obsidian Reputație: 1866 Postat Mai 20, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Mai 20, 2017 Doar cei saraci cu duhul, necredinciosi si neinstruiti cred in vraji. Atita timp cit iti controlezi tu mintea, prin gandire pozitiva si energii pozitive care sa te inconjoare, nicio vraja nu se poate lipi de tine. 1
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 20, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 20, 2017 Daca e o vraja de rau nu o dispruge,o intareste ca putere asa e.aceste vraji fac parte din magia neagra si nu o practica oricine
drusilla Reputație: 721 Postat Mai 21, 2017 Oras:... Oras:... Postat Mai 21, 2017 Doar cei saraci cu duhul, necredinciosi si neinstruiti cred in vraji. Atita timp cit iti controlezi tu mintea, prin gandire pozitiva si energii pozitive care sa te inconjoare, nicio vraja nu se poate lipi de tine. Si vrajile tin tot de energie si in principiu merg pe "string theory". Fiecare element adaugat intr-un ritual are energia proprie. Pana si o rugaciune, in orice religie, este o mantra. Daca vrei sa disecam, disecam Magia e doar neagră Nope, de fapt all magic is grey. Exemplu: x il iubeste pe y, dar y nu o iubeste pe x. X face o "mosmoanda" ca y sa o iubeasca. Neconditionat, bla, bla. Daca functioneaza, y si x se vor iubi, iar y evident nu stie ca a fost...mosmondit. Iubirea (cica ) e un lucru pozitiv, iar daca y nu stie de vraja, e fericit cu x, au o relatie, se iubesc, etc. Pana acum e alba.Dar x fortandu-l pe y prin vraji sa o iubeasca, l-a privat de liberul arbitru, un lucru negativ. Si la faza asta e neagra. Matematic, cazul de mai sus e gri, nu? Focul este element purificator si ar trebui sa distruga vraja. Chestia aceasta apare in mai toate religiile. Relativ. Daca ar fi asa usor, nu ar mai exista blesteme, vraji si tot pomelnicul. Iei respectivul obiect plantat bine (cam asa functioneaza magia tiganeasca), ii dai foc si gata. Focul distruge, de aia e foc. Asa ca poti invoca anume entitati (de ex Kali) sa te ajute. Kali = foc, haos, razbunare. Am auzit ca tigancile fac farmece pe "vartelnita", pe apa curgatoare. Si, in general, pe langa apa. Balta Vrajitoarelor din Boldu Creteasca e vestita pentru asta. 1
drusilla Reputație: 721 Postat Mai 21, 2017 Oras:... Oras:... Postat Mai 21, 2017 Cand aparuse ziarul "Dracula", prin anii 90, eram fascinata de supranatural. Plus ca tata mi-a bagat pe gat Stephen King de cand eram copil (thanks dad, really). Intr-o zi cu soare, copil fiind am deciz sa-i fut creierii bunicii mele, stiind deja cum o sa decurga conversatia. Care a fost asa: Eu: "auzi, tu crezi in stafii?"Ea: "nu"Eu: "de ce?"Ea: "pentru ca nu am vazut niciodata una"Eu: "mi se pare corect. In Dumnezeu crezi?"Ea: "da"Eu: "l-ai vazut?"Ea: "nu"Eu: "pai si atunci de ce crezi?" Ea: "....(pauza)......aoleu....Extraveralul!" Nu am nimic cu nimeni, fiecare este liber sa creada ce vrea, se poate inchina si la sfantul asfalt. Dar religia e ca pula. E a ta, bucura-te de ea cand te face fericit, dar nu incerca sa mi-o bagi mie pe gat cu japca. Este incredibil cum in anul 2017, cand stiinta a ajuns unde a ajuns, habotnicia inca exista. Repet, crezi in ce vrei, dar nu ma pune pe mine la zid ca nu cred in Dumnezeul tau. Dumnezeu este o fiinta supranaturala prin definitie. Tot ceea ce nu a putut fi dovedit stiintific (inca), intra in categoria asta. Ca-s unicorni, sirene, zei, dumnezei. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Cand aparuse ziarul "Dracula", prin anii 90, eram fascinata de supranatural. Plus ca tata mi-a bagat pe gat Stephen King de cand eram copil (thanks dad, really). Intr-o zi cu soare, copil fiind am deciz sa-i fut creierii bunicii mele, stiind deja cum o sa decurga conversatia. Care a fost asa: Eu: "auzi, tu crezi in stafii?"Ea: "nu"Eu: "de ce?"Ea: "pentru ca nu am vazut niciodata una"Eu: "mi se pare corect. In Dumnezeu crezi?"Ea: "da"Eu: "l-ai vazut?"Ea: "nu"Eu: "pai si atunci de ce crezi?" Ea: "....(pauza)......aoleu....Extraveralul!" Nu am nimic cu nimeni, fiecare este liber sa creada ce vrea, se poate inchina si la sfantul asfalt. Dar religia e ca pula. E a ta, bucura-te de ea cand te face fericit, dar nu incerca sa mi-o bagi mie pe gat cu japca. Este incredibil cum in anul 2017, cand stiinta a ajuns unde a ajuns, habotnicia inca exista. Repet, crezi in ce vrei, dar nu ma pune pe mine la zid ca nu cred in Dumnezeul tau. Dumnezeu este o fiinta supranaturala prin definitie. Tot ceea ce nu a putut fi dovedit stiintific (inca), intra in categoria asta. Ca-s unicorni, sirene, zei, dumnezei.Ce ai zice daca Dumnezeu (conceptual sau supra-conceptual) ar fi femeie ? Sau si mai si - barbat si femeie Androgin https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/17/ef/80/17ef806c98630fa2c8f7ef831144480c.jpg 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 21, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Mai 21, 2017 Ce ai zice daca Dumnezeu (conceptual sau supra-conceptual) ar fi femeie ? Sau si mai si - barbat si femeie Androgin https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/17/ef/80/17ef806c98630fa2c8f7ef831144480c.jpgOmg du-te cu teoria asta la universitatea Yale, o să ți se dea instant o diplomă în religious gender studies 2 2
drusilla Reputație: 721 Postat Mai 21, 2017 Oras:... Oras:... Postat Mai 21, 2017 Ce ai zice daca Dumnezeu (conceptual sau supra-conceptual) ar fi femeie ? Sau si mai si - barbat si femeie Androgin https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/17/ef/80/17ef806c98630fa2c8f7ef831144480c.jpg Daca-i si barbat si femeie, e hermafrodit. Ipotetic acum (pt ca ateism): Daca-i femeie, asta explica multe, avand in vedere ca femeia e cel mai nenorocit animal. In the end...daca exista si mi se dovedeste, tot nu mi-ar pasa. Ce e, de ce e, cum e. Nu am nevoie de religie sa fac diferenta dintre bine si rau, etc. Cred in mine. Si este suficient. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 . Cred in mine. Si este suficient. http://i.imgur.com/6Qu8VTw.gif 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2017 Ce-o face Vis azi .....ca ai ramas fara vorbe
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 21, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 21, 2017 Si vrajile tin tot de energie si in principiu merg pe "string theory". Fiecare element adaugat intr-un ritual are energia proprie. Pana si o rugaciune, in orice religie, este o mantra. Daca vrei sa disecam, disecam Nope, de fapt all magic is grey. Exemplu: x il iubeste pe y, dar y nu o iubeste pe x. X face o "mosmoanda" ca y sa o iubeasca. Neconditionat, bla, bla. Daca functioneaza, y si x se vor iubi, iar y evident nu stie ca a fost...mosmondit. Iubirea (cica ) e un lucru pozitiv, iar daca y nu stie de vraja, e fericit cu x, au o relatie, se iubesc, etc. Pana acum e alba.Dar x fortandu-l pe y prin vraji sa o iubeasca, l-a privat de liberul arbitru, un lucru negativ. Si la faza asta e neagra. Matematic, cazul de mai sus e gri, nu?Un alb care are 1% negru nu mai e alb. O lingurița de apă de canal intr.un butoi de vin tot apă de canal iese Relativ. Daca ar fi asa usor, nu ar mai exista blesteme, vraji si tot pomelnicul. Iei respectivul obiect plantat bine (cam asa functioneaza magia tiganeasca), ii dai foc si gata. Focul distruge, de aia e foc. Asa ca poti invoca anume entitati (de ex Kali) sa te ajute. Kali = foc, haos, razbunare. Am auzit ca tigancile fac farmece pe "vartelnita", pe apa curgatoare. Si, in general, pe langa apa. Balta Vrajitoarelor din Boldu Creteasca e vestita pentru asta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Ce-o face Vis azi .....ca ai ramas fara vorbe http://i.imgur.com/93XcWWb.gifmi-am facut noi gif-uri ^^ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 Da' in Vraja Marii cine crede ? Vamaiotii )
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2017 Da' in Vraja Marii cine crede ? Te referi la Hoteluri neimbunatatite de pe litoralul romanesc ? Eu nu 8 12
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Mai 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 21, 2017 Am crezut ca topicul asta a murit de mult, dar vad ca m-am inselat.
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 21, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 21, 2017 E multă vrajeala paicea 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2017 cam da
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 21, 2017 Am crezut ca topicul asta a murit de mult, dar vad ca m-am inselat. Ti s-au aprins beculetele ?
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 21, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 21, 2017 Cand aparuse ziarul "Dracula", prin anii 90, eram fascinata de supranatural. Plus ca tata mi-a bagat pe gat Stephen King de cand eram copil (thanks dad, really). Intr-o zi cu soare, copil fiind am deciz sa-i fut creierii bunicii mele, stiind deja cum o sa decurga conversatia. Care a fost asa: Eu: "auzi, tu crezi in stafii?"Ea: "nu"Eu: "de ce?"Ea: "pentru ca nu am vazut niciodata una"Eu: "mi se pare corect. In Dumnezeu crezi?"Ea: "da"Eu: "l-ai vazut?"Ea: "nu"Eu: "pai si atunci de ce crezi?" Ea: "....(pauza)......aoleu....Extraveralul!" Nu am nimic cu nimeni, fiecare este liber sa creada ce vrea, se poate inchina si la sfantul asfalt. Dar religia e ca pula. E a ta, bucura-te de ea cand te face fericit, dar nu incerca sa mi-o bagi mie pe gat cu japca. Este incredibil cum in anul 2017, cand stiinta a ajuns unde a ajuns, habotnicia inca exista. Repet, crezi in ce vrei, dar nu ma pune pe mine la zid ca nu cred in Dumnezeul tau. Dumnezeu este o fiinta supranaturala prin definitie. Tot ceea ce nu a putut fi dovedit stiintific (inca), intra in categoria asta. Ca-s unicorni, sirene, zei, dumnezei.drusilla,nimeni nu te obliga sa crezi in dzeul cuiva.noi,fiecare din noi,avem dzeul nostru in care credem. 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 drusilla,nimeni nu te obliga sa crezi in dzeul cuiva.noi,fiecare din noi,avem dzeul nostru in care credem."bani,bani,a-gyeah,scoateți banii afara,câteva milioane "BUG MAFIA
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 21, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 21, 2017 Voi credeti ca exista vraji? Fara mistouri va rog, chiar vorbesc. Este o persoana apropiata mie care mi-a spus ca ea crede ca i se fac vraji. La inceput am zis ca e o prostie, dar dupa am vazut ce decizii ea. Zici ca este ea cel mai mare dusman al ei. parca-mi aduc aminte ca erai un om serios. asa ai ajuns? da-o-n durerea mea de vraja!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 21, 2017 bubutza. sa porti chilotii pe dos, am auzit ca te scapa de farmece vezi sa nu-i porti cu fata in spate ca te strange la oua 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum