Sari la conținut

superba 0732965617

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Daca esti cumva danaidu, lasa-mi te rog un id de skype,yahoo,whatsapp sau orice altceva. Vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Complotezi cu dusmanul, a? :laugh2

• Like 2
Postat

Vreau sa-l repar.

Ai unelte pentru lobotomie? Pot sa asist si eu?

• Like 1
Postat

V-am spus : eu nu sunt @contribuabilul. Eu sunt @danaidu și mi-am făcut contul ăsta ca sa dezmint acuzațiile ce mi s-au adus.

Acum ce mai vreți de la mine de mă luați la mișto ? Mi-ați cerut sa va las în pace și eu v-am lăsat.

Postat

Vreau sa-l repar.

Nu eu am fost cel care a scris urat despre Larysa. La ea am fost doar o singura data vara trecuta. Nu am avut și nu am nimic cu ea.

Nu îmi puneți mie în cârcă acuzația ca eu sunt @contribuabilul. Ca nu sunt.

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu eu am fost cel care a scris urat despre Larysa. La ea am fost doar o singura data vara trecuta. Nu am avut și nu am nimic cu ea.

Nu îmi puneți mie în cârcă acuzația ca eu sunt @contribuabilul. Ca nu sunt.

Era clar ca nu esti "contribuabilul"... dar e si mai clar ca esti SARIT rauuu...!!! :slap2

Le compatimesc pe toate fetele care au avut de-a face cu un scelerat ca tine!!! :(

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Vreau sa-l repar.

Cred ca e prea tarziu si nu se mai poate face nimic... din pacate, e in ultimul stadiu... :( :hmmm

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vedeți ca faceți off-topice la aceasta fata.

taci dracu din gura ca tu ai inceput ... daca ai ceva de spus, deschide topic la "discutii generale"

Postat

Voi discutați aici pe seama mea multe zile înainte pana sa descopăr eu absolut din întâmplare. Eu doar am dezmintit acuzațiile cum ca eu as fi @contabilul...și voi încă nu mai conteniti cu mișto-ul.

• Like 1
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Ce offtopic? Ca fata e plecata din zona. 

Eugene, a naibi intamplare sa descoperi tu abia acum.Te pomenesti ca ai uitat de forum.

• Like 1
Postat

Ce offtopic? Ca fata e plecata din zona. 

Eugene, a naibi intamplare sa descoperi tu abia acum.Te pomenesti ca ai uitat de forum.

Exact.

Pentru ce sa mă zbat ? Chiar nu îmi mai pasa.

Mi-e bine cum sunt acum, crede-mă.

Va rog frumos sa nu mă mai adresați mie cu nume de Eugen. Ok, susțineți ca îmi știți numele real în ideea de a mă simți amenințat și sa mă descurajați în acțiunile mele pe acest forum dar nu mai e nevoie sa tot repetați. Nu e corect. Voi toți sunteți anonimi și respectați acest lucru în relația dintre voi și acest lucru ar trebui sa se întâmple și în privința mea.

Chiar nu îmi mai pasa. Nici măcar nu mă mai amuza acest forum. Pentru mine a devenit fix zero acest forum și ce se întâmplă pe aici.

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Exact.

Pentru ce sa mă zbat ? Chiar nu îmi mai pasa.

Mi-e bine cum sunt acum, crede-mă.

Va rog frumos sa nu mă mai adresați mie cu nume de Eugen. Ok, susțineți ca îmi știți numele real în ideea de a mă simți amenințat și sa mă descurajați în acțiunile mele pe acest forum dar nu mai e nevoie sa tot repetați. Nu e corect. Voi toți sunteți anonimi și respectați acest lucru în relația dintre voi și acest lucru ar trebui sa se întâmple și în privința mea.

Chiar nu îmi mai pasa. Nici măcar nu mă mai amuza acest forum. Pentru mine a devenit fix zero acest forum și ce se întâmplă pe aici.

Atunci ce mai cauti aici ???

Lasa-ne......!

• Like 2
Postat

Fratilor mai ziceti ceva despre superba...! Lasati-l dracu pe Eugen, contribuabul, danaidu si alti schizofrenici cu multiple fete...

Mai faceti un follow-up... ceva...la recenziile Larysei!!! :hihat

Superba ???

Gata !!!

Offffffff ........de s-ar intoarce mai repede  :snap

• Like 3
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Cine s-ar fi asteptat ca si CORYNA sa se retraga destul de brusc spun eu.

Nu avem de unde sa stim ce probleme personale au fetele,mai facem un pic de caterinca,dar ramanem cu regretul ca s-au retras.

MULTA BAFTA !

• Like 2
Postat

Cine s-ar fi asteptat ca si CORYNA sa se retraga destul de brusc spun eu.

Nu avem de unde sa stim ce probleme personale au fetele,mai facem un pic de caterinca,dar ramanem cu regretul ca s-au retras.

MULTA BAFTA !

Sa fie sanatoase si sa le mearga bine !

Noi, o sa incercam sa supravietuim :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...