anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 1, 2018 Cu curve masculine de pe acest forum. Sunt multi.. Un barbat cu demnitate si principii NU va plati o femeie ca sa se culce cu el. E atat de simplu mon cher! Deci daca un barbat accepta serviciile unei curve el insusi se numeste curva masculina. E fara coaie din punctul meu de vedere, sau fara minte. Tot o pula. ntz ntz ntz
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Cu curve masculine de pe acest forum. Sunt multi.. Un barbat cu demnitate si principii NU va plati o femeie ca sa se culce cu el. E atat de simplu mon cher! Deci daca un barbat accepta serviciile unei curve el insusi se numeste curva masculina. E fara coaie din punctul meu de vedere, sau fara minte. Tot o pula. Te comporți ca un fost fumător care tună și fulgeră când îi vede pe cei din jur că fumează! Nu o sa convingi pe nimeni ca tu ai dreptate. Eu sunt de acord cu ce spui tu, dar asta nu schimbă cu nimic lumea. A existat si va exista mereu una care se vinde si unul care o cumpără! Ca sa intelegi ce zic. Sunt doua părți implicate. Tentația este prea mare. Nici tu nu ai fost asa de la început și tu ai cumparat femeie pentru sex. A. 3
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:- Oras:- Autor Postat Septembrie 1, 2018 Te comporți ca un fost fumător care tună și fulgeră când îi vede pe cei din jur că fumează! Nu o sa convingi pe nimeni ca tu ai dreptate. Eu sunt de acord cu ce spui tu, dar asta nu schimbă cu nimic lumea. A existat si va exista mereu una care se vinde si unul care o cumpără! Ca sa intelegi ce zic. Sunt doua părți implicate. Tentația este prea mare. Nici tu nu ai fost asa de la început și tu ai cumparat femeie pentru sex. A.I-ti dau dreptate.
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2018 I-ti dau dreptate. Aoaleu !! Da-ti si tie una peste dejte :-)))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum