irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea. Si cine nu te lasa sa iti vezi de viata ta..??
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Iti dai seama ca nu pot sa ii spun adevarul dar ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine si sa pot sa imi cresc copii si sa imi vad de viata mea. Geo, serios acum: fã-ți, nene, un print screen la analize, scoate-l la imprimantã și du-te la cel mai apropiat doctor sã ți le citeascã...asta în cazul în care n-ai timp sã ajungi pânã la clinica unde le-ai fãcut. Plm, chiar nu te înțeleg, ești panicat tot, ca sã nu zic cãcat, dar preferi sã stai a pagubã și sã te plângi pe forum Pe google ai încercat sã te uiți sã vezi ce și cum e cu valorile alea???Sunt 'nșpe mii de site-uri care-ți dau murã-n gurã. p.s sã-ți trãiascã copiii !!! (cu trei de i) 1
geomgeo Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Gata am fost la clinica dupa rezultat.Mi.a spus ca acea valoare de 0,07 este normal sa iasa ca nu putea sa imi dea 0,00 dar 100% este negativ dar este bine sa mai repet testul peste o luna.
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Daca imi aduc bine aminte tu ai zis ca o sa recoltezi la V.Babes dar pe buletinul tau de analize este trecut numele unei clinici private. Recoltez unde vrea pizda mea! Important ca am recoltat...si ca am pus rezultatul aici!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Gata am fost la clinica dupa rezultat.Mi.a spus ca acea valoare de 0,07 este normal sa iasa ca nu putea sa imi dea 0,00 dar 100% este negativ dar este bine sa mai repet testul peste o luna. E mai bine sa te duci la balamuc...cretinule! Hai sictir...panarama draq!!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Geo, serios acum: fã-ți, nene, un print screen la analize, scoate-l la imprimantã și du-te la cel mai apropiat doctor sã ți le citeascã...asta în cazul în care n-ai timp sã ajungi pânã la clinica unde le-ai fãcut. Plm, chiar nu te înțeleg, ești panicat tot, ca sã nu zic cãcat, dar preferi sã stai a pagubã și sã te plângi pe forum Pe google ai încercat sã te uiți sã vezi ce și cum e cu valorile alea???Sunt 'nșpe mii de site-uri care-ți dau murã-n gurã. p.s sã-ți trãiascã copiii !!! (cu trei de i) Voi chiar nu intelegeti ca omul e pus pe facut rau din diverse motive???
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Nu poa' s-o mintã, stai sã-i citeascã doctoru' rezultatele Tracekyra s-a reîncarnat...mooooor El e )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Gata am fost la clinica dupa rezultat.Mi.a spus ca acea valoare de 0,07 este normal sa iasa ca nu putea sa imi dea 0,00 dar 100% este negativ dar este bine sa mai repet testul peste o luna. Încã o lunã de chin și spaimã =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Sã-i fac io nește analize regulamentare, ce zici?Ajută omu' pliz
thelitllebig Reputație: 88 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2016 Da' cata rabdare aveti cu asta fratilor ??? Stai linistit, ca iti crestem noi copiii .... mai exact contribuim fiecare la cresterea si educatia lor , cotizand la nevasta-ta pentru serviciile prestate ..... tu doar lasa-le casa si eventual un mijloc de transport , dar nu tramvai ....Un clasic spunea odata " aceste cuvinte ne doare " . Avea dreptate, dar nu-l mai suport pe agariciu' asta . 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Voi chiar nu intelegeti ca omul e pus pe facut rau din diverse motive??? Ați fost iubiți?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Încã o lunã de chin și spaimã =)) Plus soția
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ați fost iubiți? pune o poza cu Tracekyra
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Ați fost iubiți? Doamne fereste!! Nu e genul meu!! :laugh2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 El e ) Nu e, ãla mai avea și haz pã ici-pã colo, ãsta-i caz penal
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 1, 2016 Mai ai de trait 0.07 zile...eu zic sa te pregatesti...stii tu...un contract la pompe funebre,lumanari,tamaie,cruce....si ce mai ai nevoie! Ia-ti adio de la nevasta ....si ia-o incet spre Bellu! Așteptam să mă recomanzi și pe mine pentru slujba de înmormântare sau măcar pentru parastas.Pula respect, pula prietenie,pula bani de curve. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ajută omu' pliz Tre' s-ajung la laptop, lasã-mã puțin
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Așteptam să mă recomanzi și pe mine pentru slujba de înmormântare sau măcar pentru parastas.Pula respect, pula prietenie,pula bani de curve. Doar se stie....popa avem....ne mai trebuie bocitoare!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Da' cata rabdare aveti cu asta fratilor ??? Stai linistit, ca iti crestem noi copiii .... mai exact contribuim fiecare la cresterea si educatia lor , cotizand la nevasta-ta pentru serviciile prestate ..... tu doar lasa-le casa si eventual un mijloc de transport , dar nu tramvai ....Un clasic spunea odata " aceste cuvinte ne doare " . Avea dreptate, dar nu-l mai suport pe agariciu' asta . Oare cine il mai suporta?
thelitllebig Reputație: 88 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2016 Mai sa fie !!!La 13.54 plangeai si aveai kilotii uzi si cacati de atatea griji si la 14.18 deja luasei rezultatele !!!Deci ori ai elicopter ori Ferrari . Plm
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 pune o poza cu Tracekyra Pãi, Gogule, nu știi când l-am turnat p-ãla? Avea nebunu' același nickname și pe site-uri de socializare...nu mai știu sigur cu cine eram, parcã cu Euflo, cu Shaworma, cu BarzãNouã și cu Oly, de i-am pus poza aici pe forum....a 'nebunit ãla, a dat în icter negru pe loc Caut topicul și te țin la curent
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 1, 2016 Doar se stie....popa avem....ne mai trebuie bocitoare! Bocitoarele is tocmite.Betty, janette, Delia23 si Alina.Au avut 4 clienți toată săptămâna si sunt lesinate de foame. 1
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Bocitoarele is tocmite.Betty, janette, Delia23 si Alina.Au avut 4 clienți toată săptămâna si sunt lesinate de foame. Pãi, Gogule, nu știi când l-am turnat p-ãla? Avea nebunu' același nickname și pe site-uri de socializare...nu mai știu sigur cu cine eram, parcã cu Euflo, cu Shaworma, cu BarzãNouã și cu Oly, de i-am pus poza aici pe forum....a 'nebunit ãla, a dat în icter negru pe loc Caut topicul și te țin la curent S asta are cel putin patru...
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Bocitoare...gasim!
irina_viilor Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2016 Oras:In casuta cu alune Oras:In casuta cu alune Postat Iunie 1, 2016 Mai sa fie !!!La 13.54 plangeai si aveai kilotii uzi si cacati de atatea griji si la 14.18 deja luasei rezultatele !!!Deci ori ai elicopter ori Ferrari . Plm Are o pula...nici macar !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum