Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In casuta cu alune
Postat

Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07.

Da...la cap ti-a iesit...0.07 neuroni!

Postat

O sa intreb azi la clinica si o sa pun si analizele ca sa vezi ca nu mint.

Ok...astept cu mare interes sa le postezi! Dar buletin de analize tras la xerox...nu din pix...cum ai mai facut!!

Postat

Daca imi aduc bine aminte tu ai zis ca o sa recoltezi la V.Babes dar pe buletinul tau de analize este trecut numele unei clinici private.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu nu zic ca am ceva ca noimal daca o iei logic a iesit negativ ca de la 0,07 pana la 1 e cale lunga dar ma pune pe ganduri acel 0,07.

Mai ai de trait 0.07 zile...eu zic sa te pregatesti...stii tu...un contract la pompe funebre,lumanari,tamaie,cruce....si ce mai ai nevoie!

Ia-ti adio de la nevasta ....si ia-o incet spre Bellu! 

• Like 5
Vizitator
Postat

Mai ai de trait 0.07 zile...eu zic sa te pregatesti...stii tu...un contract la pompe funebre,lumanari,tamaie,cruce....si ce mai ai nevoie!

Ia-ti adio de la nevasta ....si ia-o incet spre Bellu! 

Corina, esti buna  la psihologie!    Esti o adevarata capodopera... la casa omului, sa fii mereu asa plina de amuzament si daca se poate fara tepe!   Zi buna tie!         :2qm40hg

Vizitator
Postat

Ceaveț mă cu Geo? =))

Vizitator
Postat

Daca imi aduc bine aminte tu ai zis ca o sa recoltezi la V.Babes dar pe buletinul tau de analize este trecut numele unei clinici private.

Prin ce dracu treci tu? Prostologie acuta? Ai o nelamurire te ducl la un doctor si ii explici situatia,,,,sau dai un search pe google si te informezi!

• Like 2
Postat

Trec printr.un mare stres nu prea pot sa ma duc l doctor asa oricum ca ar intra sotia la banuieli.

Vizitator
Postat

De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva.

E clar! Sfarsitul este aproape!  :pope

• Like 3
Vizitator
Postat

Trec printr.un mare stres nu prea pot sa ma duc l doctor asa oricum ca ar intra sotia la banuieli.

Spune-i adevăru'

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Mai omule nu sunt dement doar spun ce a iesit la analize si ma ingrijoreaza foarte mult acel 0,07.

Nu am buletinul de analize tiparit ca am intrat online dar maine o sa iau si hartia si o sa vedeti ca nu mint.

Fã-i un print screen și bagã-l aici la analizã...suntem singurii care te putem ajuta ;)

• Like 2
Postat

De 6 luni stau cu inima cat un purice daca am sau nu ceva.

Fã-i un print screen și bagã-l aici la analizã...suntem singurii care te putem ajuta ;)

Corect...doar voi il puteti ajuta! Doctorii nu au nicio sansa!

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Doar tu si cu James Bond aveti acelasi rezultat.:)
  • Like 3
Postat

Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea.

Postat

Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea.

Dupa ce ca esti nebun mai esti si analfabet :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...