Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Opaaaa Ai futat-o? 3
Membru Premium il pupparo Reputație: 22676 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 13, 2018 Va salut. Am futut-o eu recent.Programarea a fost efectuata din scurt, deoarece eram in zona.Amabila si disponibila , am stabilt rapid intrevederea.Zona - bd Burebista , vis a vis de Puerto Cafe.Apartament curat , aerisit, aer condiționat, baie curata, geluri de dus din belsug - nota 9.Este colega cu Corina Vip.Fetele vesele , dezinvolte.Simona - tanara , frumusica la fata , slim , ochi frumosi , craci lungi , inaltuta in jur de 1.70 , cur rotund si extrem de futabil , sani micuti , dar fermi si naturali, piele fina , carne tare - overall 8.50 pentru aspect.Am efectuat pe rand dusurile de improspatare. Ce nu mi-a placut a fost faptul ca inainte de actiune, si-a dat cu gel la pizda ( probabil pentru lubrifiere ) , ceea ce m-a oprit din start pentru un cunni . Posibil sa nu accepte , recunosc ca nici nu am întrebat, iar din cele parca 3 recenzii de pana acum , nu m-am dumirit in acest sens.In aceste circumstanțe, m-am intins pe spate si Simona a inceput cu saruturi pe corp , lins pieptul foarte excitant si apoi un oral nepro bunicel , insa fara deep , destul de adanc si un pic ajutat si de mana. A avut un ritm mai alert la inceput, am rugat-o sa schimbe viteza in sensul diminuării ( mie placandu-mi oralul lent , soft , cu presiune ca sa simti placere ). Simona s-a conformat si a fost ok.Apoi am aplicat un prez si intrucat imi placea mult imaginea curului ei rotund, am ales pozitia caprita pentru finalizare. Am intrat usor , apoi am marit ritmul, am pompat cateva minute si am finalizat în cauciuc.Notele finale din punctul meu de vedere sunt :Aspect - 8.5 detaliat mai sus.Oral - 8 , nepro, bunicel , fara DT Normal - 8 , sta cum o pui , fut bun , ceva gemete aproape de apogeu.Igiena - 10 , facut dus , fara mirosuri, nu am inspectat zona din motivele detaliate.GFE - 8 , vesela , amabila , insa fara FK .Am achitat la inceput 150 RON pentru o finalizare, timp aprox 25 min.Personal, o data a fost suficient. Nu gasesc motive pentru care as reveni.Fata este ok , arata bine , dar lipsa FK-ului din meniu si in general un pic de graba asa , ma determina sa spun ca o vizita is enough. O zi buna va doresc! 14
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 13, 2018 Corina Vip sta acum pe burebista? Cu moldovencele? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Corina Vip sta acum pe burebista? Cu moldovencele?Iesi dracu' de ghertoi care terorizezi femeile. Ce te fute pe tine grija unde sta? Ca sa o terorizezi si sa o hartuiesti si pe ea ? Mars! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Ai futat-o?Încă nu :)Telefon inchis :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Postat Iunie 13, 2018 Încă nu :)Telefon inchis :) e la Mall sa ia d`ale gurii, Listerine, prezervative ....... :) 2
erotik Reputație: 299 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2018 Salutare tuturor,zilele trecute am vizitat-o si eu pe Simona, am stabilit la telefon ora la care sa ma prezint in locatia din zona Piata Alba Iulia. Programarea a fost respectata intocmai de ambele parti.Usa mi-a fost deschisa de domnisoara imbracata provocator, recunosc ca arata bine, corpul este de domnisoara proaspat iesita din liceu.Locatia este un apartament curat, modern mobilat, cu AC, tv pe post muzical, iar la baie gasesti cam tot ce e nevoie.Dupa dusul de rigoare, in camera ma aseza intinsa provocator pe pat si complet dezbracata cu sanii frumosi la vedere. Dupa putina socializare zic sa incepem actiunea, precizand ca la oral vreau NP cu Cim, iar ea aproba spunand ca se poate.Apoi incepe sa ma mangaie ostentativ pe brat ... v-am spus ca are sani superbi? ei bine eu ma jucam cu sanii ei ... limbi pe sfarcuri, ea ma mangaia in continuare pe bratul stang. hmmm .. zic sa trecem la un oral corespunzator si o cobor cu capul in directia potrivita, incepe ea usurel si timid si continua tot usurel si timid: ia in gurita doar capul si se facea ca face un oral, dupa putin timp i-am dat cateva indicatii si sigur nu s-a suparat ca i-am spus cum imi place, s-a conformat indicatiilor, dar ulterior a revenit la obiceiul cu usor si timid, doar capul in gurita.Asa ca am trecut la normal cu prezervativul montat de mine, sta cum o pui, nu comenteaza, ii place sa stea ea desupra - pozitie in care am si finalizat glorios cu un sfarc un gura si cu doua buci in maini! Da, are niste sani superbi!Am intrebat cat trebuie sa onorez distractia si raspunsul a fost cel stiut aici: 150 lei finalizarea sau 200 oraA urmat igienizare locala si apoi dus am fost.Acum ... de, nici nu regret cheltuiala (se putea si mai bine) dar nici nu pot spune ca a fost o expeienta extraordinara.Fata are potential mare, e frumusica, are un corp frumos, iar sanii ... mama mama!Ce are ea de facut: sa fie mai lipicioasa, sa se implice mai mult si consider ca ar cam tebui sa preia initiativa si sa invete mai bine la capitolul oral. Mi-ar fi placut un oral bine facut, cu atentie la zonele adiacente, cu rupere de ritm, cu pleznituri peste obraz si cu o finalizare CIMSincer, cu ea m-am simtit ca si cand eram cu o pustoiaca de liceu care atunci era prima data cand face sex ... avea asa o stangacie in gesturi, dar una peste alta, asa cum am spus, are potential, DOAR DACA VREA!Locatia - 9Fata la corp si fata - 9GFE - 8 (are de invatat foarte mult si am fost extrem de darnic aici)Oral NP - 7 ... macar nu refuza si il face NPNormal - 8De revenit, DA! dar o mai las si la voi sa prinda experientaEste de vizitat pentru cei ce apreciaza o fata tanara, frumusica si docila 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2018 Postat Septembrie 13, 2018 Buna Simona ,sunt. Din pacate nu imi pot accesa contul meu,astazi sunt disponibila pana la ora 19.00 Locatia este pe blv Coposu nr 5. Programari la nr din titlu ,sms sau apel .Pupici
Membru Premium only-me Reputație: 17303 Postat Septembrie 14, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Septembrie 14, 2018 :d Pentru doritori ,intram si impreunaDe iesit,cum iesiti!?Tot impreuna sau si separat!???😂🤣ðŸ˜ðŸ˜˜ 3
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 16, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 16, 2018 buna de tras
aladin77 Reputație: 13 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17, 2018 Azi tot amandoua pe Coposu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2018 Postat Septembrie 17, 2018 Azi tot amandoua pe Coposu? da :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2018 Postat Septembrie 17, 2018 Simona ,este in locatie pana la ora 21.00 Avem si whatsapp pe nr din titlu :D pupici :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2018 Postat Septembrie 18, 2018 simona este disponibila dupa ora 12.programari prin sms sau apel.:*
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Colega mea ajunge in locatie dupa ora 12.00 Programari prin sms sau apel.Pup
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Disponibila.Programari la nr din titluSms sau apel
gogu_p Reputație: 557 Postat Septembrie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2018 Ce cur!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum