andrei242 Reputație: 143 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 29, 2018 The queen is back!! :bow :bow :bow
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Buna Alexandra! Cand te pot suna sa dau de tine?? Am incercat de foarte multe ori sa te sun, dar nu rasp. nimeni!Multumesc pt. raspuns! recunosc ca raspund foarte greu, imi pare rau pentru asta . Poti eventual sa imi lasi un mesaj cu username-ul de pe forum si sa Menționezi sa te sun cand am timp si orele la care te pot suna . Multumesc pentru înțelegere :*
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 29, 2018 Postat Ianuarie 29, 2018 Alexandra, nu ai cumva de gand sa faci rost si de o locatie? :blushing2 nu :)
andrei242 Reputație: 143 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 29, 2018 Alexandra, nu ai cumva de gand sa faci rost si de o locatie? :blushing2Ar fi genial...
zanderspinning Reputație: 167 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Postat Ianuarie 29, 2018 +1 :)
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 29, 2018 Oras:// Oras:// Postat Ianuarie 29, 2018 voi vreti locatie cand fata are ora de culcare?
petefoxx Reputație: 233 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 You may saaay I‘m a dreamer....But I‘m not the only one.. :)
9626266 Reputație: 62 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2018 Draga, nu vrei sa faci si o vizita in capitala cateva zile? :)
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Draga, nu vrei sa faci si o vizita in capitala cateva zile? :) Nu in viitorul apropiat , dar poate o sa faci tu o vizita in Timisoara :*
thortm Reputație: 394 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Ianuarie 30, 2018 Alexandra, de pe la ce ora esti disponibila, preturile sunt aceleasi?Te pup, Alex
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Alexandra, de pe la ce ora esti disponibila, preturile sunt aceleasi?Te pup, Alex programul meu incepe de la 13.00 , disponibilitatea variază in functie de programările care pe am , prețurile sunt aceleași , 200 lei finalizarea si 300 lei ora , te pup si eu
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Ianuarie 30, 2018 Nu in viitorul apropiat , dar poate o sa faci tu o vizita in Timisoara :* e multi broscari la tim
thortm Reputație: 394 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Timisoara Disponibila Oras:Timisoara Disponibila Postat Ianuarie 30, 2018 programul meu incepe de la 13.00 , disponibilitatea variază in functie de programările care pe am , prețurile sunt aceleași , 200 lei finalizarea si 300 lei ora , te pup si euTe sun maine
blobfish Reputație: 23 Postat Ianuarie 30, 2018 Postat Ianuarie 30, 2018 Cu Alexandra am patit un eveniment nefericit undeva la sfarsitul lunii noiembrie 2017. Ne-am inteles ca ne vedem intr-o seara la hotel la ora 22, eu special pentru intalnirea asta am rezervat o camera. Cu o ora inainte vorbesc cu ea si confirma ca vine la mine la hotel la 22. Si apoi la 21:43 primesc un sms de la ea....scria ca-i pare rau, dar au intervenit niste probleme personale si nu mai poate sa vina....si nu a venit, toata seara mea a fost stricata.Probabil nu toate lumea pateste ca mine, dar faze de genul se pot repeta. Pentru mine ramane o neserioasa. 1
Membru Premium dandanut91 Reputație: 108 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 31, 2018 Bun venit Alexandra, Cu regret vreau sa-ti spun ca am incercat in nenumarate zile sa dau de tine,te-am sunat,am lasat mesaj ca pot fi contactat oricand esti disponibila si nimic,poate pe viitor voi avea mai mult succes,poate te gandesti si la o locatie pe viitor ar fi excelent!Voi incerca sa te contactez ,poate in perioada urmatoare esti mai libera si voi avea noroc sa te cunosc.
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Bun venit Alexandra,Cu regret vreau sa-ti spun ca am incercat in nenumarate zile sa dau de tine,te-am sunat,am lasat mesaj ca pot fi contactat oricand esti disponibila si nimic,poate pe viitor voi avea mai mult succes,poate te gandesti si la o locatie pe viitor ar fi excelent!Voi incerca sa te contactez ,poate in perioada urmatoare esti mai libera si voi avea noroc sa te cunosc. buna , recunosc ca raspund foarte greu , am menționat si mai sus ca imi pare rau pentru asta . Poti sa imi lasi astazi un mesaj cu username-ul de pe forum si am sa te sun cat pot de repede . Multumesc pentru înțelegere !
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 Cu Alexandra am patit un eveniment nefericit undeva la sfarsitul lunii noiembrie 2017. Ne-am inteles ca ne vedem intr-o seara la hotel la ora 22, eu special pentru intalnirea asta am rezervat o camera. Cu o ora inainte vorbesc cu ea si confirma ca vine la mine la hotel la 22. Si apoi la 21:43 primesc un sms de la ea....scria ca-i pare rau, dar au intervenit niste probleme personale si nu mai poate sa vina....si nu a venit, toata seara mea a fost stricata.Probabil nu toate lumea pateste ca mine, dar faze de genul se pot repeta. Pentru mine ramane o neserioasa. imi pare rau pentru inconvenienta , nu am de gând sa gasesc o scuza banala sau sa incep sa ma explic , pot doar sa spun ca sigur daca imi vei da o alta șansa nu ai sa ramai dezamăgit . Multumesc pentru parerea spusa , iti doresc o zi frumoasa ! :* 2
marcusm Reputație: 927 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 31, 2018 Blobfish, ești un norocos. Ea e buna oricum, dar tu vei primii bonus. Eu nu as rata oferta. Daca nu vrei o sa zic eu că sunt blobfish
brett10 Reputație: -2329 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:// Oras:// Postat Ianuarie 31, 2018 Numele hotelului e cheia
danielasta Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 31, 2018 Buna Alexandra, Tot incerc sa dau de tine de vreo luna, te-am sunat, ti-am lăsat si nimic. O singura data mi-ai raspuns ca esti disponibilă a doua zi. A doua zic cand te-am sunat iar nimic nici la telefon nici mesaj. Poti sa imi zici te rog in principiu când ești disponibilă si cand sa te caut? Multumesc. Te-am pupat!
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Buna Alexandra, Tot incerc sa dau de tine de vreo luna, te-am sunat, ti-am lăsat si nimic. O singura data mi-ai raspuns ca esti disponibilă a doua zi. A doua zic cand te-am sunat iar nimic nici la telefon nici mesaj. Poti sa imi zici te rog in principiu când ești disponibilă si cand sa te caut? Multumesc. Te-am pupat!Cand are chef, probabil e mai speriata, conteaza si vocea ce o ai, daca ei i se pare dubioasa, nu vine. Ce sa faci daca nu toti suntem "inzestrati" cu o voce ca a lui Justin Bieber.
ale xandra0 Reputație: 35 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 Cand are chef, probabil e mai speriata, conteaza si vocea ce o ai, daca ei i se pare dubioasa, nu vine. Ce sa faci daca nu toti suntem "inzestrati" cu o voce ca a lui Justin Bieber. nu cred ca este cazul sa vorbesti in numele meu , nu am nevoie de avocat :)
darius12345 Reputație: -10 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 nu cred ca este cazul sa vorbesti in numele meu , nu am nevoie de avocat :) Dar de un ðŸŸPESTE🟠nu ai nevoie?Care sa-ti fie mereu alaturi, sa te inteleaga, sa te ocroteasca(de eventualele mici neintelegeri pe care le poti intilni)hm.. ce zici?
add Reputație: 451 Postat Februarie 1, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 1, 2018 Dar de un PESTE nu ai nevoie?Care sa-ti fie mereu alaturi, sa te inteleaga, sa te ocroteasca(de eventualele mici neintelegeri pe care le poti intilni)hm.. ce zici?si mai ales care sa aiba parte de alexandra pe gratis in fiecare zi....pasarea malai viseaza darius, nu?:P
darius12345 Reputație: -10 Postat Februarie 1, 2018 Postat Februarie 1, 2018 si mai ales care sa aiba parte de alexandra pe gratis in fiecare zi....pasarea malai viseaza darius, nu?:P🤔🤔ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum