Sari la conținut

Stupiditatea de a plati o femeie (curva) ca sa faci sex cu ea

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu nu ma ud, mah, fraere, la plapanzi aka cardutzi. Oly stie,mah, fraere, ca mie imi plac aia grizonatzi!

Vizitator ana paraschiv
Postat

Eu nu ma ud, mah, fraere, la plapanzi aka cardutzi. Oly stie,mah, fraere, ca mie imi plac aia grizonatzi!

Crezi ca daca se vopseste...iti curge o picatura? :))) :)))

Vizitator
Postat

Tu esti profa aia a lu oly pe care o voia Deeana sa o vada pe prima pagina la matrimoniale? :giggle:

Vizitator ana paraschiv
Postat

Vezi ca esti obraSnic si iti iei iar o luna de suspendare.

Vizitator
Postat

Tu esti profa aia a lu oly pe care o voia Deeana sa o vada pe prima pagina la matrimoniale? :giggle:

Ntz, nu sunt eu aia,dar daca o vezi dai in balbaiala! De fapt si DeeAna da in balbaiala ca e mai mistoaca ca ea! 

Ce faci e lovitura sub centura, aveam pretentii de la un delicat ca tine. 

Vizitator
Postat

Ntz, nu sunt eu aia,dar daca o vezi dai in balbaiala! De fapt si DeeAna da in balbaiala ca e mai mistoaca ca ea!

Ce faci e lovitura sub centura, aveam pretentii de la un delicat ca tine.

Acuma sunt delicat dupa ce mi-ai zis ce mi-ai zis?

Zici ca e piesă? Are gagiu? ^_^

Hatz cand faci? :giggle:

Vizitator
Postat

Zici ca e piesă? Are gagiu?

Da. Da. 

Hatz cand faci?

Nu fac. Te oftici? 

Vizitator
Postat

Nu fac. Te oftici?

post-198481-0-68632200-1525928498_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

😂😂😂😂

• Oras:România
  • Oras:România
Postat

csf, ncsf... vrei fara implicatii/complicatii, platesti ! chiar si asa, tot trebuie sa platesti

:serenade

Vizitator
Postat

Felicitari! Inseamna ca te-au platit ele pe tine. :)

Am si io o intrebare, nu va suparati, sunteti trist, cumva? 

• Oras:Timisoara
Postat

Am 2 ani de cand nu am mai platit o curva. pentru ca eu pot.

pre_1530593585__sampanie-4-moduri-frumus

Pai orice boschetar "poate" sa nu plateasca o curva dar nu oricine poate sa platesca o curva buna

• Like 1
  • Oras:Here
Postat

Am si io o intrebare, nu va suparati, sunteti trist, cumva? 

Da, dar nu conteaza. :)

Vizitator
Postat

Da, dar nu conteaza. :)

Bini, vezi, vezi! Poate te trezesti cu ceva viziteoutcall.  :laugh2

Postat

poti sa ma vizitezi pe mine. o sa fac stupiditatea de a plati o masa in oras, dar nu la duty free pe aeroport. :giggle:

numa stai sa prin culoare si sa nu mai ma baneze serifu. :))))))

• Oras:-
Postat

Pai orice boschetar "poate" sa nu plateasca o curva dar nu oricine poate sa platesca o curva buna

Curvele sunt mediocre pana la medii la capitolul sex!  

Postat

Citez un "clasic in viata": "Ntz!". =))

Vizitator
Postat

Citez un "clasic in viata": "Ntz!". =))

Citat corect dar fara specificarea sursei! 

poti sa ma vizitezi pe mine. o sa fac stupiditatea de a plati o masa in oras, dar nu la duty free pe aeroport. :giggle:

numa stai sa prin culoare si sa nu mai ma baneze serifu. :))))))

Bine Dolorescule, mai vorbim!

Postat

Curvele sunt mediocre pana la medii la capitolul sex!  

Asa-i !

dar au si mediocritatile rostul lor

Postat

Atunci cand platesti o femeie ca sa si-o traga cu tine ea va presta dupa bugetul tau (e ca si cum ai avea un abonament de telefonie limitat ca si trafic/resurse). Atat poti sa-ti permiti cacat uman! Daca-ti doresti versiunea full, frate nu o plati!! ))))  :slap2  :laugh2  Cucereste ba femeia prin sarm-ul tau si o sa vrea sa stea cu tine fara sa se uite pe ceas, sa si-o traga ca intr-un pachet full option!  :laugh2 Va vrea ea sex si singura ta problema va fi sa-i faci fata! dar vei izbuti, stai fata grija.

Vizitator ana paraschiv
Postat

Atunci cand platesti o femeie ca sa si-o traga cu tine ea va presta dupa bugetul tau (e ca si cum ai avea un abonament de telefonie limitat ca si trafic/resurse). Atat poti sa-ti permiti cacat uman! Daca-ti doresti versiunea full, frate nu o plati!! ))))  :slap2  :laugh2  Cucereste ba femeia prin sarm-ul tau si o sa vrea sa stea cu tine fara sa se uite pe ceas, sa si-o traga ca intr-un pachet full option!  :laugh2 Va vrea ea sex si singura ta problema va fi sa-i faci fata! dar vei izbuti, stai fata grija.

Tu cu cine vorbesti? A.
Postat

Tu cu cine vorbesti? A.

Cu curve masculine de pe acest forum. Sunt multi.. Un barbat cu demnitate si principii NU va plati o femeie ca sa se culce cu el. E atat de simplu mon cher! Deci daca un barbat accepta serviciile unei curve el insusi se numeste curva masculina. E fara coaie din punctul meu de vedere, sau fara minte. Tot o pula.

Postat

Pai tocmai ca nu asa functionez eu. Pe mine m-a agatat recent o femeie. S-a interesat de situatia mea (daca sunt cu obligatii familiale sau nu...) mi-a cerut numarul de telefon si mi-a propus sa ne intalnim undeva in oras. Am acceptat invitatia. De la acea intalnire totul a curs natural. Singurul timp investit e ca am asteptat sa se intample. Am asteptat cu rabdare fiind detasat de orice s-ar putea intampla.  =)) Nu e o femeie oarecare, m-a agatat femeia care e tiparul meu feminin si care evident ca ma atrage sexual. 

Da, femeia trage beneficii. Ii asigur afectiune, intelegere (inteligenta emotionala) si o satisfac la pat! Are destule beneficii ca sa ma doreasca in viata ei si sa nu-mi pretinda nici un ban. M-ar plati ea, doar sa raman in viata ei! 

ete ... sula... putea sa nu se intample si ramaneai cu fantezia =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...