Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Eu nu ma ud, mah, fraere, la plapanzi aka cardutzi. Oly stie,mah, fraere, ca mie imi plac aia grizonatzi!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Eu nu ma ud, mah, fraere, la plapanzi aka cardutzi. Oly stie,mah, fraere, ca mie imi plac aia grizonatzi!Crezi ca daca se vopseste...iti curge o picatura? :))) :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Eu nu ma ud, mah, fraere, la plapanzi aka cardutzi. Oly stie,mah, fraere, ca mie imi plac aia grizonatzi!Tu esti profa aia a lu oly pe care o voia Deeana sa o vada pe prima pagina la matrimoniale?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Vezi ca esti obraSnic si iti iei iar o luna de suspendare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Tu esti profa aia a lu oly pe care o voia Deeana sa o vada pe prima pagina la matrimoniale? Ntz, nu sunt eu aia,dar daca o vezi dai in balbaiala! De fapt si DeeAna da in balbaiala ca e mai mistoaca ca ea! Ce faci e lovitura sub centura, aveam pretentii de la un delicat ca tine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Ntz, nu sunt eu aia,dar daca o vezi dai in balbaiala! De fapt si DeeAna da in balbaiala ca e mai mistoaca ca ea! Ce faci e lovitura sub centura, aveam pretentii de la un delicat ca tine.Acuma sunt delicat dupa ce mi-ai zis ce mi-ai zis? Zici ca e piesă? Are gagiu? ^_^ Hatz cand faci?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Postat Mai 8, 2018 Zici ca e piesă? Are gagiu?Da. Da. Hatz cand faci?Nu fac. Te oftici?
redscorpio Reputație: 18 Postat Iunie 1, 2018 Oras:România Oras:România Postat Iunie 1, 2018 csf, ncsf... vrei fara implicatii/complicatii, platesti ! chiar si asa, tot trebuie sa platesti :serenade
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 3, 2018 Oras:- Oras:- Autor Postat Iulie 3, 2018 Am 2 ani de cand nu am mai platit o curva. pentru ca eu pot. 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 4, 2018 Felicitari! Inseamna ca te-au platit ele pe tine. :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Felicitari! Inseamna ca te-au platit ele pe tine. :) Am si io o intrebare, nu va suparati, sunteti trist, cumva?
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 4, 2018 Am 2 ani de cand nu am mai platit o curva. pentru ca eu pot. Pai orice boschetar "poate" sa nu plateasca o curva dar nu oricine poate sa platesca o curva buna 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 5, 2018 Am si io o intrebare, nu va suparati, sunteti trist, cumva? Da, dar nu conteaza. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Da, dar nu conteaza. :) Bini, vezi, vezi! Poate te trezesti cu ceva vizite, outcall. :laugh2
omu cu bile pa pula Reputație: 21 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Bini, vezi, vezi! Poate te trezesti cu ceva vizite, outcall. :laugh2 poti sa ma vizitezi pe mine. o sa fac stupiditatea de a plati o masa in oras, dar nu la duty free pe aeroport. numa stai sa prin culoare si sa nu mai ma baneze serifu. :))))))
skyseven Reputație: 15269 Postat Iulie 5, 2018 Oras:- Oras:- Autor Postat Iulie 5, 2018 Pai orice boschetar "poate" sa nu plateasca o curva dar nu oricine poate sa platesca o curva bunaCurvele sunt mediocre pana la medii la capitolul sex!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 6, 2018 Bini, vezi, vezi! Poate te trezesti cu ceva vizite, outcall. :laugh2 Citez un "clasic in viata": "Ntz!". =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Citez un "clasic in viata": "Ntz!". =)) Citat corect dar fara specificarea sursei! poti sa ma vizitezi pe mine. o sa fac stupiditatea de a plati o masa in oras, dar nu la duty free pe aeroport. numa stai sa prin culoare si sa nu mai ma baneze serifu. :)))))) Bine Dolorescule, mai vorbim!
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 7, 2018 Curvele sunt mediocre pana la medii la capitolul sex! Asa-i !dar au si mediocritatile rostul lor
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:- Oras:- Autor Postat Septembrie 1, 2018 Atunci cand platesti o femeie ca sa si-o traga cu tine ea va presta dupa bugetul tau (e ca si cum ai avea un abonament de telefonie limitat ca si trafic/resurse). Atat poti sa-ti permiti cacat uman! Daca-ti doresti versiunea full, frate nu o plati!! )))) :slap2 :laugh2 Cucereste ba femeia prin sarm-ul tau si o sa vrea sa stea cu tine fara sa se uite pe ceas, sa si-o traga ca intr-un pachet full option! :laugh2 Va vrea ea sex si singura ta problema va fi sa-i faci fata! dar vei izbuti, stai fata grija.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Atunci cand platesti o femeie ca sa si-o traga cu tine ea va presta dupa bugetul tau (e ca si cum ai avea un abonament de telefonie limitat ca si trafic/resurse). Atat poti sa-ti permiti cacat uman! Daca-ti doresti versiunea full, frate nu o plati!! )))) :slap2 :laugh2 Cucereste ba femeia prin sarm-ul tau si o sa vrea sa stea cu tine fara sa se uite pe ceas, sa si-o traga ca intr-un pachet full option! :laugh2 Va vrea ea sex si singura ta problema va fi sa-i faci fata! dar vei izbuti, stai fata grija. Tu cu cine vorbesti? A.
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:- Oras:- Autor Postat Septembrie 1, 2018 Tu cu cine vorbesti? A.Cu curve masculine de pe acest forum. Sunt multi.. Un barbat cu demnitate si principii NU va plati o femeie ca sa se culce cu el. E atat de simplu mon cher! Deci daca un barbat accepta serviciile unei curve el insusi se numeste curva masculina. E fara coaie din punctul meu de vedere, sau fara minte. Tot o pula.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 1, 2018 Pai tocmai ca nu asa functionez eu. Pe mine m-a agatat recent o femeie. S-a interesat de situatia mea (daca sunt cu obligatii familiale sau nu...) mi-a cerut numarul de telefon si mi-a propus sa ne intalnim undeva in oras. Am acceptat invitatia. De la acea intalnire totul a curs natural. Singurul timp investit e ca am asteptat sa se intample. Am asteptat cu rabdare fiind detasat de orice s-ar putea intampla. =)) Nu e o femeie oarecare, m-a agatat femeia care e tiparul meu feminin si care evident ca ma atrage sexual. Da, femeia trage beneficii. Ii asigur afectiune, intelegere (inteligenta emotionala) si o satisfac la pat! Are destule beneficii ca sa ma doreasca in viata ei si sa nu-mi pretinda nici un ban. M-ar plati ea, doar sa raman in viata ei! ete ... sula... putea sa nu se intample si ramaneai cu fantezia =)) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum