ingineru27 Reputație: 72 Postat Martie 21, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 21, 2018 Ralu, daca vorbesti cu Rebe intreaba daca ar fi de acord sa o facem in 3 candvaCam 2 ore ca intr-o ora nu as putea sa ma bucur suficient de amandouaSi cat ar fi amenda :kiss3PS. Multumesc pentru azi, ai fost minunata ca intodeanua Nu o sa pot ajunge la party fiindca am organizat cu baietii un off-road pe week-endTe pup
pokpok Reputație: 491 Postat Martie 23, 2018 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 23, 2018 In acesti 150€ este inclusă mancare tip aperitive,băuturi:whiskey,vin,vodka,bere,sucuri,apa.sex normal,oral,show lesbi,ce iti poti dori de la 2 femei odată,mai puțin sex anal.ora de începere e undeva intre 23-24 si durata va fii cat va fi distracție,o ora maxima e sa spunem....ora 5.:) va puuuup :*pfffuuuu ce as fi venit si eu dar chiar in ziua cu pricina nu pot pleca asa departe Oricum distractie placuta celor care se vor bucura de aceste doua minunatii
Vizitator raaluka Reputație: 0 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Neatza baietii gata de party?mai avem ultimele pregătiri de facut si .....gata de bumtziiiii bumtziiiiiiii!!!!!♀♂
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 24, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 24, 2018 Neatza baietii gata de party?mai avem ultimele pregătiri de facut si .....gata de bumtziiiii bumtziiiiiiii!!!!!♀♂ Care-i raportul de forte? Doua la cati?
grigoroiu11 Reputație: 637 Postat Martie 24, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 24, 2018 Raluca lasa ca te bumtzii,bumtzii eu cand te prind,ca noi cei cu obligatii nu putem evada oricum,dar distractie placuta si un party cat mai reusit.{cat as fii vrut sa fiu cu voi}
antonio25 Reputație: 133 Postat Martie 24, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 24, 2018 Mai multe poze,pot sa vin si eu?
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 25, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 25, 2018 Va pupam :* haideți mai sunt locuri va asteptam :* party a inceeeepuuuttt!!!!!20180324_232126.jpg Daca n-ai anuntat cate locuri mai sunt ati ramas cu bilete nevandute :laugh2
bubibubu Reputație: 120 Postat Martie 25, 2018 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 25, 2018 Puteați face si voi un live aseară, pentru astia însurați care nu pot lipsi noaptea de acasa😂
iadrian26 Reputație: 3314 Postat Martie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 25, 2018 Al doilea party organizat de Raluca,a fost in acceptiunea mea mult mai reusit decat primul si asta din doua considerente:colega de aseara a Ralucai a fost ca prestatie cu mult peste colega care a adus-o la primul party in noiembrie,iar pretu impus de fete a selectat clar clientela,fetele apucand sa se ocupe mult mai pe-ndelete de noi.Eu cel putin am terminat de 3 ori iar toate astea in cursul unei nopti,deci fara graba,cu socializare,Raluca fiind din nou la inaltime ca si prima data la capitolul organizare.In afara de sex nebun la discretie in haita,separat,prin pat ,pe jos, la etaj,la parter,RALU a mai avut in meniu pt noi,platouri reci cu de toate,wisky,vin,bere,cafea,sucuri,apa plata,minerala toate la discretie!!!Si peste toate pizda pe toata mana!!!O ADEVARATA PROFESIONISTA,ea si colega ei Rebe 2000 si deja ne gandim la urmatorul,care daca iese macar asa ar fi extraordinar!!!Dar dupa cum o stiu pe Ralu de-abia astept sa vad ce surprize de viitor ne mai pregateste.Te pup RALU si iti multumesc pt perseverenta ta de a ma termina si a treia oara!Clar 10 pe linie!!! 6
crocodilul69 Reputație: 16 Postat Martie 25, 2018 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 25, 2018 Al doilea party organizat de Raluca,a fost in acceptiunea mea mult mai reusit decat primul si asta din doua considerente:colega de aseara a Ralucai a fost ca prestatie cu mult peste colega care a adus-o la primul party in noiembrie,iar pretu impus de fete a selectat clar clientela,fetele apucand sa se ocupe mult mai pe-ndelete de noi.Eu cel putin am terminat de 3 ori iar toate astea in cursul unei nopti,deci fara graba,cu socializare,Raluca fiind din nou la inaltime ca si prima data la capitolul organizare.In afara de sex nebun la discretie in haita,separat,prin pat ,pe jos, la etaj,la parter,RALU a mai avut in meniu pt noi,platouri reci cu de toate,wisky,vin,bere,cafea,sucuri,apa plata,minerala toate la discretie!!!Si peste toate pizda pe toata mana!!!O ADEVARATA PROFESIONISTA,ea si colega ei Rebe 2000 si deja ne gandim la urmatorul,care daca iese macar asa ar fi extraordinar!!!Dar dupa cum o stiu pe Ralu de-abia astept sa vad ce surprize de viitor ne mai pregateste.Te pup RALU si iti multumesc pt perseverenta ta de a ma termina si a treia oara!Clar 10 pe linie!!!Hmmm......am o ciuda ca nu am venit. Ma bucur ca v-ati distrat si data viitoare neaparat vin si eu. 1
wertzui Reputație: 36 Postat Martie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 25, 2018 Ceau Raluca. Azi pana la ce ora ai program?
iadrian26 Reputație: 3314 Postat Martie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 25, 2018 Unde ai fost crocodile?
crocodilul69 Reputație: 16 Postat Martie 25, 2018 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 25, 2018 Unde ai fost crocodile?În bârlog ca ursu' :)))). Am uitat ca reptilele nu hiberneaza si m-am defectat si eu odata cu clima. La urmatorul party ma prezint negresit ca sa spăl rusinea neparticipării :256 1
niku731 Reputație: 492 Postat Martie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 25, 2018 Lasa-ma ca si eu fac cu nervii... Am lucrat de noapte.... Ca o consolare, lasa ca a fost si postul pastelui... Poate o sa am mai mult noroc dupa paste... :-*
iadrian26 Reputație: 3314 Postat Martie 25, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 25, 2018 mielul trebuia belit aseara,Niku731!!!
mihaiil Reputație: 8 Postat Martie 26, 2018 Oras:atlantida Oras:atlantida Postat Martie 26, 2018 Ceao! Exista vreo sansa sa faci un party , si la ore mai matinale....pt. cei sub papuc care trebuie sa doarma in patul conjugal..... :69 1
grigoroiu11 Reputație: 637 Postat Martie 26, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 26, 2018 De acord.
fixchix Reputație: 29 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 2, 2018 Ralu draga, da tu mai lucrezi? Ca am incercat si saptamana trecuta, si saptamana asta, si pauza....
marcel78 Reputație: 31 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 3, 2018 Nimeni ne spune cum a fost party ? Câți au fost cu ele 2 ? Sa putut face si sex in grup ? Raluca e o fata super si sunt convins ca și-a dat silința .
marcel78 Reputație: 31 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 4, 2018 Raluca azi lucrezi ? Dacă da între ce ore ? Ms
Vizitator raaluka Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2018 Postat Aprilie 4, 2018 Buna băieți....lucrez începând de la ora 14:00 va astept cu mare drag si cu mare chef ....pusici dulci unde vreti voi.
ingineru27 Reputație: 72 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 6, 2018 Astazi esti disponibila ?
Vizitator raaluka Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Postat Aprilie 8, 2018 Sărbători fericite dragi mei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum