Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Pe cand o sa mai veniti la sibiu fetelor?Maine venim la Sibiu
adrian2017 Reputație: 242 Postat Iunie 29, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Iunie 29, 2017 Vb serios,mark?Sunt 3 fete?Atunci las pe altii sa mearga...sorry3 si bune toate 3 1 4
liviucla Reputație: 49 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 30, 2017 Maine venim la Sibiu . La Brasov mai veniti??
gentlemantom Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 2, 2017 Am înțeles din postări că sunteți la Sibiu acuma? Oare când reveniți în Cluj?
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Am revenit la Cluj Va asteptam cu mare drag 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Am revenit la Cluj Va asteptam cu mare drag Perfect:). Dacă nu e prea mare deranjul, as aprecia dacă ați mai aminti odată serviciile voastre. Mersi 1
reddog Reputație: 164 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 24, 2017 Am revenit la Cluj Va asteptam cu mare drag unde e locatia? Multumesc 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Locatia este tot pe Sobarilor,la Jr. Residence
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 preturi:100 lei fin (30 min) cu o domnisoara150 lei ora(60 min) cu o domnisoara200 lei fin (30 min) cu doua domnisoare300 lei ora (60 min) cu doua domnisoare300 lei fin (30 min) show lesbi500 lei ora (60 min) show lesbi servicii *on/op*np*cim*cof*cob*fk*masaj relaxare *masaj erotic*sex in dus*dus impreuna/asistat*footfetish*uro activ +50 lei*dominare soft +50 lei*uro pasiv andreea,de la gat in jos +100 lei *anal andreea +100 lei (in functie de marime) numerele noastre de tel sunt :andreea:0799997513larisa:0720938989beatrice:0721319180 2
kkmitz Reputație: 4258 Postat Iulie 24, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Iulie 24, 2017 preturi:100 lei fin (30 min) cu o domnisoara150 lei ora(60 min) cu o domnisoara200 lei fin (30 min) cu doua domnisoare300 lei ora (60 min) cu doua domnisoare300 lei fin (30 min) show lesbi500 lei ora (60 min) show lesbi servicii *on/op*np*cim*cof*cob*fk*masaj relaxare *masaj erotic*sex in dus*dus impreuna/asistat*footfetish*uro activ +50 lei*dominare soft +50 lei*uro pasiv andreea,de la gat in jos +100 lei *anal andreea +100 lei (in functie de marime) numerele noastre de tel sunt :andreea:0799997513larisa:0720938989beatrice:0721319180Bine ati revenit fetelor poze si recenzii cu colega Beatrice sunt pe undeva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Mulțumesc pentru prezentarea serviciilor . Poze cu domnisoara Beatrice aveți cumva? Mersi PS: ce ne-am sincronizat kkmitz ). 1 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2017 Postat Iulie 24, 2017 Bine ati revenit fetelor poze si recenzii cu colega Beatrice sunt pe undeva?Mulțumesc pentru prezentarea serviciilor . Poze cu domnisoara Beatrice aveți cumva? MersiPS: ce ne-am sincronizat kkmitz ).Dar chiar v-ati sincronizat )))Sunt recenzii si in Constanta si in Sibiu cu Beatrice,nu sunt sigura daca si in Bucuresti .Beatrice este o fata pe la 19 ani,la 1.58cm inaltime,47 kg, blonda,draguta,sociabila ,ramane de vazut cum va veti simti voi in prezenta ei .Ea langa mine fiind acum,imi spune sa va transmit ca va asteapta cu drag 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Postat Iulie 25, 2017 ÃŽn pofida faptului că Neti Sandu e în concediu, cu Saturn în retrograd,soarele s-a arătat printr-o nori iar planetele mi s-au aliniat cu două blonde în pat: Larisa și Beatrice.Totul a început cu un mesaj prin pm, stabilit ora cu o zi înainte, am programul foarte încărcat. ÃŽnainte cu o oră am sunat pentru confirmarea vizitei și pentru locație. Ajuns la destinatie, Junior Residence, la ora fixă, cineva ma iubeșteðŸ˜ðŸ˜. Am sunat-o pe Larisa pentru a ma ghida spre apartament, m-a rugat respectos sa mai aștept 5 minute, sa nu ma intersectez cu alt coleg de brazdă. După exact 5 minute ma sună să urc.Ajuns la etaj aud ușa ca se deschide iar când întru ce sa vezi două blonde frumoase, Larisa mai înaltă puțin, cam 1,70,corp slim, foarte de gașcă, la prima impresie și încă o ființă mică, gingasa, finuța,mai tinerica un pic, Beatrice. Purces în dormitor, am socializat puțin, am solicitat un pahar cu apă, bine ca a fost mare deoarece îmi era foarte sete, cald. După cateva minute de povești m-am cerut la duș,am primit papuci de casă, ma atenționat ca e puțin ud și un miros ciudat în baie, nu e vina lor ci a constructorului, blocuri de carton. După dus a început distracția, cu două blonde, vis, parfum. Sărutări, mângâieri. A inceput Larisa cu ON, executat excepțional, cu de toate, deep adevărat, pe urmă Beatrice tot ON, nici ea nu se lasă mai prejos, în același timp Larisa sa urcat pe mine. Beatrice făcea ON și eu Larisei, vis, pe urmă am zis sa inversăm puțin sa gust puțin și din piersicuta gingasei Beatrice, surpriza a fost LOT-ul Larisei în timp ce gustam piersicuta Beatrice. Nu am rezistat foarte mult și am finalizat. A fost e experiență foarte tare. Am rămas întinși în pat cu ambele blonde la piept, am mai socializat, mai mult cu Larisa, Beatrice e o fire mai retrasă, finuța, ca o păpușă. A urmat a doua rundă, cu ON de ambele părți,FK subtil cu ambele, misionar și doggy cu Beatrice și finalul epic CIM executat de Larisa pe marginea patului, eu în picioare, au început sa îmi tremure balamalele:))). La final mai stat puțin de vorbă, am mai făcut un duș și ne-am luat la revedere. Notele(voi fi subiectiv) Larisa:Aspect 9,5 - îmi plac tipele slimON+CIM:10 cu steluțe NP:9 M-a luat prin surprindere cu poziția de LOT, invers, se mișcă foarte bineGFE-10,atitudine de gașcă, parcă ne cunoșteam de multBeatrice:Aspect:9,5 - micuță, frumușică, o păpușă, slim cu formeON: 9 - mi-a plăcut, mai are puțin și o ajunge pe LarisaNP:9,în misionar și doggy, geme,îți dă senzația ca ii place sau poate ia plăcutGFE-8,e mai timidă, dar poate data viitoare va fi mai dezghetata, încă învăța și are de la cine. Locația:9Cadou 300/h, e extraordinar raportul calitate/pretRecomand și eu mai merg, senzația e foarte tare PS: am vrut sa o vad și pe Andreea dar era ocupată cu alt client, chiar dacă eram doi colegi în apartament, nu m-am simțit deranjat, nu neam intersectat, dacă ma intersectam cu el poate fumam și o țigară împreună 😂😂😂eu nu am treabă. As dori sa o vad și pe Andreea, oare i-a plăcut mica atenție acordată la începutul vizitei? Va pup dulce :* 3 1
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Postat Iulie 25, 2017 Iti multumim foarte mult pentru recenzie,si pentru atentie.Toate 3 am ramas placut surprinse in urma atentiei!Te sarut si te mai asteptam cu mare drag !
kensei Reputație: 579 Postat Iulie 25, 2017 Postat Iulie 25, 2017 La naiba cand plec din Cluj apare Andreea.fetelor de ce n-ati venit la DEPECHE MODE? https://www.youtube.com/watch?v=RlAuFcPBftE
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 25, 2017 Postat Iulie 25, 2017 Iti multumim foarte mult pentru recenzie,si pentru atentie.Toate 3 am ramas placut surprinse in urma atentiei!Te sarut si te mai asteptam cu mare drag !Mă bucur că v-am plăcut, cu siguranță voi reveni
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 cand reveniti in sibiu ?Nu stim inca
reddog Reputație: 164 Postat Iulie 27, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 27, 2017 Nu stim inca cat timp ne onorati cu prezenta la Cluj? 1
csaby86 Reputație: 6 Postat Iulie 28, 2017 Telefon: [email protected] Oras:london Telefon: [email protected] Oras:london Postat Iulie 28, 2017 Buna. As vrea sa va vizitez maine la un show lesby.... o sa fiti toate 3? Se poate si cu jucarii? Ms
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Buna. As vrea sa va vizitez maine la un show lesby.... o sa fiti toate 3? Se poate si cu jucarii? Ms @csaby86, o veche vorba romaneasca spune asa: <Cei patru (4) apostoli au fost trei (3): Luca si Andrei>.Asa si in cazul de fata: in locatie, pe Sobarilor, din echipa de 4 (initial), transformata ulterior in 3 membre, vei gasi doua fapturi, adicalea pe Andreea si Larisa (sau Larisa si Andreea, ca sa respectam "ierarhia").
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 @csaby86, o veche vorba romaneasca spune asa: <Cei patru (4) apostoli au fost trei (3): Luca si Andrei>.Asa si in cazul de fata: in locatie, pe Sobarilor, din echipa de 4 (initial), transformata ulterior in 3 membre, vei gasi doua fapturi, adicalea pe Andreea si Larisa (sau Larisa si Andreea, ca sa respectam "ierarhia").Mai e una micuță acolo, Beatrice, sau dacă e micuță nu o pui la numărătoare? 😂😂😂
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 Mai e una micuță acolo, Beatrice, sau dacă e micuță nu o pui la numărătoare? NU MAI E CU NOI BEATRICE !!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2017 Postat Iulie 28, 2017 NU MAI E CU NOI BEATRICE !!!!Ok sorry Retrag cuvintele în necunostinta de cauză.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum