Sari la conținut

dsvgdjhsbdhsbchjsa

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se poate o programare ?

Mulțumesc

Iesi ma :)))

Simona doarme :))))

Vizitator
Postat

Iesi ma :)))

Simona doarme :))))

Multumesc de răspuns

Oricum nu mai era nevoie , vine regina =))

• Like 1
Postat

Asadar am ajuns la Simona

De ceva vreme ma agresa vizual, in sens pozitiv si ieri am reusit sa ma organizez.

Am sunat nu a raspuns apoi am dat un sms la care mi-a raspuns si mi-a confirmat ca ne putem vedea...din acel moment comunicarea a fost prin sms si foarte buna; am ajuns cu 30 de minute inainte de programare si am urcat pt ca a fost posibil.

Ajuns la locatie, se deschide usa ca de obicei, intru si ma asteptam sa apara o fata mai micuta, atat la inaltime, cat si in grosime, dar nuuuuuu apare una piesa beton...fratilor cu pantalon pe ea pe strada e pericol de accident, o alura de super clepsidra...buna rau.

Locatie draguta cu tot ce trebuie...impartita cu o mai veche cunostinta Corinavip...pe care nu am reusit sa o salut.

Acum ca am povestit inceputul sa trec la servicii...ON+NP

Inainte de servicii sau pt trezirea soldatului a aplicat un fel de bodymasaj care ar fi trebuit sa produca ceva dar nu m-a inspirat deloc si am trecut eu la timona, apoi oralul...oarecum modest...nu e atuul ei clar, am observat si am trecut la normal; ei aici a fost altceva...cand vezi ce trebuie plus ca a raspuns frumos la serviciul meu pot sa afirm ca a fost o intalnire placuta.

Note:

OP- slab cred ca undeva la nota 6

NP- aici da este bine 9

Corp- craci, buci frumoase rau- 10, figura dragutica 8-9, sani 7-nr 2, dar draguti la locul lor

Igiena 9, nu a facut dus dar mai mult ca sigur ca s-a intamplat pana sa ajung eu...fara vreun miros suspect.

Locatie cu tot ce trebuie 9

Poposit o finalizare cred ca am stat vreo 20 min pentru care s-a achitat 150 lei...meritati mai mult pentru cum arata decat pentru servicii, oricum e cam valabila remarca pentru majoritatea celor dragute.

Va salut si bafta Simona

• Like 6
  • Minus 1

Vizitator batranul george
Postat

Eu nici nr de tel nu mai văd ....îl știe careva?

da, da pm si ti-l spun eu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...