mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 14, 2016 Te-am sunat si ai tel inchis!
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Problema este ca nu stiu daca pot sa mai astept ata o iau naibi razna de tot cu capul.
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Irina nu vrea sa imi raspunda la tel deloc Ps.a fost o gluma cu luat-ul razna dar am mai sunat ba inchis ba nu a ras.
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 14, 2016 Maiii eu cred ca tu si geo sunte-ti una si aceeasi persoana.
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Mihai chiar nu sunt nici nu il cunosc pe acel geo am postat din greseala pe topicul Irinei am vrut sa scriu pe alt topic cu aceeas denumire'Irina' era in istoricul calc si Irina viilor si din aceasta cauza.
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 14, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 14, 2016 Nu te cred!
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 E problema ta daca nu ma crezi; prea putin ma intereseaza.
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Si na hai sa i-ti mai dau un argumen nu vezi vere ca prima postare nu are nici o logica cu ce e scris pe aici (bine are logoica cu ce e scris pe celalalt topic) in plm.
plimbaret Reputație: 0 Postat Martie 14, 2016 Postat Martie 14, 2016 Si hai gata cu forum-ul ca fac numai prostii pe aici si poate ma si prinde pe naspa colega mea de pat!!!
doreluluiflore Reputație: 55 Postat Martie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2016 am intrebat o chestie mai sus Irina. E greu sa te sesizezi si sa raspunzi?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 14, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 14, 2016 Hey ,Irino .Maine iti trag o vizita de nu te vezi .Vreau sa-mi sugi ouale ca prea s-au umflat .Stiu ca poti si ai talent .Deja am emotii
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 15, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 15, 2016 Dupa vizita astepam recenzia!!!!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 15, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 15, 2016 Te-am sunat si ai tel inchis! Am tel. deschis! ;-)
guga Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 Ai citit pe net...ca facea anal...colega? Si dc nu o cauti? pizda mea... ))stefan te deranjat
guga Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2016 stefan te deranjatpizda ta e buna de pula
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 15, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 15, 2016 Te-am sunat de doua ori si nu ai ras;probabil esti ocupata.Revin yo un pic mai tarziu cu un tel daca mai potsau postezi pe topic cand esti libera.
picamarul kla Reputație: 3 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Mai oameni buni eu nu inteleg o treaba de ce i-l lua-ti peste picior si il jicniti pe acest Geo la o treaba asa serioasa pentru ca nu este deloc de glumit cu treaba asta mai ales ca este si familist omul.Eu imi imaginezi prin ce trece el acum pentru ca si eu am patit ceva de genul bine nu asa grav dar intr-un final totul a fost ok.Crede-ti-ma ca nu doresc nici la dusmanii mei sa treaca prin atata stres si toate cele pana sa rezolvat problema. Irina si tu daca sti ca totul este ok si nu ai nici o problema de ce nu vorbesti serios cu el ca sa nu mai dispere atat si inca ceva de fapt cel mai important sti ca citez: raspandirea unei boli venerice cu buna stiinta reprezinta INFRACTIUNE si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani? Banuiesc ca nu sti. Eu nu te acuz(bine nici nu am dreptu-l) cu absolut nimic.
picamarul kla Reputație: 3 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Stiu ca am scris pe topicul tau ca o sa i-ti fac o vizita dar nu am mai ajuns din alte cauze nicidecum din "cauza" lui Geo.
geomgeo Reputație: 0 Postat Martie 16, 2016 Postat Martie 16, 2016 Stai linistit colegule astia sunt oameni din ziua de azi.pacat.Tacerea Irine la ceea ce ai postat tu acum lasa semne de intrebare cel putin pentr mine
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 16, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 16, 2016 In fine nu mai zic nimic e ultima postare k dupa aceea iar se urca lume in capul meu.
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 16, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 16, 2016 Mai Geo tu ma faci sa i-mi calc pe cuvant.Nu ma refeream la tine(oricum tu esti praf) ci la colegul de mai sus care si el se vaita pe alt topic.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Martie 16, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Martie 16, 2016 Mai Geo tu ma faci sa i-mi calc pe cuvant.Nu ma refeream la tine(oricum tu esti praf) ci la colegul de mai sus care si el se vaita pe alt topic. Eu cred ca astia doi sunt una si aceeasi persoana...! Oameni care nu au ceva mai bun de facut decat sa scrie diverse mizerii...
mihaimih80 Reputație: 17 Postat Martie 16, 2016 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 16, 2016 Dap chiar nu stiu ce sa zic eu mai repede cred ca acest picamar este si el la fel de stresat ca si Geo.Mai baiiiieti daca Irina va asigurat ca nu este nici o problema din partea ei (pentru ca din postarile pe care le-am citit asta reiese ca totul este ok)nu inteleg de ce mai postati. Probabil va place sa va i-a lumea la misto.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum