alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 1, 2016 Daca esti cumva danaidu, lasa-mi te rog un id de skype,yahoo,whatsapp sau orice altceva. Vreau sa vorbesc ceva cu tine. Complotezi cu dusmanul, a? 2
shadowangel Reputație: 2896 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2016 Complotezi cu dusmanul, a? Vreau sa-l repar.
alice adore Reputație: 3163 Postat Februarie 1, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Februarie 1, 2016 Vreau sa-l repar. Ai unelte pentru lobotomie? Pot sa asist si eu? 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2016 FUTACIOSILOR TERMINATI NU MAI FACETI CHAT ...
petrolixis Reputație: 6 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 V-am spus : eu nu sunt @contribuabilul. Eu sunt @danaidu și mi-am făcut contul ăsta ca sa dezmint acuzațiile ce mi s-au adus.Acum ce mai vreți de la mine de mă luați la mișto ? Mi-ați cerut sa va las în pace și eu v-am lăsat.
petrolixis Reputație: 6 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Vreau sa-l repar.Nu eu am fost cel care a scris urat despre Larysa. La ea am fost doar o singura data vara trecuta. Nu am avut și nu am nimic cu ea.Nu îmi puneți mie în cârcă acuzația ca eu sunt @contribuabilul. Ca nu sunt. 1
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 Nu eu am fost cel care a scris urat despre Larysa. La ea am fost doar o singura data vara trecuta. Nu am avut și nu am nimic cu ea.Nu îmi puneți mie în cârcă acuzația ca eu sunt @contribuabilul. Ca nu sunt.Era clar ca nu esti "contribuabilul"... dar e si mai clar ca esti SARIT rauuu...!!! Le compatimesc pe toate fetele care au avut de-a face cu un scelerat ca tine!!! 3 1
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 Vreau sa-l repar.Cred ca e prea tarziu si nu se mai poate face nimic... din pacate, e in ultimul stadiu... 3 1
petrolixis Reputație: 6 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Vedeți ca faceți off-topice la aceasta fata. 1
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 2, 2016 Vedeți ca faceți off-topice la aceasta fata.taci dracu din gura ca tu ai inceput ... daca ai ceva de spus, deschide topic la "discutii generale"
petrolixis Reputație: 6 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Voi discutați aici pe seama mea multe zile înainte pana sa descopăr eu absolut din întâmplare. Eu doar am dezmintit acuzațiile cum ca eu as fi @contabilul...și voi încă nu mai conteniti cu mișto-ul. 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 2, 2016 Ce offtopic? Ca fata e plecata din zona. Eugene, a naibi intamplare sa descoperi tu abia acum.Te pomenesti ca ai uitat de forum. 1
petrolixis Reputație: 6 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Ce offtopic? Ca fata e plecata din zona. Eugene, a naibi intamplare sa descoperi tu abia acum.Te pomenesti ca ai uitat de forum.Exact.Pentru ce sa mă zbat ? Chiar nu îmi mai pasa.Mi-e bine cum sunt acum, crede-mă.Va rog frumos sa nu mă mai adresați mie cu nume de Eugen. Ok, susțineți ca îmi știți numele real în ideea de a mă simți amenințat și sa mă descurajați în acțiunile mele pe acest forum dar nu mai e nevoie sa tot repetați. Nu e corect. Voi toți sunteți anonimi și respectați acest lucru în relația dintre voi și acest lucru ar trebui sa se întâmple și în privința mea.Chiar nu îmi mai pasa. Nici măcar nu mă mai amuza acest forum. Pentru mine a devenit fix zero acest forum și ce se întâmplă pe aici. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 2, 2016 Exact.Pentru ce sa mă zbat ? Chiar nu îmi mai pasa.Mi-e bine cum sunt acum, crede-mă.Va rog frumos sa nu mă mai adresați mie cu nume de Eugen. Ok, susțineți ca îmi știți numele real în ideea de a mă simți amenințat și sa mă descurajați în acțiunile mele pe acest forum dar nu mai e nevoie sa tot repetați. Nu e corect. Voi toți sunteți anonimi și respectați acest lucru în relația dintre voi și acest lucru ar trebui sa se întâmple și în privința mea.Chiar nu îmi mai pasa. Nici măcar nu mă mai amuza acest forum. Pentru mine a devenit fix zero acest forum și ce se întâmplă pe aici.Atunci ce mai cauti aici ???Lasa-ne......! 2
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2016 Atunci ce mai cauti aici ???Lasa-ne......! https://www.youtube.com/watch?v=W9t4459fdowFratilor mai ziceti ceva despre superba...! Lasati-l dracu pe Eugen, contribuabul, danaidu si alti schizofrenici cu multiple fete...Mai faceti un follow-up... ceva...la recenziile Larysei!!! 1 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 2, 2016 Fratilor mai ziceti ceva despre superba...! Lasati-l dracu pe Eugen, contribuabul, danaidu si alti schizofrenici cu multiple fete...Mai faceti un follow-up... ceva...la recenziile Larysei!!! Superba ???Gata !!!Offffffff ........de s-ar intoarce mai repede 3
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Superba ???Gata !!!Offffffff ........de s-ar intoarce mai repede https://www.youtube.com/watch?v=rDL4x23F0kY9 luni trec repede...!
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 3, 2016 9 luni trec repede...! plus refacerea....... ;)
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 3, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 3, 2016 De unde știți voi ca e gravidă?
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 3, 2016 De unde știți voi ca e gravidă?parca lion a venit cu vestea.....
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 3, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 3, 2016 Tot el a venit și cu cherosenul. Mai bine o așteptam să se întoarcă și ne spune ea care e adevărul. 2
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Poti sa sti ? ( ma refer la adevar bineinteles). MULTA BAFTA ! 1
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Cine s-ar fi asteptat ca si CORYNA sa se retraga destul de brusc spun eu.Nu avem de unde sa stim ce probleme personale au fetele,mai facem un pic de caterinca,dar ramanem cu regretul ca s-au retras. MULTA BAFTA ! 2
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 3, 2016 Cine s-ar fi asteptat ca si CORYNA sa se retraga destul de brusc spun eu.Nu avem de unde sa stim ce probleme personale au fetele,mai facem un pic de caterinca,dar ramanem cu regretul ca s-au retras. MULTA BAFTA !Sa fie sanatoase si sa le mearga bine !Noi, o sa incercam sa supravietuim
danteluv25 Reputație: 590 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 3, 2016 Da asa este maestre ASTERICA,dar parca era mai bine cu ele ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum