fallusian Reputație: 0 Postat Martie 19, 2017 Autor Postat Martie 19, 2017 Vedeti si voi care vreti sa le incercati daca sunt sau nu sub 18 , cereti-le eventual buletinul..ce sa va mai zic...cum zicea cineva mai sus..da..la corp nu sunt deloc dezvoltate..la fata la fel...nanism..subnutritie..etc..Mai va intereseaza alte detalii sau inchidem topicul ?
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 Ca fac vraji De sculare sau de culcare?
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 De sculare sau de culcare? da culcare
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 a fost cineva?
liviu95 Reputație: 2259 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 Mama ce micuta e aia in rochie neagra. Cred ca sufera de nanism sau e **spam editat**.
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 Te bagi sa verifici?
mihai993 Reputație: -410 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 19, 2017 Am fost eu. Am vazut pe anuntul telefonic si am zis sa bag o vizita sa vad daca e loc de ceva futai. Locatie vis a vis de Zara Unirii mai exact langa Germanos, blocul cu scarile in curba ). O garsoniera cu miros de tigari, 2 fetite, 1 gitanes si una mai haladita(romanca haladita mai exact). Aspectul... hmm... tipa din poze este anorexica ... in realitate este foarte slaba... in poze pare ok .... colega haladita o suge pe 100 se fute pe 150lei. I-as fi dat o belita colegei haladite, ce m-a dat inapoi sa plec cosu full de prezervative langa pat si damezele puse pe treaba mai mai sa ma dezbrace cu forta sa ma recolteze. Ideea sta in felul urmator nu au 18 ani va zic din start asta. Buletin nu au. (Cel putin la mine asa a zis ) si de futut? Daca aveti chef de o **spam editat** merge 😂😂😂 hahaha Tot respectu'! Sper ca v am fost de folos
fallusian Reputație: 0 Postat Martie 19, 2017 Autor Postat Martie 19, 2017 Au marit tariful duminica ? Parca era 60 - 150
fallusian Reputație: 0 Postat Martie 19, 2017 Autor Postat Martie 19, 2017 Am fost eu. Am vazut pe anuntul telefonic si am zis sa bag o vizita sa vad daca e loc de ceva futai. Locatie vis a vis de Zara Unirii mai exact langa Germanos, blocul cu scarile in curba ). O garsoniera cu miros de tigari, 2 fetite, 1 gitanes si una mai haladita(romanca haladita mai exact). Aspectul... hmm... tipa din poze este anorexica ... in realitate este foarte slaba... in poze pare ok .... colega haladita o suge pe 100 se fute pe 150lei. I-as fi dat o belita colegei haladite, ce m-a dat inapoi sa plec cosu full de prezervative langa pat si damezele puse pe treaba mai mai sa ma dezbrace cu forta sa ma recolteze. Ideea sta in felul urmator nu au 18 ani va zic din start asta. Buletin nu au. (Cel putin la mine asa a zis ) si de futut? Daca aveti chef de o **spam editat** merge hahaha Tot respectu'! Sper ca v am fost de folosCum poti sa inchiriezi o camera fara buletin, iti da cineva ...sau au pestisor ?
mihai993 Reputație: -410 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 19, 2017 Cum poti sa inchiriezi o camera fara buletin, iti da cineva ...sau au pestisor ?Hmm biban nu cred ca are unde sa aiba pentru ca e o garsoniera nebuna cu o bucatarie si baie... unde sa il tina ? eu nu am vazut ... sau poate o fi cine stie si e bagat calumea:))) De inchiriat se descurca iti dai seama ... asta sa fie problema
liviu95 Reputație: 2259 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Te bagi sa verifici? Da dar le iau pe amandoua. Daca sunt **spam editat**e pus o: iau pedeapsa dubla. )
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Am fost eu. Am vazut pe anuntul telefonic si am zis sa bag o vizita sa vad daca e loc de ceva futai. Locatie vis a vis de Zara Unirii mai exact langa Germanos, blocul cu scarile in curba ). O garsoniera cu miros de tigari, 2 fetite, 1 gitanes si una mai haladita(romanca haladita mai exact). Aspectul... hmm... tipa din poze este anorexica ... in realitate este foarte slaba... in poze pare ok .... colega haladita o suge pe 100 se fute pe 150lei. I-as fi dat o belita colegei haladite, ce m-a dat inapoi sa plec cosu full de prezervative langa pat si damezele puse pe treaba mai mai sa ma dezbrace cu forta sa ma recolteze. Ideea sta in felul urmator nu au 18 ani va zic din start asta. Buletin nu au. (Cel putin la mine asa a zis ) si de futut? Daca aveti chef de o **spam editat** merge hahaha Tot respectu'! Sper ca v am fost de folos Adica nu au nici 14 ani daca nu au buletin Sau a ramas la HR buletinul? Deci titulara e gitanes iar Raluca e romana haladita ?Ambele sunt la fel de "grase" ?
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Da dar le iau pe amandoua. Daca sunt **spam editat**e pus o: iau pedeapsa dubla. ) Asteptam recenzia
liviu95 Reputație: 2259 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Asteptam recenzia Glumesc ma frate. ) mi ar place sa vizitez o fetiscana, tanara, subtirica la mijloc dar ele sunt prea de tot. Adica nu ma deranja daca aveau vreo 17 ani dar sa fie putin mai cu carne. )
evantai Reputație: 1823 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Macar iti inchide vreo usa sau faci sex in aceiasi camera cu toate 3?
mihai993 Reputație: -410 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 20, 2017 Adica nu au nici 14 ani daca nu au buletin Sau a ramas la HR buletinul? Deci titulara e gitanes iar Raluca e romana haladita ?Ambele sunt la fel de "grase" ?nu, buletin au din ce au zis ele, deci peste 14 ani )) Dar au zis ca nu au la ele buletinurile... (vrajeala) da, titulara e gitanes si colega ei e chiar bunicica, nu e anorexica, are cur si tate si nu cred ca e cioreles. Chiar as merge sa o fut pe Raluca
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 20, 2017 Postat Martie 20, 2017 Hmm biban nu cred ca are unde sa aiba pentru ca e o garsoniera nebuna cu o bucatarie si baie... unde sa il tina ? eu nu am vazut ... sau poate o fi cine stie si e bagat calumea:))) De inchiriat se descurca iti dai seama ... asta sa fie problemaAcolo este un apartament cu 3 camere! Am locuit acolo ! Etajul 1 ,apartamentul roz cu draperii roși!
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 este apartament cu trei camere ,cum intri in dreapta este baia in fata dormitor stanga camera de trecere spre dormitorul grena
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Glumesc ma frate. ) mi ar place sa vizitez o fetiscana, tanara, subtirica la mijloc dar ele sunt prea de tot. Adica nu ma deranja daca aveau vreo 17 ani dar sa fie putin mai cu carne. )La fel si eu nu, buletin au din ce au zis ele, deci peste 14 ani )) Dar au zis ca nu au la ele buletinurile... (vrajeala) da, titulara e gitanes si colega ei e chiar bunicica, nu e anorexica, are cur si tate si nu cred ca e cioreles. Chiar as merge sa o fut pe RalucaPai le-au lasat la HR, pentru contractul de munca
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 20, 2017 Acolo este un apartament cu 3 camere! Am locuit acolo ! Etajul 1 ,apartamentul roz cu draperii roși! Ce-a ros?😠roșii, în plua mea😂 14
mihai993 Reputație: -410 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 20, 2017 Acolo este un apartament cu 3 camere! Am locuit acolo ! Etajul 1 ,apartamentul roz cu draperii roși! este apartament cu trei camere ,cum intri in dreapta este baia in fata dormitor stanga camera de trecere spre dormitorul grenaBaia de acord e pe dreapta si dupa intri in camera de actiune, eu in stanga nu am intrat... credeam ca acolo e bucataria deaia am zis ca e garsoniera.
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2017 Ce-a ros? roșii, în plua mea roși = putine draperiiroșii = multe draperii 2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2017 Ce-a ros? roșii, în plua mea
inspector g Reputație: 864 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Fost-am si eu pe la colega titularei, numele ei de scena, care este, Raluca.Deci sunat, intrebat, programat.Ajuns, sunat, urcat, usa incuiat in spatele meu si m-am trezit intr-o incapere de 1m x 1m si 2.5m inaltime, intre 4 usi inchise***.Spatiul eraa cam cat intr-un lift vechi din blocurile ceausiste, in care eram blocat cu o shaorma umana (tipa era inpachetata intr-un fel de prosop exact la fel cum e impachetata o shaorma). Era semi-intuneric, nu o vedeam prea bine la fata.M-a invitat in camera de trecere, aia cu bar in care patul e fix in spatele acelor magice draperii roșii, macar aici era spatiul ceva mai mare, dar mirosea fix ca intr-un bar. Ajuns acolo si in spatele draperiilor, in lumina zilei care se chinuia sa treaca prin perdeaua care acoperea geamul, am vazut-o pe gagica. Nu stiu cat de **spam editat** sau majora e, dar nu mai avea importanta... Bai deci cand am vazut-o, am cazut in genunchi in fata ei si am cerut... ... am cerut ... scuze ca trebuie sa ma leg la sireturi sa pot fugi cat mai repede de acolo :laugh2 . Care-ai zis ma ca e romanca ? Huh? Ridica manuta sus ca sa te urechez. E RRomanca uitata cam mult in cuptor, un pierce in buza, nu mai stiu in care buza si in ce parte, ca deja nu stiam cum sa fug mai repede ca deja auzeam cum deja se discuta din camera cealalta ca e altu pe drum Legenda: usi inchise ***La plecare nu mai era niciuna inchisa, era deschisa atat usa de langa bar in care se ajunge doar prin camera asta, din care se auzea vorbind colega la telefon si dadea indicatii futacului cum sa ajunga.Darrr... era deschisa si usa de la baie dar si cea de langa baie... Parerea mea, nu merita efortul de deplasare pana acolo. 4
liviu95 Reputație: 2259 Postat Martie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2017 Fost-am si eu pe la colega titularei, numele ei de scena, care este, Raluca.Deci sunat, intrebat, programat.Ajuns, sunat, urcat, usa incuiat in spatele meu si m-am trezit intr-o incapere de 1m x 1m si 2.5m inaltime, intre 4 usi inchise***.Spatiul eraa cam cat intr-un lift vechi din blocurile ceausiste, in care eram blocat cu o shaorma umana (tipa era inpachetata intr-un fel de prosop exact la fel cum e impachetata o shaorma). Era semi-intuneric, nu o vedeam prea bine la fata.M-a invitat in camera de trecere, aia cu bar in care patul e fix in spatele acelor magice draperii roșii, macar aici era spatiul ceva mai mare, dar mirosea fix ca intr-un bar. Ajuns acolo si in spatele draperiilor, in lumina zilei care se chinuia sa treaca prin perdeaua care acoperea geamul, am vazut-o pe gagica. Nu stiu cat de **spam editat** sau majora e, dar nu mai avea importanta... Bai deci cand am vazut-o, am cazut in genunchi in fata ei si am cerut... ... am cerut ... scuze ca trebuie sa ma leg la sireturi sa pot fugi cat mai repede de acolo :laugh2 . Care-ai zis ma ca e romanca ? Huh? Ridica manuta sus ca sa te urechez. E RRomanca uitata cam mult in cuptor, un pierce in buza, nu mai stiu in care buza si in ce parte, ca deja nu stiam cum sa fug mai repede ca deja auzeam cum deja se discuta din camera cealalta ca e altu pe drum Legenda: usi inchise ***La plecare nu mai era niciuna inchisa, era deschisa atat usa de langa bar in care se ajunge doar prin camera asta, din care se auzea vorbind colega la telefon si dadea indicatii futacului cum sa ajunga.Darrr... era deschisa si usa de la baie dar si cea de langa baie... Parerea mea, nu merita efortul de deplasare pana acolo. Deci cam ti ai luat teapa. Poate cealalta colega e mai frumoasa. ) bine macar ca nu te a pus sa i achiti taxa de deranj. )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum