Sari la conținut

alina model 0724839049

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Alina, daca mai pui cateva poze, o sa vin saptamana asta la tine !

Degeaba o ameninti :)

Alinuta e departe.

Adio .....

Postat

Degeaba o ameninti :)

Alinuta e departe.

Adio .....

Departe si nu prea :)) :* 

Dragii mei , disponibila incepand de acum , locatia veche ( Raiffeisen Bank ) Piata Unirii . Sper ca va fost dor  :blushing2  :hug1

NUMAR DE CONTACT NOU : 0736 411 166   ( numarul vechi este pierdut )  

Va astept cu drag , va pup :*

• Like 1
  • Oras:Iasi
Postat

De tine sau de ea?

Apropo: v-a*

Vai de capul tau, sau mai pe intelesul tau: "va-i" de capul tau, fata a scris corect, tu pe langa faptul ca esti agramat, mai dai si sfaturi gresite.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Vai de capul tau, sau mai pe intelesul tau: "va-i" de capul tau, fata a scris corect, tu pe langa faptul ca esti agramat, mai dai si sfaturi gresite.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:no2

Postat

O situatie tipica in care se poate spune :

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul.

Corect este 'v-a fost'.

Daca s-ar fi referit la viitor s-ar fi scris "va", precum "va fi".

Se scrie legat cand ajuta la formarea viitorului.

Nu e cazul desigur in "va fost".

Se scrie separat cand se refera la pronume

personal, forma neaccentuata, urmata de verb la trecut.

Cum e cazul de fata, corect "v-a fost".

"Mi-a fost", "ti-a fost", "le-a fost", etc.

Alina, tu n-ai de ce sa te superi din cauza asta. E doar o scapare gramaticala.

Problema e cu fudulia unora care se cred destepti si se dau "rotunzi", dar sunt prosti de bubuie.

Zise unu':"Barbatu' urat, sarac si cu pula mica."

• Like 4
Postat

Apropo, am eu vaga banuiala ca nu Alina, draga de ea, scrie mesajele si sms-urile, ci managerul. Raspunde insa prompt si e bine organizat.

• Like 2
  • Oras:Here and there
Postat

Cate clase LIPSA poti sa ai pentru a face astfel de afirmatii?

1. Daca esti semi-analfabet incearca macar sa nu te afisezi. Foloseste internetul pentru un scop bun si invata ceva, gen google and shit.

2. Daca tu crezi ca vorbesti cu o EA esti clar o cauza pierduta

• Like 1
Postat

Dar daca luam in seama username-ul tau ce asteptari sa mai avem...?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare,

Nu prea e punctuala fata, crede ca noi putem sa asteptam asa un timp arbitrar (sa zicem 10, 40 si in final 70min prelungiri) in fata blocului. Norocul ei ca aveam de cumparat niste tevi pentru bucatarie. Stii momentul ala cand nu ai bani si de fata si de chiuveta.

locatie: 8. cum a zis si ea, vizavi de magazin unirea, intrare langa raiffeisen (langa biserica). etaj 5 chiar langa lift. igiena suspecta.

corp: 10/2=5. Adica, na... vedeti si voi pozele, pare super si chiar are corpul fain dar cand are 2m si tatele atarna de zici ca se desprind de corp iti cam pierzi pofta. e de 10 doar daca chiar ai fantezii cu fete suuper inalte.

fata: 9 (e o poza cu fata ei pe aici dar parca nu era asa faina in persoana). Ma asteptam insa sa ma indragostesc si nu prea a fost asa. plus ca nu prea reusesti sa faci eye contact cu ea.

gfe: 2. impresia mea Nu e mult diferita de cea a colegilor de pe aici. poate sunt eu prea urat sau ceva, dar aveai senzatia ca o duci la taiere (sigur nu e sechestrata de peste?). nu puteai sa incepi nici o conversatie cu ea. nici nu se misca normal si nu incerca nimic. in viitor cand ne vor fute roboatele, cam asa ma astept sa fie, cel putin pana lanseaza Apple modelul iFuck.

oralul: 7, acceptabil.

normal: 7 

De revenit? Trebuie sa te lamuresti singur. Eu nu o sa mai revin.

Distractie placuta!

• Like 11
Postat

Salutare,

Nu prea e punctuala fata, crede ca noi putem sa asteptam asa un timp arbitrar (sa zicem 10, 40 si in final 70min prelungiri) in fata blocului. Norocul ei ca aveam de cumparat niste tevi pentru bucatarie. Stii momentul ala cand nu ai bani si de fata si de chiuveta.

locatie: 8. cum a zis si ea, vizavi de magazin unirea, intrare langa raiffeisen (langa biserica). etaj 5 chiar langa lift. igiena suspecta.

corp: 10/2=5. Adica, na... vedeti si voi pozele, pare super si chiar are corpul fain dar cand are 2m si tatele atarna de zici ca se desprind de corp iti cam pierzi pofta. e de 10 doar daca chiar ai fantezii cu fete suuper inalte.

fata: 9 (e o poza cu fata ei pe aici dar parca nu era asa faina in persoana). Ma asteptam insa sa ma indragostesc si nu prea a fost asa. plus ca nu prea reusesti sa faci eye contact cu ea.

gfe: 2. impresia mea Nu e mult diferita de cea a colegilor de pe aici. poate sunt eu prea urat sau ceva, dar aveai senzatia ca o duci la taiere (sigur nu e sechestrata de peste?). nu puteai sa incepi nici o conversatie cu ea. nici nu se misca normal si nu incerca nimic. in viitor cand ne vor fute roboatele, cam asa ma astept sa fie, cel putin pana lanseaza Apple modelul iFuck.

oralul: 7, acceptabil.

normal: 7 

De revenit? Trebuie sa te lamuresti singur. Eu nu o sa mai revin.

Distractie placuta!

:bow

• Oras:_
  • Oras:_
Postat

o m f g 

post-232336-0-86961500-1506426097.png

https://static.webshopapp.com/shops/075065/files/053828130/sticker-long-vehicle.jpg

abia astept sa o revad pe Alinutza   :maninlove

• Like 1
Postat

Am apucat si eu sa o intalnesc pe Alina, asa cum spunea cineva mai sus, am facut si eu roata blocului, vreo 40 de minute, si nici macar nu am avut de cumprat tezi, deci plictiseala maxima.

Apoi, vine mesajul izbavitor, cu numar de interfon, si numarul apartamentul. Ajung sus, si Alina de dupa usa ma intampina in apartament.

Trebuie sa va spun, ca am ales-o pe ea pentru inaltime, am o boala la tipele inalte, cand spun inalte, ma refer la peste 1.80, asa ca am fost plin de sperante.

In fine, am intrat, nici nu am apucat bine sa vad cat e de inalte, ca s-a si asezat in pat, butonand un telefon, timp in care mi-a spus: "asta e prosopul", acolo e baia. Ok, am spus, am facut dusul de rigoare ,am venit in pat, si a inceput un fel de molfaiala monotona, mi-a luat scula la oral, cu mana multa, i-am luat mana, a ascultat, si a inceput un oral mai apasat, chiar prea apasat, pentru ca la intoarcerea mea acasa, am observat o ditamai muscatura, pana la sange pe pula. Normal ca am injurat-o pe proasta si am inceput sa imi pun niste crema pe pula, insa situatia e jenanta tare.

Pentru mine a fost ceva gen: "la pomul laudat sa nu mergi cu sacul", tipa e neutra tare, nu exceleaza la corp, iar fantezi inaltimii dispare in pat, ea sta mai mereu intinsa, nu stie, sau nu vrea sa beneficiezi de atuul asta al ei, de exemplu prin diverse jocuri cu ea in picioare, etc.

Am fost la tipe mai scunde, cu cururi si cu tzatze bestiale, care mi-au ramas in minte. asa pe Alina nu o sa o tin minte decat ca "proasta aia care si-a bagat dintii in pula mea, pana la sange", habar nu are sa deschida gura la un oral. Jenant, si mai are si tarifele pe care la are.

Pentru mine, Alina e capitol incheiat. Nota 4 Alina, stai jos, ca si asa iti place sa stai jos !

• Like 7
Postat

imi pare mie sau aici se desfasoara un film din acelasi repertoriu cu al patriciei? (vezi thdreadurile ei de pe la testate)

ma scot din sarite pizdele astea care ne iau de prosti si nu mai am rabdare cu ele si consider ca daca nu vom lua curand atitudine se va strica si mai tare piata

Postat

Chiar mai amuzat  :icecream  :clapp , dar sa fim si seriosi si sinceri totusi   :innocent . Disponibila dragii mei  :baby2

Ce-ar fi sa incepi tu primul?

Si se scrie 'm-ai', agramatule.

• Like 1
Postat

Ce-ar fi sa incepi tu primul?

Si se scrie 'm-ai', agramatule.

de ce te adresezi asa unei "duamne", ca si cum ai vorbi cu un "domn"? 

insinuezi ceva?

:P :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...