Sari la conținut

îmi bag ....in Presto Pizza

Vizitator deliaro

Postări Recomandate

• Oras:Be'er Shachath
Postat

Vrei sa vezi dacă e posedata? :pope

In cazul ei nu mai am nevoie de dovezi. E posedată de demonul Astaroth. Ea zice că nu e dar e normal să nege. Cel mai ciudat e pt clienți care habar n-au că în timp ce o fut, își bagă pula în ceva foarte malefic și puternic.

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

In cazul ei nu mai am nevoie de dovezi. E posedată de demonul Astaroth. Ea zice că nu e dar e normal să nege. Cel mai ciudat e pt clienți care habar n-au că în timp ce o fut, își bagă pula în ceva foarte malefic și puternic.

Măi... eu te-am invitat la o discutie in care ne băgam un pic nasul in istoria religiilor... Dar tu nu, si nu... vrei sa imi arăți această formă de fanatism. Ma îndoiesc de partea practică a acestor lucruri... pentru ca am studiat psihologia pana-n adâncurile ei, si chiar mai mult de-atat-psihanaliza.

In afară de istorie... este spiritul, asupra căruia nu poți sa comanzi tu sau demonii tăi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E doar un vis. Nu poti vâna o ușă.

Asa am zis si eu.
Postat

Măi... eu te-am invitat la o discutie in care ne băgam un pic nasul in istoria religiilor... Dar tu nu, si nu... vrei sa imi arăți această formă de fanatism. Ma îndoiesc de partea practică a acestor lucruri... pentru ca am studiat psihologia pana-n adâncurile ei, si chiar mai mult de-atat-psihanaliza.

In afară de istorie... este spiritul, asupra căruia nu poți sa comanzi tu sau demonii tăi.

Ne bagam si in istoria religiilor. Crede-ma ca am tot ce-mi trebuie pt o asemenea discutie. Si nu e nici o forma de fanatism, sunt doar realist. Azi observ ca e la moda sa se spuna - religia e inventata de oameni pt a controla alti oameni, mai slabi. Pe undeva e adevarat dar sa negi existenta unor forme superioare fiintei umane, este prostie crasă.

Iar legat de spirit, nu ai cum sa-ti controlezi spiritul pt ca TU esti spiritul. Iar demonii pot fi controlati dar doar de anumite persoane. Regele Solomon era una dintre ele.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ne bagam si in istoria religiilor. Crede-ma ca am tot ce-mi trebuie pt o asemenea discutie. Si nu e nici o forma de fanatism, sunt doar realist. Azi observ ca e la moda sa se spuna - religia e inventata de oameni pt a controla alti oameni, mai slabi. Pe undeva e adevarat dar sa negi existenta unor forme superioare fiintei umane, este prostie crasă.

Iar legat de spirit, nu ai cum sa-ti controlezi spiritul pt ca TU esti spiritul. Iar demonii pot fi controlati dar doar de anumite persoane. Regele Solomon era una dintre ele.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Clarice,raspunde sincer la urmatoarele intrebari:

1.Vezi si auzi lucruri pe care ceilalti nu le pot vedea sau auzi?

2.Gandurile tale sunt incetosate si confuze?

3.Ai in cap voci de oameni care converseaza cu tine si pe care ceilalti nu le pot auzi?

4.Sunt persoane care comploteaza impotriva ta?

5.Preferi sa fi singura cu visele si gandurile tale?

6.Cateodata vorbesti cu vocile din capul tau, insa ceilalti cred ca vorbesti singura?

7.Mintea ta nu a fost niciodata mai limpede?

8.Ai halucinatii si idei delirante?

Acestea-s niste calități... si se poate lucra la ele, recunosc. Aceasta... cat timp esti constient de faptul ca ai tăi creierasi nu sunt atat de limitați precum ii crezi tu.

Restul punctelor la care ai spus diverse... tin de autosugestie. Apropo de aceasta... fa si tu ca mine, ia un prieten preot, scoate-l din biserica du-l in casa cuiva cu probleme sa-i facă respectivului o slujba. Aseaza-te la distanță de întreaga scena, cât mai aproape de lumina de afara si priveste totul sau închide ochii... si ai sa vezi ceva, pe urmă ai sa vezi tu ce va trece pasiunea asta pentru draci. Că nu ei sunt grozavii lumii...

Postat

Oriens splendor lucis aeternae

Et Lucifer justitae: veni

Et illumine sedentes in tenebris

Et umbra mortis.

Postat

. Apropo de aceasta... fa si tu ca mine, ia un prieten preot, scoate-l din biserica du-l in casa cuiva cu probleme sa-i facă respectivului o slujba. Aseaza-te la distanță de întreaga scena, cât mai aproape de lumina de afara si priveste totul sau închide ochii... si ai sa vezi ceva, pe urmă ai sa vezi tu ce va trece pasiunea asta pentru draci. Că nu ei sunt grozavii lumii...

Ai idee cati preoti au har cu adevarat si cati preoti au putere asupra demonilor? Sub 1% dintre ei.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oriens splendor lucis aeternae

Et Lucifer justitae: veni

Et illumine sedentes in tenebris

Et umbra mortis.

Uite aici semnul... pe pulpa stângă. Mareste fotografia...

post-143417-0-31969900-1490174841_thumb.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai idee cati preoti au har cu adevarat si cati preoti au putere asupra demonilor? Sub 1% dintre ei.

😕 Mda...

Dar acela era ales de mine, întâi am intrat in casa lui sa-l vad cum face o repetitie a slujbei...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acestea-s niste calități... si se poate lucra la ele, recunosc. Aceasta... cat timp esti constient de faptul ca ai tăi creierasi nu sunt atat de limitați precum ii crezi tu.

Restul punctelor la care ai spus diverse... tin de autosugestie. Apropo de aceasta... fa si tu ca mine, ia un prieten preot, scoate-l din biserica du-l in casa cuiva cu probleme sa-i facă respectivului o slujba. Aseaza-te la distanță de întreaga scena, cât mai aproape de lumina de afara si priveste totul sau închide ochii... si ai sa vezi ceva, pe urmă ai sa vezi tu ce va trece pasiunea asta pentru draci. Că nu ei sunt grozavii lumii...

Mda,am auzit și eu de povesti cu exorcizari. Pai dacă nu ești un preot evoluat pe treptele înalte ale spiritualității și ești doar un popă care vinde apa de la robinet masei de prosti pe post de agheasma...te mănâncă un drăcușor amărât de viu,cu încă 250 de pochi.

Vroiam sa zic 450,ca ai lui Ba'al :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mda,am auzit și eu de povesti cu exorcizari. Pai dacă nu ești un preot evoluat pe treptele înalte ale spiritualității și ești doar un popă care vinde apa de la robinet masei de prosti pe post de agheasma...te mănâncă un drăcușor amărât de viu,cu încă 250 de pochi.

Inseamna ca nu le-ai vazut pe acelea de pe net. ☺

Vizitator
Postat

Inseamna ca nu le-ai vazut pe acelea de pe net. ☺

Eu l-am văzut pe Alastair cum își bătea joc de îngeri,darămite pochi :)și el era Inchizitorul Iadului.Ca de Cavalerii Iadului,cum era Abaddon, sau Print al Iadului,cum era Azazel,Ramiel...

Postat

Mda...

Dar acela era ales de mine, întâi am intrat in casa lui sa-l vad cum face o repetitie a slujbei...

Posibil. Ai asistat vreodata la citirea Moliftelor Sfantului Vasile de un preot cu har intr-o casa/pentru niste persoane cu probleme ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu l-am văzut pe Alastair cum își bătea joc de îngeri,darămite pochi :)și el era Inchizitorul Iadului.Ca de Cavalerii Iadului,cum era Abaddon, sau Print al Iadului,cum era Azazel,Ramiel...

Da... "bătaia de joc" functioneaza suta la suta.

Postat

Cine e Alastair? Poate Alastor, de Alastair nu am auzit.

Vizitator
Postat

Da... "bătaia de joc" functioneaza suta la suta.

Vezi ca știi? :)

Vizitator
Postat

Cine e Alastair? Poate Alastor, de Alastair nu am auzit.

Merlin -Meardon-Moros.

Vasile-Bassilius

Ion-John

Te prinzi tu :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Posibil. Ai asistat vreodata la citirea Moliftelor Sfantului Vasile de un preot cu har intr-o casa/pentru niste persoane cu probleme ?

Nu, contactul l-am avut mai mult cu biserica pentru ca am multi prieteni de familie din domeniu si suntem invitați cativa din neamul meu la "sarbatorile" lor din cand in cand. Si mai a fost cineva din familie care s-a ocupat cu niste construiri de biserici... si tot asa eram invitată la finalul fiecarei construcții.
Postat

Nu, contactul l-am avut mai mult cu biserica pentru ca am multi prieteni de familie din domeniu si suntem invitați cativa din neamul meu la "sarbatorile" lor din cand in cand. Si mai a fost cineva din familie care s-a ocupat cu niste construiri de biserici... si tot asa eram invitată la finalul fiecarei construcții.

Inteleg dar eu m-am referit la altceva. Moliftele Sf. Vasile sunt cele mai puternice rugaciuni ortodoxe impotriva demonilor si a altor dracovenii. Sunt atat de puternice incat se pare ca cineva care nu e preot nici nu are voie sa le citeasca.

Postat

Merlin -Meardon-Moros.

Vasile-Bassilius

Ion-John

Te prinzi tu :)

Nu ma intereseaza ce nume dau americanii demonilor. Acolo totul e cu scop comerical.

Vizitator
Postat

Nu ma intereseaza ce nume dau americanii demonilor. Acolo totul e cu scop comerical.

Numele suferă niște modificări dealungul timpului.La fel și limbile.De aceea există mai multe variante.

• Like 2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Numele suferă niște modificări dealungul timpului.La fel și limbile.De aceea există mai multe variante.

Inclusiv si adevarul e modificat din pricina numelui... am încercat sa-i spun lui nazgull, dar s-a făcut ca nu vede.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...