Sari la conținut

Locație Botoșani

Postări Recomandate

Postat

Eu zic sa nu fim asa de incisivi cu un coleg nou, e de bun augur sa-i zicem bine a venit si sa contribuie la acest forum iar nu sa paraziteze cum fac altii

sa ce? Sa depanam amintiri? Sa citească regulamentul, sa il învețe si pe urma sa posteze..daca postam asa ca sa ne aflăm în treabă...
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sa ce? Sa depanam amintiri? Sa citească regulamentul, sa il învețe si pe urma sa posteze..daca postam asa ca sa ne aflăm în treabă...

Amintire, neamintire daca nu suntem asa stricti a facut si el o recenzie, ba chiar doua. 

Postat

Amintire, neamintire daca nu suntem asa stricti a facut si el o recenzie, ba chiar doua.

în fine nu are rost pierdem toți timpul inutil sa citim amintiri din copilărie.. Ești membru din 2014 știi bine ce spune regulamentul..
  • Oras:De peste TOT si NICAIERI
  • Oras:De peste TOT si NICAIERI
Postat

....

Buna,

Numeni "nu sare pe tine", daca erai putin mai atent ai fi gasit un topic deja deschis pentru @Jojo:

https://nimfomane.com/forum/topic/85182-locație-botoșani/

Mai exista topic si pentru Suceava 🙄, si pentru Neamt (daca nu ma înșel).

Multumim frumos pentru faptul ca ai împărtășit experiența ta avută cu @Jojo-lina 😶.

Semnează @Un Curvar Nebun

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut domnilor, gasesc si eu ceva bun in Botosani? Am ajuns astazi aici,stau pana Duminica si ma gandeam la ceva companie? Ms.

Postat

Salutare!

Nu iti recomand nimic din Botosani, risti sa iti iei mare teapa. 

In locul tau as merge pana la Suceava, acolo sunt cateva fete care merita!

Succes!  :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...