irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Crede.ma pe cuvant ca nu am nici un interes ascuns sau ceva de genul asta doar ca vreau sa am o certitudine din partea ta si atat nimic mai mult. Crede-ma pe cuvant...ca te-as fute in gura...cu o pula! Nici macar cu strap-onul! Dar cum gasesc un tip bi...dominant...iti raspund...te chem! Deal??
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Crede-ma pe cuvant...ca te-as fute in gura...cu o pula! Nici macar cu strap-onul! Dar cum gasesc un tip bi...dominant...iti raspund...te chem! Deal?? Conteaza pe sprijinul meu! Vin si cu buletinul de analize, ca sa n-avem vorbe la proces.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Iti meriti soarta, pacatosule! Te-a durut in pula de familia ta cand ai fost la curve. Corect! Sa mearga la analize mai des...inclusiv la biserica...canon...rugaciuni...ptiu ptiu....!!!! si sa duca o viata de sihastru!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Conteaza pe sprijinul meu! Vin si cu buletinul de analize, ca sa n-avem vorbe la proces. Te sustin si eu...cu buletinul meu de analize!! stii ce ma enerveaza? ca nu sunt una care o face nepro...la oral recunosc...m-am mai bagat cu tipi ok...fara vegetatie fara bube fara miros la normal niciodata!!!! Dar oare chiar sunt singura care face sex oral cu finalizare???
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Caut clienti cu imaginatie debordanta dar si o pizda submisiva!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Conteaza pe sprijinul meu! Vin si cu buletinul de analize, ca sa n-avem vorbe la proces. ESTI...DOMINANT...?
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Stiu ca am gresit cand am fost l Irina dar am vrut sa inverc si altceva fata de ce aveam acasa si acum imi pare rau de gestul facut dar na ce sa fac timpul nu pot sa il mai dau inapoi.Eu nu am zis ca Irina nu este ok din punct al igienei.Am insistat pe treaba cu analizele ei daca sunt l zi pentru ca are multi clienti si poate fara sa sie a luat vreun bts in special hiv de care sunt cel mai inspaimantat.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 ESTI...DOMINANT...? Depinde... De ce ma intrebi?
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Stiu ca am gresit cand am fost l Irina dar am vrut sa inverc si altceva fata de ce aveam acasa si acum imi pare rau de gestul facut dar na ce sa fac timpul nu pot sa il mai dau inapoi.Eu nu am zis ca Irina nu este ok din punct al igienei.Am insistat pe treaba cu analizele ei daca sunt l zi pentru ca are multi clienti si poate fara sa sie a luat vreun bts in special hiv de care sunt cel mai inspaimantat. Asta e...o sa mori.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Bai prietene sa de.a D.zeu sa fie ca tn si ca Irina sa nu fie nimic dar dak peste 6 luni o sa fie testul pozitiv si o sa postez atunci ce mai ziceti???
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Bai prietene sa de.a D.zeu sa fie ca tn si ca Irina sa nu fie nimic dar dak peste 6 luni o sa fie testul pozitiv si o sa postez atunci ce mai ziceti???
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Klumea tie ti se pare ca e de ras dar daca ai fi in locul meu chiar nu ai rade absolut deloc.pe bune!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Depinde... De ce ma intrebi? Intreb...pentru ca ma intereseaza un tip de genul...! Nu intreb aiurea...!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Klumea tie ti se pare ca e de ras dar daca ai fi in locul meu chiar nu ai rade absolut deloc.pe bune! Esti chiar prost...no comment!
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Intreb...pentru ca ma intereseaza un tip de genul...! Nu intreb aiurea...! Ai cumva o fiica studenta?
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Irina nu imi e frica de oral ci mai mult imi e frica de faptul ca ti.am facut cunnii.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Nu sunt prost sunt doar stresat si poate paranoic.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Irina nu imi e frica de oral ci mai mult imi e frica de faptul ca ti.am facut cunnii. Si apoi te-ai dus sa-ti pupi copiii si nevasta, desfranatule care esti!Te-ai nenorocit... Cate limbi i-ai dat? 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Bai prietene nu am fata l facultat din moment ce am zis ca am 34 de ani gandeste.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 Bai prietene nu am fata l facultat din moment ce am zis ca am 34 de ani gandeste. De fapt...m-a intrebat pe mine!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 10, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 10, 2016 De fapt...m-a intrebat pe mine! Asa ca gandeste tu!
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Irina, imi poti da un ID pe mess, ca sa te vorbim?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Bai prietene sa de.a D.zeu sa fie ca tn si ca Irina sa nu fie nimic dar dak peste 6 luni o sa fie testul pozitiv si o sa postez atunci ce mai ziceti???O sa iti rugineasca pula ,o sa iti cada si tu o sa fii un barbat fara pula!
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Mai oameni buni eu nu inteleg de ce ma jicniti cand eu nu am facut rau l nimeni ci doar am pus niste intrebari.
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 10, 2016 Mai oameni buni eu nu inteleg de ce ma jicniti cand eu nu am facut rau l nimeni ci doar am pus niste intrebari. Gata măi cumetre, lasă-ne că avem treabă! Ne auzim peste 6 luni... dacă se mai poate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum