?cu voia ta corectez....pește, când se întoarce aliss? 2
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 6, 2017 Sefu', cand aduci de peste Prut marfa proaspata cu tzatze mari?
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Nu stiu ce sa intampla dar exista multa ignoranta.Mai oameni buni limba Romana este trecuta in constitutie deci este limba oficiala a Republici Moldova,in scoli se preda si se invata in limba Romana,nu in rusa nu in ukrainiana.Pe timpul comunistilor Romanii invatau in limba romana dar scriau cu litere slave .Nu stau acum sa va invat ca rusia s-a intins pe trei continente; America,Asia, Europa.Pe scurt unul dintre presedintii Rusiei era ucrainian si dupa al doi lea razboi mondial s-a format URSS ul care a copiat America fiind format din mai multe state.Revin la presedinte care fiind ucrainian a infiintat statul Ucrainian la care a afiliat si Moldova.A deportat moldoveni si a adus rusi ,deci libmba oficiala a ajuns Rusa pentru ca faceau parte din URSS,ucrainienilor li s-au facut scoli , camine culturale etc pentru dezvoltarea limbi si culturii ucrainiene,moldovenilor nimic ba i-a obligat cum am mai spus sa treaca de la scrierea latina la cea slavona.As putea continua dar eu sunt un amarat de bucatar si nu stiu '' deastea''
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Aprilie 6, 2017 Nu stiu ce sa intampla dar exista multa ignoranta.Mai oameni buni limba Romana este trecuta in constitutie deci este limba oficiala a Republici Moldova,in scoli se preda si se invata in limba Romana,nu in rusa nu in ukrainiana.Pe timpul comunistilor Romanii invatau in limba romana dar scriau cu litere slave .Nu stau acum sa va invat ca rusia s-a intins pe trei continente; America,Asia, Europa.Pe scurt unul dintre presedintii Rusiei era ucrainian si dupa al doi lea razboi mondial s-a format URSS ul care a copiat America fiind format din mai multe state.Revin la presedinte care fiind ucrainian a infiintat statul Ucrainian la care a afiliat si Moldova.A deportat moldoveni si a adus rusi ,deci libmba oficiala a ajuns Rusa pentru ca faceau parte din URSS,ucrainienilor li s-au facut scoli , camine culturale etc pentru dezvoltarea limbi si culturii ucrainiene,moldovenilor nimic ba i-a obligat cum am mai spus sa treaca de la scrierea latina la cea slavona.As putea continua dar eu sunt un amarat de bucatar si nu stiu '' deastea''Domne dar ce deștept esti ! =)) Imi place "urss a copiat america" asta e formidabila 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 6, 2017 Sefu', cand aduci de peste Prut marfa proaspata cu tzatze mari? Eu zic sa aducă si puiet si sa le arunce pe expiratele astea la tomberon. 4
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 Domne dar ce deștept esti ! =))Imi place "urss a copiat america" asta e formidabila ti se pare ca nu stiu ce vorbesc ? Daca iti spun ca ideea cu uniunea europeana a facut acelasi lucru a copiat USA si propunerea este din 1974 adusa de domnul general? CE AI SCRIS TU NU ESTE IRONIE ESTE NAIVITATE din partea ta
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 6, 2017 toate ca toate,dar de data asta are dreptate @cinestie.si vorbesc serios acumidiot m-i se pare ala care spunea ca exista diferenta de scris intre romana si moldoveneasca
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum