Sari la conținut

Raluca vino sa te fac fericit 0741772155

Postări Recomandate

Vizitator magarusulfutacios
Reputație: 0
Postat

Sa intelegem ca vineri nu lucrezi si singura? Doar cu colega?

Vizitator magarusulfutacios
Postat

400 lei 30min 600 ora si colega nu face anal dar fac tot ce înseamnă show lezby cu siguranta de revenit

Eu stiu ce inseamna show lesby, dar nu imi dau seama cum au decurs lucrurile. Tu ai stat si doar te ai uitat? Ce ai voie sa faci?

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Buna dragilor astăzi lucram doar impreuna.va asteptam si va pupacim

In care locatie? A ta sau a colegei?

Postat

Eu stiu ce inseamna show lesby, dar nu imi dau seama cum au decurs lucrurile. Tu ai stat si doar te ai uitat? Ce ai voie sa faci?

daca vrei te uiti tu faci ce vrei
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Vizitat in sfarsit. Foarte faina experienta, foarte lipicioasa donsoara.

Gasit locatia usor, facut dus. Inceput cu un oral NP foarte fain, cu ulei, finalizare CIM.

Un mic masaj de relaxare, bun si al doilea numar inceput cu un oral NP, finalizare in reverse cowgirl. Ii place ce face, foarte draguta, gen girl next door.

Corp: 8.5, daca ar avea sanii mai mari si nota ar fi mai mare

Atitudine: 10

Oral NP: 9

Normal: 9

Recomand cu incredere

• Like 1
Vizitator raaluka
Postat

Buna dimineata dragi mei am inceput intalnirile astăzi ca in fiecare vinere va asteptam cu drag intru show lezbi de neuitat.pupicei pe oute.

• Oras:Romania
Postat

Salutare!

Am reusit sa le vizitez si eu pe fete...experienta ce am trait-o nu cred ca se poate descrie intr-o recenzie, sau poate una scurta :" doar daca le faci fetelor o vizita poti sa traiesti asa o experienta (magic),(cel putin in cazul meu)"...!!!

Fiind client mai vechi de-a colegei lui Raluca, evident o stiam, iar de Raluca ce pot sa spun, o raritate in domeniu`, nota 10 + la toate capitolele!

Ca sa nu va las in aer, nici vorba de graba sau alte chestii, nu stiu exact cat timp am petrecut in compania lor...cadou 400 RON +100 bonus de la mine( merita fiecare leut) :)

Sunt cam zgarcit in detalii, deoarece scriu de pe telefon, dar recomand cu incredere!!! 

Toate bune!

• Like 1
Vizitator curvar111
Postat

Salutare!

Am reusit sa le vizitez si eu pe fete...experienta ce am trait-o nu cred ca se poate descrie intr-o recenzie, sau poate una scurta :" doar daca le faci fetelor o vizita poti sa traiesti asa o experienta (magic),(cel putin in cazul meu)"...!!!

Fiind client mai vechi de-a colegei lui Raluca, evident o stiam, iar de Raluca ce pot sa spun, o raritate in domeniu`, nota 10 + la toate capitolele!

Ca sa nu va las in aer, nici vorba de graba sau alte chestii, nu stiu exact cat timp am petrecut in compania lor...cadou 400 RON +100 bonus de la mine( merita fiecare leut) :)

Sunt cam zgarcit in detalii, deoarece scriu de pe telefon, dar recomand cu incredere!!! 

Toate bune!

Cat ai stat cu domnisaorele o ora?

Postat

Cat ai stat cu domnisaorele o ora?

Nu am stat o ora, undeva la 30-35 de minute(cred), nu am mai avut notiunea timpului...oricum tarifarea s-a facut pentru 30 de minute :)

• Oras:Timisoara
Postat

Vezi ca ai postat de pe contul gresit :laugh2

Cine stie cate mai are... desi nu vad pt ce are nevoie de asa ceva ? :)

• Like 3
Vizitator raaluka
Postat

Buna dragilor nu am avut timp sa va raspund. Nu am alt cont pentru că nu am nevoie, va multumesc tare mult pentru aprecierile făcute pupici :*

Vizitator curvar111
Postat

Raluca colega ta vineri face dominare?

Sun-o pe Raluca si intrabal sau daim un telefon la tania are anunt pe publi24 si e actualizat zilnic da din cate am auzit face de toate tania si face si chestii mai extreme daca ai dorinte mai aparte

Vizitator raaluka
Postat

Buna, vinerea doar cu colega .Colega mea face si dominate si tot ce vreti legat de BDSM.Astazi va astept cu mare pofta sa ma vizitați.Vreau sa organizez un party la sf.luni Octombrie, de data aceasta puteti veni cu partenere.Eu o voi avea colega pe Tania.Va pupi :* :* :*

Postat

Pacat ca are telefonul inchis.....e bine ca ne astepti

A spus doar ca asteapta cu mare pofta. De telefon n-a zis nimic... Poate sa astepte si cu tel inchis !

Vizitator curvar111
Postat

paote o intervenit cv la ea acasa sau cn stie paote o avut o urgenta ca mikca paranteza si sa nu te superi pe mn pt asta dar la comunicare maia r trebui lucrat putin asa pe forum zic io ca sa stie lumea ca nu esti disponibila

o seara frumoasa

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...