Sari la conținut

alina model 0724839049

Postări Recomandate

• Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Salutare ,

Am vizitat-o azi pe la ora 14 pe domnisoara Alina. Programare facuta doar,pe whatsapp, nu raspunde la telefon.

Locatia este usor de gasit,loc de parcare in spatele blocului.ap este ok,curat. La baie gel de dus,prosop curat dat de catre domnisoara :)

Sex-ul nu m-a impresionat intr-un fel wow dar a fost bun, intradevar chiar a fost pe gustul meu domnisoara, e foarte submisiva, face cam tot ce-ti doresti.

Trebuie sa iei initiativa tu daca vrei sa fie o intalnire reusita altfel este posibil sa nu iti placa.

Aspect: inalta skinny 9

Oral: NP, 7 (a folosit mana destul de mult)

Normal: 9

FK: da

GFE: 9

Este de revenit.

Halat:300 / 1h

partea de sex m-a lasat indiferent, e foarte submisiva, face cam tot ce-ti doresti, dar cam atat

habar n-am daca a scos vreun sunet in timpul sexului, ceea ce inseamna, foarte probabil, ca nu.

e ditai capra, fratioare!

cu tocuri in picioare atinge tocul usii!

sunt aproape sigur ca nu a fost manechin de catwalk, fiindca nu are postura si nici mers corespunzator, pare un pic mai dezarticulata, ca multe dintre longiline.

e moldoveanca de peste Prut, in mod evident, si nu-i auzi glasciorul la telefon, raspunde doar prin mesaje.

e frumoasa, are o fata remarcabila, mai ales cand zambeste.

acum are extensii lungi, si o prind foarte bine .

are un pin in buric si ceva tatuaje monocrome.

fizic arata foarte bine la orizontala, la verticala mai putin, datorita posturii si sanilor foarte lasati, dar care devin foarte apetisanti in pat

tonus muscular soft, mai putin intrapizdal!

are temperament flegmatic, trebuie sa actionezi tu, ca sa ajungi la un rezultat, altfel nu are initiativa.

daca intiezi o conversatie, o sustine, nu e chiar muta, dar vorbeste putin, cu propozitii scurte.

partea de sex m-a lasat indiferent, e foarte submisiva, face cam tot ce-ti doresti, dar cam atat

habar n-am daca a scos vreun sunet in timpul sexului, ceea ce inseamna, foarte probabil, ca nu.

acum are locatie pe Octavian Goga

corp: 8

fata: 9

OP, NP: 8

GFE: 8

200 de lei once

Recenzie cu copy/paste, little matrix?

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-am gandit ceva timp pana m-am hotarat sa scriu recenzia aceasta.

Cu ceva timp in urma m-am programat la Alina din dorinta de a testa ceva inedit, adica o tipa inalta, frumoasa (din poze) si cu recenzii bune chiar spre foarte bune.

Am ajuns in locatia fetei, am achitat tariful pentru o ora (300 lei) si dupa dusul de rigoare am trecut la treaba.

Care treaba nu prea a fost treaba, domnisoara este foarte amabila, draguta, dar ori n-a fost in toane bune ori nu i-a placut interlocutorul ori asa e ea, fara participare. In oricare din cazuri cred ca puteam sa anulam/amanam sine die, intalnirea. N-o sa mai lungesc cu descrieri si supozitii si trec direct la note.

Locatie 8

Baia 7

Fata: aspect 8 

Oral Neprotejat 6.5

PnPP 6 ( PnPP=Pula'n Pizda Protejat, ca doar nu era sa-i zic sex la cat de participativa a fost interlocutoarea)

GFE - amabila

Este doar parerea mea, subiectiva, am plecat cu un sentiment de esec (poate si din cauza asteparilor mari date de entuziasmul unora si a pozelor postate).

Nu comentez tariful, a fost alegerea mea si chiar daca era gratis as fi ramas cu aceeasi impresie fata de nereusita acestei intalniri.

Nu o acuz de nimic, poate ca nu e facuta pentru acesta profesie in care esti platit sa faci niste oameni sa se simta bine, natural sau jucand un rol. 

• Like 12
Postat

Am sunat astazi, nu a raspuns, am trimis sms si am primit raspunsul.

Nu este disponibila fiind in acea perioada a lunii.

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Cu ceva timp in urma m-am programat la Alina din dorinta de a testa ceva inedit, adica o tipa inalta, frumoasa (din poze) si cu recenzii bune chiar spre foarte bune.

Am ajuns in locatia fetei, am achitat tariful pentru o ora (300 lei) si dupa dusul de rigoare am trecut la treaba.

Care treaba nu prea a fost treaba, domnisoara este foarte amabila, draguta, dar ori n-a fost in toane bune ori nu i-a placut interlocutorul ori asa e ea, fara participare. In oricare din cazuri cred ca puteam sa anulam/amanam sine die, intalnirea. N-o sa mai lungesc cu descrieri si supozitii si trec direct la note.

Locatie 8

Baia 7

Oral Neprotejat 6.5

PnPP 6 ( PnPP=Pula'n Pizda Protejat, ca doar nu era sa-i zic sex la cat de participativa a fost interlocutoarea)

GFE - amabila

Este doar parerea mea, subiectiva, am plecat cu un sentiment de esec (poate si din cauza asteparilor mari date de entuziasmul unora si a pozelor postate).

Nu comentez tariful, a fost alegerea mea si chiar daca era gratis as fi ramas cu aceeasi impresie fata de nereusita acestei intalniri.

Nu o acuz de nimic, poate ca nu e facuta pentru acesta profesie in care esti platit sa faci niste oameni sa se simta bine, natural sau jucand un rol. 

Salutare,

Mi se pare foarte corecta recenzia, acelasi lucru am patit si eu.

Fata ok comportament dar implicare spre 0 la normal iar la oral o tehnica f slaba.

Poate sunt doar cateva cazuri , nu stiu ...

O sa revin cu recenzia completa.

Spor

• Like 1
Postat

Vizitat si eu recent pe Alina,fata e ok,amabila,dar nimic care sa ma impresioneze,sa ma faca sa revin...as zice ca a fost o experienta banala,nici wow nici bau.

Am stat 30 de min,sex oral fara prezervativ cu putina atentie zonelor adiacente,sex normal protejat in pozitiile misionar,capra,ea deasupra,iar finalizarea a fost orala

Note

Aspect corp:6 (mie unul nu mi-a placut,nici inaltimea exagerata,cur nu are deloc,iar tatele prea lasate,pielea alba)

Aspect chip:9

Sex oral:7

Sex normal:8

Gfe:7

Achitat 200lei pentru o finalizare la inceput.ca raport calitate pret eu unul sunt de parere ca nu merita,iar.pozele sunt cam inselatoare,acum nu stiu ce sa zic..am vazut ca are si note de 9-10 la aspect,probabil gusturile nu se discuta.

Eu unul nu mai revin ,

Bafta

• Like 4
  • Minus 1
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Locatie 8

Baia 7

Oral Neprotejat 6.5

GFE - amabila

Foarte obiectiv!

ðŸ‘

Reputație: 24072
Postat

Vizitat si eu recent pe Alina,fata e ok,amabila,dar nimic care sa ma impresioneze,sa ma faca sa revin...as zice ca a fost o experienta banala,nici wow nici bau.

Am stat 30 de min,sex oral fara prezervativ cu putina atentie zonelor adiacente,sex normal protejat in pozitiile misionar,capra,ea deasupra,iar finalizarea a fost orala

Note

Aspect corp:6 (mie unul nu mi-a placut,nici inaltimea exagerata,cur nu are deloc,iar tatele prea lasate,pielea alba)

Aspect chip:9

Sex oral:7

Sex normal:8

Gfe:7

Achitat 200lei pentru o finalizare la inceput.ca raport calitate pret eu unul sunt de parere ca nu merita,iar.pozele sunt cam inselatoare,acum nu stiu ce sa zic..am vazut ca are si note de 9-10 la aspect,probabil gusturile nu se discuta.

Eu unul nu mai revin ,

Bafta

Corect!
  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE
Postat

Intalnire reusita

Fiind cu niste treburi prin capitala si remarcat de inaltimea si formele Alinei , am decis sa ii fac o vizita.

Programarea am facut prin ws, respectat cu punctualitate din ambi parti.

Ajuns in locatie ma astepta Alina in usa , spre norocul meu fara tocuri. Precizez ca sunt inalt si e ceva misto cand ne despart doar 2 cm de inaltime. Despre amabilitate nu am ce comenta, e ok, dar cei ce au spus ca e mai tacuta le dau dreptate pana la trecerea barierei, dupa asta am avut mai multe de vorbit.

Dupa dusul de rigoare ma astepta in pat, priveliste frumoasa, cu forme superbe, sani mari, moi putin dar frumosi.Primul numar a inceput cu niste mangaieri si alinturi dupa care a trecut la un oral foarte placut, care nu a tinut mai mult de 5 minute si a si venit finalul cim.

Dupa reinprospatare am mai stat putin in pat intinsi pentru putina refacere si am mai socializat putin.

Numarul al doilea a inceput cu oral again placut, trecut prin mai multe pozitii unde precizez ca peisajul e foarte frumos din toate unghiurile, finalizat in balon si iar la dus.

Locatie 9

Alina 9.5, fata 10, picioare 10, fund 9, sani 9

Igiena 10 nimic de reprosat

On 9 placut, cu atentie la zone, cim

Np 9.5 se misca bine,

Cadou 10, 300 lei bine meritati, doua nr. Dtd 50-55 minute

De recomandat Da

De revenit Da

Trai bun and have fun

• Like 5
Postat

Mai lucreaza? Eu nu am mai dat de ea si nici nu am vazut-o online.

Postat

Alina mai poti? Vezi ca vin azi. Pregateste-te sa bagi limba in borcanul cu miere!

😊

Postat

Hai ca iti duceau futacii dorul...

😆

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...