cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 toate ca toate,dar de data asta are dreptate @cinestie.si vorbesc serios acumidiot m-i se pare ala care spunea ca exista diferenta de scris intre romana si moldoveneascaDaca constitutia poate fi modificata,actul de independenta nu mai poate fi schimbat in veci ,iar in actul de independenta este trecuta limba Romana ca limba oficiala Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Va prezint formele constitutiei Moldovenesti Va rog din nou nu mai povestiti aici ce nu are legatura cu mine,multimesc! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Va prezint formele constitutiei Moldovenesti Va rog din nou nu mai povestiti aici ce nu are legatura cu mine,multimesc!Scuze de off-topic ! Link spre comentariu
geronisis Reputație: 253 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Poze nereale sau puternic modificate. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Poze nereale sau puternic modificate.Vrei sa spui ca arata nasol țărăncuța? 4 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Poze nereale sau puternic modificate.Ai dreptate, foarte puternic este modificata ))))) 3 Link spre comentariu
geronisis Reputație: 253 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Arata ,da,ca o tarancuta. Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Arata ,da,ca o tarancuta.Pai țărăncuțe futem la marginea drumului cu 2 eugenii. 6 Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Va prezint formele constitutiei Moldovenesti Cu riscul de a ma repeta iti recomand,sa ne prezinti mai bine,data cand o aduci pe aliss inapoi.personal ultimul lot nu mi-a placut,ba prea inalte,ba prea slim,ba arata ca o taranca.aliss era singura care merita sa-ti cheltui banii pe ea ( suna cam ciudat recunosc ) ) 2 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Cu riscul de a ma repeta iti recomand,sa ne prezinti mai bine,data cand o aduci pe aliss inapoi.personal ultimul lot nu mi-a placut,ba prea inalte,ba prea slim,ba arata ca o taranca.aliss era singura care merita sa-ti cheltui banii pe ea ( suna cam ciudat recunosc ) )Corect.sa aducă in PLM marfa de calitate nu curve second hand. 5 Link spre comentariu
theitallianbull Reputație: 177 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Corect.sa aducă in PLM marfa de calitate nu curve second hand.Adevarat parinte )) Da Doamne Doamne marfa de calitate superioara? Bine nu vreau sa spun ca nu ias mai pune pula intre buci lui Sonia dar ceva 90 60 90 ar fi bine venit Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 3 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 3 Link spre comentariu
Vizitator sonia_love Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Disponibila pana tarziu astazi Deseara voi clarifica toate discutiile si minciunile care s-au scris despre mine pe topic,fiti pregatiti 4 Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Aprilie 6, 2017 nimic nou sub soare.parca ne-ai mai ,,amenintat'' odata ca o sa clarifici situatia.oricum situatia e destul de clara.nu te vizitam pe tine si pe prietenele tale fiindca nu stim sub ce forma te prostituezi .pestii ne deranjeaza mai putin. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Disponibila pana tarziu astazi Deseara voi clarifica toate discutiile si minciunile care s-au scris despre mine pe topic,fiti pregatiti Nimeni nu se dezlipește de monitor până nu clarifici tu situația. 4 Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Hai cu dezvăluirile, că suntem geană pă topic!Îl batem și pe Gâdea la nivel de rating. 4 Link spre comentariu
m mister Reputație: 109 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Here and there Oras:Here and there Partajează Postat Aprilie 6, 2017 DD face o editie speciala din penitenciar doar pentru aceste dezvaluiri. 1 Link spre comentariu
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Partajează Postat Aprilie 6, 2017 22:04...coafura rezista ) Link spre comentariu
zenup Reputație: 3 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Asta nu vorbește Romană bine .... dar scrie super corect 😂😂😂 bravooo pejjjtiili 😂😂 3 Link spre comentariu
eryk205 Reputație: 144 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 6, 2017 Eu zic sa aducă si puiet si sa le arunce pe expiratele astea la tomberon. Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Pentru pestele din Opel : mai am putin pana la postarea 200, apoi am sa-ti trimit o poza reala cu picon.De unde o ai ? Poti sa folosesti "postati aiurea pt colorare rapida" si in 1h reusesti sa fi galben ! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2017 De unde o ai ? Poti sa folosesti "postati aiurea pt colorare rapida" si in 1h reusesti sa fi galben !nu este frumos sa posteze poza cu Picon daca are asa ceva,eu voi fi printre cei care vor cere sa fie banat daca posteaza poza Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Aprilie 7, 2017 Asta nu vorbește Romană bine .... dar scrie super corect 😂😂😂 bravooo pejjjtiili 😂😂Peștele e român sau moldovean cu studii superioare ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum