Sari la conținut

alina model 0724839049

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Superba ultima foto. Dacă nu puneai brațele.. vedeam si noi sânii rai asa credem că iti cam ajung pe la buric.. Scuze.. Dar cam asa e cand maschezi ceva

• Like 1
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Esti frumoasa foc draga mea. Si o sa te fac vedeta pe Facebook sa afle toata lumea ca o sugi necunoscutilor pe bani :). Doar asa, ca sexul este o arta si nu orice curva stie sa o suga.

Semnat : O mamica cu doi copii care or sa creasca fara tata. Pentru ca exista curve ca tine. :Si barbati pierduti in spatiu pizdii, ca barbate miu.

LOL

Postat

Superba ultima foto. Dacă nu puneai brațele.. vedeam si noi sânii rai asa credem că iti cam ajung pe la buric.. Scuze.. Dar cam asa e cand maschezi ceva

Întradevăr cea mai bună foto. Și arată și mai bine în realitate. Eu nu am avut ce să îi reproșez.

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Alina nu are nici o vina , e doar frumoasa si ofera servicii celor care au nevoie ,ea nu  dezbina casnicia nimanui .

Eu cred ca decizia de a-ti creste copii fara tata iti apartine tie si e cam gresita . Daca tu asta le doresti, doar pentru ca barbatul tau si-a inmuiat fitilul intr-o pizda fara nici o valoare sentimentala pt. el, nu stiu cata minte ai, clar este doar orgoliul cel care te mana in lupta, Un barbat merge la curve pt. ca ii lipseste ceva acasa, si de multe ori se evita niste scandaluri de kkt in familie  tocmai pentru ca vine acasa destins si cu ego-ul sau de mascul satisfacut, si nu trage de nevasta plictisita de viata si pe care ba o doare in cur, ba o doare capul ,ba e pe stop, ba cine mai stie ce ,cautand diferite pretexte sa nu ii impartaseasca dorinta de sex sau poate doar de o imbratisare  tandra (nu mai zic de sex oral sau alte picanterii pe care unele neveste le resping din start). Nu spun ca e cazul tau, pt. ca nu te cunosc dar cu siguranta marea majoritate cam asa sunt. 

Mi se par chiar amuzante si penibile in acelasi timp astfel de comentarii, atat al femeii care si-a descoperit barbatul infidel, cat si al tau...daca tu gasesti o justificare in asta, e total absurd. O casnicie nu inseamna sa stai cu cineva doar de complezenta, de ochii lumii sau pentru a nu ramane copii fara familie. Ei simt raceala dintre parinti oricum, asta n-are de-a face cu responsabilitatea de parinte. Atata timp cat 2 oameni maturi nu mai au sentimente unul fata de celalalt si-si cauta placerea in alta parte, e clar ca nu mai au ce sa caute impreuna...rareori se reaprinde flacara iubirii in astfel de situatii si prin eforturi sustinute. Faza cu "barbatul merge la curve pt. ca ii lipseste ceva acasa" este o ineptie, asa poate sa fie si viceversa, dar asta-i mentalitatea pur romaneasca, care nu prea s-a schimbat in ultimele decenii din pacate, nivelul de mediocritate ramanand direct proportional cu nivelul de dezvoltare al indiviziilor care reprezinta societatea. Asa ca stimati confutaciosi infideli, care sunteti intr-un procent majoritar aici, securizati-va conturile, nu va mai salvati parolele pe diverse dispozitive si stergeti-va istoricul :):slap2

• Minus 1
Reputație: 1750
Postat

Baieti pana joi nu mai lucrez :* o sa scriu aici cand voi fi disponibila :* va pup !!

pune poze fara sutien sa vedem gravitatia in actiune!

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Esti frumoasa foc draga mea. Si o sa te fac vedeta pe Facebook sa afle toata lumea ca o sugi necunoscutilor pe bani :). Doar asa, ca sexul este o arta si nu orice curva stie sa o suga.

Semnat : O mamica cu doi copii care or sa creasca fara tata. Pentru ca exista curve ca tine. :Si barbati pierduti in spatiu pizdii, ca barbate miu.

Mai bine sun-o și roag-o să te mediteze...așa poate-ți ții curvu' acasăðŸ˜

• Like 1
  • Oras:Europa
Postat

Daca l ai prins ducindu se la curve, lasa l. E un idiot.

Vizitator taki
Postat

Tu nu mergi la curve ?

Da, dar nefiind idiot nu sa lasa prins de sotie/prietena. lol.

Postat

Tu nu mergi la curve ?

Merg de vreo 15 ani...inteleg sa te prinda daca ai o amanta...implica mai mult risc.

Dar la dame de companie...sorry, mentin parerea. E idiot. Sau nu stia cum sa ceara divortul.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

am fost si eu recent la alina, inarmat cu, in mod fortuit, bomboanele ei preferate. mi-a placut foarte mult de ea - ca si fizic este fix ce imi place mic - inalta, corp in forma de clepsidra, sanii sunt mari, nu foarte fermi/densi dar arata bine. locatia se stie. am fumat o tigara de incalzire apoi am trecut la un on si np in mai multe pozitii finalizat cu CIM. detaliile au fost foarte placute, dar nu stau sa le descriu aici. nr. 2 din motive temporale a fost un on cu CIM din nou. bun. Notare : 

Alina : 10 - fix pe gustul meu, in ciudat prea multor dezbateri despre sanii aia. 

ON: 9 - ar putea mai mult deep daca s-ar chinui, dar tehnica e bun, atentia la zonele adiacente apare des si disponibilitatea de efort pentru a te satisface e din nou mare, simti ca munceste sa te simti bine. CIM asumat, fara graba, foarte placut.

NP: 9 - cred ca mai mult am fost eu activ, din cauza ca m-a atatat mental, dar merge orice pozitie, ea incearca contre si te primeste in ea cam cat de mult vrei sa intri. n-are probleme cu marimea.

Anal: N/A

Halat: 300 leuti/2 salve.

Raport calitate pret bun din punctul meu de vedere pentru aspect si servicii. Recomandare : da. 

@Alina m-am simtit foarte bine cu tine, sper sa mai apuc sa revin.  

• Like 4
Vizitator demos123
Postat

Fishy Fishy

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Nu mai raspunde nici una din Sonia, Simo si Alina de cel putin 1 saptamana. As paria pe faptul ca au parasit Bucurestiul ;-)

• Like 1
Postat

Nu mai raspunde nici una din Sonia, Simo si Alina de cel putin 1 saptamana. As paria pe faptul ca au parasit Bucurestiul ;-)

Or fi in turneu.... 

• Like 1
Postat

Baieti pana joi nu mai lucrez :* o sa scriu aici cand voi fi disponibila :* va pup !!

Eu daca primesc confirmare ca pot sa te vad, ma ridic din meeting, din conference call, whatever, si le spun tututor: "Colegi, am o problema urgenta de 1.88m tara tocuri si 68 de kg. Va pup!"

• Like 1
Reputație: 1750
Postat

O seara placuta va doresc  :gifs_ojos

De Luni va astept sa ne vedem  :ellao

impresarul va fi si el in locatie

• Like 2

Vizitator
Postat

Mai aveți de crescut până să ajungeți la păsărica ei...

Până atunci comentați ca babele pe marginea șanțului. :giggle:

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...