Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Ca tot veni vorba de poze,,,,caut un fotograf pt niste poze noi :snap Astazi sunt disponibila pana la 7 diseara!  :kiss3 

• Like 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Desi nu ne cunoastem,inca,daca imi faci o programare maine de la ora 12,00 sau 12,30,as putea sa ma ocup eu de aceste fotografii.

:snap   :kiss3

• Oras:PH
  • Oras:PH
Postat

Intradevar este foarte ocupata din cate am vazut acum vreo doua saptamani.

Am sunat si nu a raspuns deloc.Am insistat si nimic.

Am revenit a doua zi iar la al treilea apel raspunde si imi zice sa revin in 45 min.

Revin in 45 de minute si spune ca nu stie cand se va elibera ,un coleg si-a prelungit sederea.Am stabilit sa imi dea un apel cand se elibereaza.Fiind prin zona Carrefour ma indrept cu speranta ca va suna si parchez  la Kaufland ,cand primesc un apel scurt.Sun si imi spune locatia ,la 2 min de unde eram.Ajung fara probleme sun ,raspunde,intru in bloc dupa ce imi spune nr interfon si imediat dau cu ochii de fata de dupa usa si imi zic ca a meritat insistenta.

Facem cunostinta ,foarte vorbareata si foarte sexi cu o lenjerie  prin care se vedeau formele ,tocuri inalte ,mi-a placut.

Cer un OP+NP la care imi cere 100 lei pe care ii las pe masuta din sufragerie si intru la un dus .

Am iesit si mergem in dormitor la care imi cere sa ma intind ,pe pat era prezervativul si lubrefiant .

Inainte de actiune ,mangaieri ,alinturi,ne-am numarat alunitele ,ea a castigat cu cea de pe coapsa interioara a piciorului stang ,ce priveliste cand si-a desfacut picioarele....

Oral protejat incet fara graba,fara maini ,dupa care am cerut normal aceasta folosind lubrefiantul  ,executat lady on top in timp ce ii mangaiam sanii ...

Dupa vreo 15 min de miscare lenta timp in care imi mai strangea penisul din cand in cand simt ca vine o opresc la timp si trecem pe la spate si finalizez in aceasta pozitie.Gemete usoare cand am intrat in ea pe la spate ...

Mi-a inmanat un servetel umed ,sters, imbracat ,banii ramasesera pe masuta ,timp in care am mai discutat cateva lucruri diverse ,deschis usa si dus am fost.

Locatia:10 ,foarte usor de ajuns ,apartament foarte  curat fara mirosuri ,atmosfera placuta

Fata :9, (as fi dat 10 dar asa cum iam sugerat un pic de sala nu iar strica)

Sanii :9, asa cum imi plac ,medii ,fermi cu sfarcuri erectile

GFE :10, dupa cum am spus foarte vorbareata ,a reusit sa ma relaxeze.(si-a cerut scuze ca am asteptat)dar a meritat asteptarea

OP+NP : 9,miscari lente fara graba ,normalul executat stand in talpi ,intram cu totul in ea

Igiena intima :10 nu am comentarii ,nu a fost la baie dupa ce am iesit eu dar sigur facuse inainte,apropo are un parfum care mi-a ramas pe corp pana acasa ,atentie cand ajungeti acasa .....

Anal :am intrebat dar a zis ca momentan nu face

Platit 100 lei OP+NP aprox 20 min cu tot cu dusul de rigoare ,nu sa grabit sa ma dea afara

De revenit DA ,pentru ce ofera Ploiestiul fata este chiar de nota 10.

PS: data viitoare (poate ca o sa-ti arat ,,PUTERILE '')

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Confirm , sunt poze reale...da ea este SUPERBA care ma certat ca am iesit ud de la dus...

Nu ti-a dat prosop sau ce... :350x :laugh2

Si cum s-a incheiat "cearta"... :hmmm

Postat

Confirm , sunt poze reale...da ea este SUPERBA care ma certat ca am iesit ud de la dus...

hmmmm .....asa deci? :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Postat

Intradevar este foarte ocupata din cate am vazut acum vreo doua saptamani.

Am sunat si nu a raspuns deloc.Am insistat si nimic.

Am revenit a doua zi iar la al treilea apel raspunde si imi zice sa revin in 45 min.

Revin in 45 de minute si spune ca nu stie cand se va elibera ,un coleg si-a prelungit sederea.Am stabilit sa imi dea un apel cand se elibereaza.Fiind prin zona Carrefour ma indrept cu speranta ca va suna si parchez  la Kaufland ,cand primesc un apel scurt.Sun si imi spune locatia ,la 2 min de unde eram.Ajung fara probleme sun ,raspunde,intru in bloc dupa ce imi spune nr interfon si imediat dau cu ochii de fata de dupa usa si imi zic ca a meritat insistenta.

Facem cunostinta ,foarte vorbareata si foarte sexi cu o lenjerie  prin care se vedeau formele ,tocuri inalte ,mi-a placut.

Cer un OP+NP la care imi cere 100 lei pe care ii las pe masuta din sufragerie si intru la un dus .

Am iesit si mergem in dormitor la care imi cere sa ma intind ,pe pat era prezervativul si lubrefiant .

Inainte de actiune ,mangaieri ,alinturi,ne-am numarat alunitele ,ea a castigat cu cea de pe coapsa interioara a piciorului stang ,ce priveliste cand si-a desfacut picioarele....

Oral protejat incet fara graba,fara maini ,dupa care am cerut normal aceasta folosind lubrefiantul  ,executat lady on top in timp ce ii mangaiam sanii ...

Dupa vreo 15 min de miscare lenta timp in care imi mai strangea penisul din cand in cand simt ca vine o opresc la timp si trecem pe la spate si finalizez in aceasta pozitie.Gemete usoare cand am intrat in ea pe la spate ...

Mi-a inmanat un servetel umed ,sters, imbracat ,banii ramasesera pe masuta ,timp in care am mai discutat cateva lucruri diverse ,deschis usa si dus am fost.

Locatia:10 ,foarte usor de ajuns ,apartament foarte  curat fara mirosuri ,atmosfera placuta

Fata :9, (as fi dat 10 dar asa cum iam sugerat un pic de sala nu iar strica)

Sanii :9, asa cum imi plac ,medii ,fermi cu sfarcuri erectile

GFE :10, dupa cum am spus foarte vorbareata ,a reusit sa ma relaxeze.(si-a cerut scuze ca am asteptat)dar a meritat asteptarea

OP+NP : 9,miscari lente fara graba ,normalul executat stand in talpi ,intram cu totul in ea

Igiena intima :10 nu am comentarii ,nu a fost la baie dupa ce am iesit eu dar sigur facuse inainte,apropo are un parfum care mi-a ramas pe corp pana acasa ,atentie cand ajungeti acasa .....

Anal :am intrebat dar a zis ca momentan nu face

Platit 100 lei OP+NP aprox 20 min cu tot cu dusul de rigoare ,nu sa grabit sa ma dea afara

De revenit DA ,pentru ce ofera Ploiestiul fata este chiar de nota 10.

PS: data viitoare (poate ca o sa-ti arat ,,PUTERILE '')

Ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de mine! ( si da astept sa iti vad puteriile) :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  te :kiss3 

Vizitator sonyboy
Reputație: 0
Postat

Buna,

Pe la ce ora incepi programul ?? De 2 zile sun dar cred ca nu am eu noroc

sa te prind la tel. ?

:-*

Postat

Buna,

Pe la ce ora incepi programul ?? De 2 zile sun dar cred ca nu am eu noroc

sa te prind la tel. ?

:-*

Buna de obicei incep pe la 11:30 de dimineata :kiss3 

Vizitator sonyboy
Reputație: 0
Postat

Buna

Se pare ca nu am noroc, nu am reusit nici azi sa vb.

Ti-am lasat si un mesaj pe tel., poate reusesc sa vb pana la 16:00, daca nu atunci

mai incerc maine poate am noroc. Pup.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...