indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 11, 2016 am fost la tine si aveai o colega care face anal ,mai existaAdica ,ce vrei sa spui ? Ca doar no fi murit
genu genu Reputație: 15 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 Buna! Da... stiu! Din pacate nu ne-am potrivit timpul pt. a discuta la tel...am fost foarte ocupata...! suna-ma astazi poate reusim sa ne auzim! Multumesc!Buna, multumesc ptr raspunsam sunat acum citeva minute, nu te-am gasit, nici o problemamai incerc dupa ora 17 cind ies de la muncamultumesc
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Si apoi te-ai dus sa-ti pupi copiii si nevasta, desfranatule care esti!Te-ai nenorocit... Cate limbi i-ai dat? Vreo doua...nici de limbi nu a fost in stare! 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Buna! Da... stiu! Din pacate nu ne-am potrivit timpul pt. a discuta la tel...am fost foarte ocupata...! suna-ma astazi poate reusim sa ne auzim! Multumesc!Buna, multumesc ptr raspunsam sunat acum citeva minute, nu te-am gasit, nici o problemamai incerc dupa ora 17 cind ies de la muncamultumesc Ok!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 am fost la tine si aveai o colega care face anal ,mai exista Ai citit pe net...ca facea anal...colega? Si dc nu o cauti? pizda mea...))
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Ai citit pe net...ca facea anal...colega? Si dc nu o cauti? pizda mea... )) am fost la tine si aveai o colega care face anal ,mai exista Ai fost pe draq...! Fa o recenzie si nu da copy/paste dupa posturile tipilor ok
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Adica ,ce vrei sa spui ? Ca doar no fi murit Asta nu vrea sa spuna nimic...e prieten cu....geo!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 Buna! Da... stiu! Din pacate nu ne-am potrivit timpul pt. a discuta la tel...am fost foarte ocupata...! suna-ma astazi poate reusim sa ne auzim! Multumesc!Buna, multumesc ptr raspunsam sunat acum citeva minute, nu te-am gasit, nici o problemamai incerc dupa ora 17 cind ies de la muncamultumesc Scz..am fost in munci
dragos_ender Reputație: 26 Postat Martie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Martie 11, 2016 frate geo ala e vai de el saracutu ....
genu genu Reputație: 15 Postat Martie 11, 2016 Postat Martie 11, 2016 please fara scuzestiu ca atunci cind esti ocupata nu raspunzi,chestie care mi se pare de mult bun-simtz fatza de vizitatorul tau in acel momentsun dupa ora 17multumesc
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 please fara scuzestiu ca atunci cind esti ocupata nu raspunzi,chestie care mi se pare de mult bun-simtz fatza de vizitatorul tau in acel momentsun dupa ora 17multumescOk! suna-ma cand poti! Merci!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 11, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 11, 2016 frate geo ala e vai de el saracutu ....Este!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 12, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 12, 2016 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i-w600/auzi-ba-esti-prost-punga.jpg Tare!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 12, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 12, 2016 Wooow ce de postari pe topic au Irina.Irina cred ca esti indeajuns de matura incat sa nu bagi toti fraierii gen "geo"in seama.Si tu bai cap de pula geo u chiar nu ai ce face; pe langa faptul ca faci ii "rau " Irinei; tie chiar i-ti faci rau PROSTULE ca de la atat stres o sa i.ti crape inima si o sa mori ca fraierul si e pacat de familia si copii tai nu de tine fraiere. Ps:Irina stiu ca sunt dator la tine cu o recenzie dar nu prea i.mi permite timpul;dar o sa ma revansez yooo. Sunt indeajuns de matura...cerebrala...dar crede-ma ca nu mai suport atata prostie! Am limitele mele!
Vizitator costin070789 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2016 Postat Martie 12, 2016 Lucrezi maine?pana la ce ora te pot gasi?
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 13, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 13, 2016 Lucrezi maine?pana la ce ora te pot gasi? Da..lucrez! Pana la ora 20.
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2016 Buna frumoaso . Am o rugaminte si o intrebare.Poti pune o poza recenta si sexy cu tine?Ne putem saruta frantuezesc?
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 14, 2016 Am "vazut" ca sunt o gramada de postari pe topic dar nema recenzii.Poate cu un pic de bunavointa ne lasa si noua colegul indestructibilul si chiar si guga cate o recenzie asa ca la carte cu servicii; calitate;pret etc. Plm numai scriitori si mai putini consumatori!!! 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016 Am "vazut" ca sunt o gramada de postari pe topic dar nema recenzii.Poate cu un pic de bunavointa ne lasa si noua colegul indestructibilul si chiar si guga cate o recenzie asa ca la carte cu servicii; calitate;pret etc. Plm numai scriitori si mai putini consumatori!!! pe forum...da!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016 Dar e funny si socializarea....!
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 14, 2016 Dap "e frumos dar nu prea"!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016 Si chiar de baieti de genul asta am parte ca si clienti stabili...sa infirme cei care...nu recunosc!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 14, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 14, 2016 Ca mi-ar placea cu cei din videoclip...e altceva!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum