Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

Si oricum Geu-t-ul nostru e cam semianalfabet si colegul de mai sus a scris prea corect asa ca......????

Kla chiar nu stiam de treaba cu:raspandirea=infrac....!!!!e bine de stiut!

Postat

Maine o sa ma duc sa repet analizele cele pentru hiv si ma rog ca totul sa fie bn asa ca si tu IRINA sa te rogi sa fie pentru ca daca nu o sa fie o sa urmez sfatul de mai sus si o sa i-ti fac direct plangere penala.

Cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca sotiia mea este bolnava ce cel putin o saptamana:raceala frisoane dureri in gat tuse si daca ati citi pe net astea ar fi primele manifestari ale virusului hiv.

Tare imi e Irina ca tu m-ai nenorocit pe mine pe viata.oricum o sa te tin l curent cu rezultatele marti o sa postez ce si cum.

• Minus 1
Postat

Si crede.ma ca nu sunt deloc mizerii toate chestiile astea pe care le scriu cand iti vezi sotia bolnava si nu ii mai trece cu nici un tratament atunci chiar iti pui niste semne de intrebare cel putin daca ne crede-m oameni.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Cel mai mult ma ingrijoreaza faptul ca sotiia mea este bolnava ce cel putin o saptamana:raceala frisoane dureri in gat tuse si daca ati citi pe net astea ar fi primele manifestari ale virusului hiv.

Heloooooo, neazta, e carantina la spitale la ce epidemie de viroza respitarorie bantuie prin orase, multe cazuri de pneumonie chiar

Postat

Sti ce ma deranjeaza cel mai mult tacerea ei de ce nu iese pe forum sa spuna bai paranoicule fraiere sau .....cum mai vrea ia sa ma faca k oricum ma jicnit destul:eu nu am nimic sunt sanatoasa tun;dar vad ca evita sa spuna chestiia asta si asta imi sa de gandit.

Oricum marti o sa aflu rezultatul si mai vedem atunci ce si cum daca depun sau nu plangere.

• Oras:Bucuresti
Postat

Geo, daca marti o sa afli rezultatul ce-ar fi sa taci in pula mea din gura pana atunci? Femeia si toti cei care au fost la ea ti-au confirmat deja in nenumarate randuri ca nu are nimic. Cu ce

Postat

Mai omule ea nu mi.a gresit cu nimic mie bine pe langa faptul ca ma facut albie de porci in rest cu nimic.

Dar cati din cei ce au mers la Irina si-au facut analizele la bts-uri dar pe bune nu asa la misto???

Asta e marea dilema si eu cred ca nici chiar Irina nu si le-a facut decat vorbe in vant!

Dar in fine o sa vede-m marti ca nu mai e mult pana atunci.

Eu sper ca voi sa aveti dreptate si eu sa ma insel pentru ca daca e invers atunci va fi grav din punt de vedere legal pt Irina.

Postat

ti-au confirmat toti ca esti prost cu spume si ca meriti sa fii bataia de joc si albia de porci a oricarui om normal. Irina a fost mult prea civilizata cu tine. locul tau e la spitalul 9, dupa cum ti-am mai zis.

Postat

Bai prietene te.a pus cumva si pe tn Irina sa ma injuri?

Eu sunt mai paranoic si o sa i.mi fac analizele o sa va las pe voi sa stati linistiti.

Si totusi nu mi.ai raspuns l intrebare cati dintre voi aveti analizele la zi cele pt bts ???

Postat

Lasa colegule sa te faca lumea in toate felurile ca na asta sti-m noi cel mai bine dar in schimb sa de-a Dumnezeu sa fi tu sanatos chiar si ce-i care te.au jicnit sa fie sanatosi.

In rest sa auzim numai de bine.

Postat

Mai omule poate i.si mai face Irina incaodata mila de tine si mai posteaza ca sa nu mai disperi atat in plm.

Postat

Irina vad ca in ultimul timp doar intri pe forum dar nu mai postezi nimic nu ma mai injuri etc si ma intreb oare de ce?????

I.ti este frica de ceva sau astepti sa iasa rezultatul sa vezi ce si cum???

Si tacerea ta este un raspuns!!!!!!

Postat

Mai domnilor pana la urma Irina are sau nu ceva bts-ur ca nu mai inteleg nimic?

Asa paranoic este Geo sau are el dreptate?

Postat

Salutare.

Nu as fi vrut sa intervin in discutie, dar vad ca deja s-a declansat o nebunie generala pe aici.

Nu stiu cat conteaza pt cei panicati deja, dar am avut si eu placerea sa o vizitez pe Irina prima data aproximativ acum un an. Mi-a facut oral neprotejat (demential, in alta ordine de idei) si pot spune ca sunt bine, sanatos.

Mi-am facut si eu analizele medicale anuale (deci nu au avut nicio legatura cu vizita la Irina) si mi-au iesit bine. Mai mult, sotia care este recent insarcinata si-a facut zeci de analize si toate i-au iesit bine.

Asa ca parerea mea este sa nu mai dati vina pe biata femeie. Cei care va duceti la ea, protejati-va, nu mai postati apoi mesaje care sa panicheze lumea pe aici.

Postat

Salut la toata lumea, inclusive Irinei pe care am avut placerea sa o vizitez de citeva ori. De fiecare data am fost extrem de multumit de serviciile prestate, note: locatie 8, nu este lux,dar este ok din pct.de vedere al curateniei. Prestatie: 9-10, Igiena Irinei 10. GFE: 10. Halatul 150 /ora, raport calitate pret f.f.bun.M-am apucat sa scriu aceasta recenzie,deoarece cum Irina  este amenintata cu tot felul de aiureli ,gen plingeri penale s.a.m.d. de catre un fost client,care are nevoie de un tratament psihologic,daca nu cumva si de unul psihiatric,desi sint convins ca nu are habar care este diferents. Deci:1.  geomgeo  cind te duci la ‘fete’ iti asumi niste riscuri,in conditiile in care nu faci sex protejat. In nici un caz nu puteai sa iei vreun virus de la Irina, care este obsedata  de igiena.2.  Plingerea penala trebuie sa fie probate, cu martori, inregistrari si alte probe. Le ai? Daca nu le ai sa stii ca te poti astepta la rindul tau, cu o plingere penala pentru hartuire,conform:

Infracţiuni contra libertăţii persoanei

Cod Penal, Capitolul VI, Art. 208

Hărţuirea

(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-208

Astazi cam atit,sper ca te-am luminat.

P.S. Nu uita de controalele psiho.

P.S. 2 Sint sanatos tun

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Irina vad ca in ultimul timp doar intri pe forum dar nu mai postezi nimic nu ma mai injuri etc si ma intreb oare de ce?????

I.ti este frica de ceva sau astepti sa iasa rezultatul sa vezi ce si cum???

Si tacerea ta este un raspuns!!!!!!

Pt ca esti un mare prost!

Postat

Salut la toata lumea, inclusive Irinei pe care am avut placerea sa o vizitez de citeva ori. De fiecare data am fost extrem de multumit de serviciile prestate, note: locatie 8, nu este lux,dar este ok din pct.de vedere al curateniei. Prestatie: 9-10, Igiena Irinei 10. GFE: 10. Halatul 150 /ora, raport calitate pret f.f.bun.M-am apucat sa scriu aceasta recenzie,deoarece cum Irina  este amenintata cu tot felul de aiureli ,gen plingeri penale s.a.m.d. de catre un fost client,care are nevoie de un tratament psihologic,daca nu cumva si de unul psihiatric,desi sint convins ca nu are habar care este diferents. Deci:1.  geomgeo  cind te duci la ‘fete’ iti asumi niste riscuri,in conditiile in care nu faci sex protejat. In nici un caz nu puteai sa iei vreun virus de la Irina, care este obsedata  de igiena.2.  Plingerea penala trebuie sa fie probate, cu martori, inregistrari si alte probe. Le ai? Daca nu le ai sa stii ca te poti astepta la rindul tau, cu o plingere penala pentru hartuire,conform:

Infracţiuni contra libertăţii persoanei

Cod Penal, Capitolul VI, Art. 208

Hărţuirea

(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Detalii: http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-208

Astazi cam atit,sper ca te-am luminat.

P.S. Nu uita de controalele psiho.

P.S. 2 Sint sanatos tun

Corect! Chiar ti-am spus ca asta am de gand sa fac! Si nu numai tu...dar toti cei care ma viziteaza stiu ca sunt maniaca in privinta igienei!

Postat

Salutare.

Nu as fi vrut sa intervin in discutie, dar vad ca deja s-a declansat o nebunie generala pe aici.

Nu stiu cat conteaza pt cei panicati deja, dar am avut si eu placerea sa o vizitez pe Irina prima data aproximativ acum un an. Mi-a facut oral neprotejat (demential, in alta ordine de idei) si pot spune ca sunt bine, sanatos.

Mi-am facut si eu analizele medicale anuale (deci nu au avut nicio legatura cu vizita la Irina) si mi-au iesit bine. Mai mult, sotia care este recent insarcinata si-a facut zeci de analize si toate i-au iesit bine.

Asa ca parerea mea este sa nu mai dati vina pe biata femeie. Cei care va duceti la ea, protejati-va, nu mai postati apoi mesaje care sa panicheze lumea pe aici.

Multumesc! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...