irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07. Da...la cap ti-a iesit...0.07 neuroni!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 O sa intreb azi la clinica si o sa pun si analizele ca sa vezi ca nu mint. Ok...astept cu mare interes sa le postezi! Dar buletin de analize tras la xerox...nu din pix...cum ai mai facut!!
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Daca imi aduc bine aminte tu ai zis ca o sa recoltezi la V.Babes dar pe buletinul tau de analize este trecut numele unei clinici private.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07. Mai ai de trait 0.07 zile...eu zic sa te pregatesti...stii tu...un contract la pompe funebre,lumanari,tamaie,cruce....si ce mai ai nevoie! Ia-ti adio de la nevasta ....si ia-o incet spre Bellu! 5
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Daca ai trece prin ce trec eu nu ti.ar mai arde de glume.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Mai ai de trait 0.07 zile...eu zic sa te pregatesti...stii tu...un contract la pompe funebre,lumanari,tamaie,cruce....si ce mai ai nevoie! Ia-ti adio de la nevasta ....si ia-o incet spre Bellu! Corina, esti buna la psihologie! Esti o adevarata capodopera... la casa omului, sa fii mereu asa plina de amuzament si daca se poate fara tepe! Zi buna tie!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Daca imi aduc bine aminte tu ai zis ca o sa recoltezi la V.Babes dar pe buletinul tau de analize este trecut numele unei clinici private.Prin ce dracu treci tu? Prostologie acuta? Ai o nelamurire te ducl la un doctor si ii explici situatia,,,,sau dai un search pe google si te informezi! 2
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Trec printr.un mare stres nu prea pot sa ma duc l doctor asa oricum ca ar intra sotia la banuieli.
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva. E clar! Sfarsitul este aproape! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Trec printr.un mare stres nu prea pot sa ma duc l doctor asa oricum ca ar intra sotia la banuieli.Spune-i adevăru' 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint. Fã-i un print screen și bagã-l aici la analizã...suntem singurii care te putem ajuta 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ceaveț mă cu Geo? DuJmãnia dîn ei 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Spune-i adevăru' Nu poa' s-o mintã, stai sã-i citeascã doctoru' rezultatele Tracekyra s-a reîncarnat...mooooor
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva. Inspirã, expirã...stai calm, așa-i pân' la cap
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva. Fã-i un print screen și bagã-l aici la analizã...suntem singurii care te putem ajuta Corect...doar voi il puteti ajuta! Doctorii nu au nicio sansa!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Inspirã, expirã...stai calm, așa-i pân' la cap Pana la zece!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ba nenorocitule de cand se afiseaza analizele personale pe site-ul clinicii?? Dãdemult
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 1, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 1, 2016 Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07.Doar tu si cu James Bond aveti acelasi rezultat. 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Doar tu si cu James Bond aveti acelasi rezultat. Ăsta-i mai oț, i-a dat și cu virgulã 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Spune-i adevăru' Sã-i fac io nește analize regulamentare, ce zici?
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea. Dupa ce ca esti nebun mai esti si analfabet
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum