Sari la conținut

Natasha 0758996356

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Sătul de rotația previzibilă a domnișoarelor de vârsta mea, am mai pus o fisă pe masă pentru Natasha. Nimic nu s-a schimbat de data trecută: același amestec savuros de româno-rus cu accente ucrainene, aceeași prezență de femeie matură, așezată pe sine și pe reguli clare. Eu am venit cu chef de aventură, cu idei mai întunecate și dorința de a ieși din tipare, dar m-am lovit de eleganța ei conservatoare—genul vechi de școală, fidel prestațiilor vanilla. Mi-a venit în minte zicala mea preferată despre genul ăsta de sex: „sex bătrânesc și croitoresc — stingi lumina, două pe față, două pe dos, aprinzi lumina”. Am încercat să forțez puțin jocul, ea m-a temperat din priviri și câteva replici scurte, suficient cât să înțeleg că aici ritmul e al ei. Până la urmă, am lăsat fanteziile la ușă și am acceptat cadrul: simplu, corect, fără promisiuni neacoperite — mai puțin intens decât speram, dar coerent și asumat, exact așa cum îi stă bine unei femei care știe ce vrea.
Clar de revenit

• Like 2
  • Super Premium
Postat

Da @derUntergango știu pe natasha am fost la ia de multeori, este intransigent, 

Plus ca are replici foarte scurte și la obiect! E genul de milf ce nu faci ce îți tai capul😀 îmi place oralu pe care il face  o ia bine în gura nu se joaca! Sta bine la multe capitole, îmi place ca este curat, îți (spune sa te speli bine și sa te ștergi bine)😀 bafta în continuare!

Postat
Acum 42 minute, derUntergang a spus:

Sătul de rotația previzibilă a domnișoarelor de vârsta mea, am mai pus o fisă pe masă pentru Natasha. Nimic nu s-a schimbat de data trecută: același amestec savuros de româno-rus cu accente ucrainene, aceeași prezență de femeie matură, așezată pe sine și pe reguli clare. Eu am venit cu chef de aventură, cu idei mai întunecate și dorința de a ieși din tipare, dar m-am lovit de eleganța ei conservatoare—genul vechi de școală, fidel prestațiilor vanilla. Mi-a venit în minte zicala mea preferată despre genul ăsta de sex: „sex bătrânesc și croitoresc — stingi lumina, două pe față, două pe dos, aprinzi lumina”. Am încercat să forțez puțin jocul, ea m-a temperat din priviri și câteva replici scurte, suficient cât să înțeleg că aici ritmul e al ei. Până la urmă, am lăsat fanteziile la ușă și am acceptat cadrul: simplu, corect, fără promisiuni neacoperite — mai puțin intens decât speram, dar coerent și asumat, exact așa cum îi stă bine unei femei care știe ce vrea.
Clar de revenit

ce tarife are acuma ? si ce servicii ? zoana ii tot pe sovata ii ? multumesc 

• Super Premium
Postat
Acum 9 minute, alin fin a spus:

Ii tot pe Sovata tarif 200, finalizare 400 ora

• Like 2
Postat
14 minutes ago, alin fin said:

Zona rămâne aceeași, pe Sovata.
Serviciile sunt, în principiu, aceleași: oral neprotejat și contact protejat în poziții clasice.
Tarifele sunt 200 / 400.

Personal, eram curios dacă există deschidere și pentru lucruri mai nonconformiste — de exemplu FK sau dinamici D/s — însă, din ce am observat, pare destul de reticentă la orice schimbare. Așa că mi-am ajustat așteptările în consecință. Și eu tembel... mă gândeam că poate o punem de un "Fifty shades of Untergang" și o 'bat' nemțește.

• Like 1
  • Haha 1
  • Super Premium
Postat

O alta chestie la ia ce imi place ii ca îți dă impresia de mami, gen sa te corecteze,(dacă nu te șifonezi ușor) umbla cu haine franjurii îți vine să o iei la plm, umblând cu țâțele pe afara fundulet văzut prin franjurii. Plus atitudine ei, pa mine personal îmi da o stare sa ii dau plm💦😂

• Haha 2
Postat

Am revenit dupa ceva timp la mami Natasha. Aceeasi atmosfera placuta si relaxanta. Totul a decurs fara surprize, exact cum stiam deja. O recomand cu incredere celor care cauta constanta si seriozitate

• Like 2
Postat

Are tot timpul telefonul închis în cazul meu, pățiți și voi tot același lucru șogorii ?🤔🥲

Postat

Nu prea, cam tot timpul am prins o. Probabil saptamana asta are cateva zile libere. Vezi pe publi cand isi reactualizeaza anunturile

Postat
Acum 19 ore, SexyZ a spus:

Are tot timpul telefonul închis în cazul meu, pățiți și voi tot același lucru șogorii ?🤔🥲

Poate ți-a restricționat numărul ...

• Telefon: UltraRZV
  • Telefon: UltraRZV
Postat
La 05.01.2026 la 20:52, joviala a spus:

Ii tot pe Sovata tarif 200, finalizare 400 ora

Eu am fost în 15 sau 16 ianuarie si mi-a zis de 500 ora. Si 250 cu cim si limbute la randunica

• Super Premium
Postat
Acum 5 minute, bhboy a spus:

Eu am fost în 15 sau 16 ianuarie si mi-a zis de 500 ora. Si 250 cu cim si limbute la randunica

O fi ridicat tariful , eu n am mai fost la ia de câteva lunii ! 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.