guy45 Reputație: 332 Postat Octombrie 10, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2012 ADRIANA, provocatoare, experta in arta amorului, te astept pe tine, domn generos si discret, pentru a-ti satisface placerile intr-un ambient placut si curat, Titan, Trapezului, 0734.420.219 Bucuresti Pret:60LAcesta este anuntul din AT. Atasez si doua poze cu d-ra. Pozele sunt ale fetei, facute chiar in camera in care m-a primit, dar o avantajeaza foarte mult. In poze vedem o domnisoara stralucitoare si eleganta, in realitate este stearsa si mai sleampata. Si acum recenzia: Am sunat pe numarul de telefon din titlu, o voce placuta mi-a recitat meniul (oral, normal, 60 lei finalizarea, oralul se poate si neprotejat), locatie la Piata Trapezului, program non-stop. Ajuns la piata, am fost indrumat catre primul bloc pe partea stanga, am urcat la etaj unde ascunsa in spatele usii ma astepta mandra... ca o mandra de la tara. Imbracata intr-o rochita de culoare nedefinita (culoarea si croiala rochiei: moartea pasiunii), desculta, parul saten, lung si cam incalcit, ochi foarte frumosi, albastri, slabuta, foarte scunda (1,50m), fatza normala. Am ramas pentru ca - sa nu radeti de mine - mi-au placut foarte mult pozele si m-am gandit ca in cel mai rau caz, o fut si ma gandesc la poze. In dormitor (frumos, curat, dulap cu oglinzi) m-am dezbracat, am primit prosop curat si frumos mirositor si m-am dus la baie. Ca si restul apartamentului, baia este spatioasa, foarte curata, cu de toate in ea (sapun, gel de dus, sampon).Revenit in dormitor mi-a cerut cei 60 lei pe care i-a dus in camera alaturata. Nu a folosit baia. S-a dezbracat de sacul acela ingrozitor si parca a mai rasarit soarele. Are sani mici, dar frumosi, placuti la atingere, fund rotund corp bine proportionat. Pasarica curata, fara mirosuri, (dar nu m-am apropiat prea mult de ea dim cauza ca a sarit peste faza cu spalatul). Am inceput cu imbratisari, morfolit sanii cu sfarcuri frumoase, erectile, accepta K (adica FK dar fara F). Am trecut direct la futut. Pasarica fetei se umezise natural, stramta in tot timpul actiunii, a stat cum am pus-o, misionar, capra, umeri-craci, pozitie in care am si finalizat in prezervativ. Am primit servetele umede cu care m-am sters, dar baia chiar arata bine, asa ca m-am dus sa ma spal din nou. Ea, nu!Nu prea m-a indemnat la conversatie. A zis ca ma mai asteapta. Pentru cine vrea o descarcare ieftina, intr-o locatie curata, cu o fata normala, e de vizitat. Note:Locatie: 8 (asternutul nu pare chiar proaspat schimbat)Aspect fizic: 7 (mie imi plac totusi minionele slabute)Oral: nu am facutNormal: 8GFE: 5 (pentru K) Cam asta a fost. Experiente placute tuturor! 7 Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat Octombrie 10, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2012 am vizitat-o si eu pe domnisoara acum cateva luni. Am optat pentru ea pentru ca era in drum spre casa si nu a mai trebuit sa ma agit cu masina prin oras. "Sediul" activitatii ei nu mi s-a parut nemaipomenit de curat dar este acceptabil. Ca si prezenta fizica, domnisoara este comuna, fara sa iasa in evidenta prin calitati deosebite.Ca si prestatie nu mi-a placut sub nici o forma. Executa un oral neprotejat mecanic care nu iti ofera aproape nici o senzatie fapt pentru care, la acest capitol ii acord un 5. Normalul este fara implicare, sta ca o scandura uitandu-se pe pereti si lasandu-te sa o pompezi pana la finalizare in cauciuc, motiv pentru care ii acord nota 4 (mai bine o luam singur la laba). Si atitudinea ei lasa de dorit, este tacuta, nu poti schimba doua cuvinte cu ea. Cu greu am aflat ca nu este din Bucuresti.Sincer nu o recomand Va doresc toate cele bune 5 Link spre comentariu
el.huron Reputație: 11 Postat Ianuarie 26, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 salutam vizitat si eu cuibul acesta de viespi....intradevar locatie ok,dar...cu fata micutza de la tara...lasa de dorit prestatia,oral neprotejat mecanic,normalul protejat fafa nici un fel de imlicare..mai mai sa.mi moara si pixul la normal...daa..noroc k am finalizat rpd cu ockii inchisi ,asta k sa nu vad nik...asa pret asa prestatie...la telefon cnd suni pare zana...dar realitatea...varza.. Link spre comentariu
ciocan Reputație: 382 Postat Ianuarie 28, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 @el.huron Maestre, iti las cateva zile sa faci recenzia asa cum scrie la regulament, in caz contrar vom fi obligati sa te trimitem in vacanta Multumim de intelegere si n-o lua personal, avem niste reguli ce trebuiesc respectate de toti! Link spre comentariu
papuasul Reputație: -472 Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Acum in locatie este si DIANA, doamna matura, sexy, dulce si manierata, bruneta, 1.67 m, 55 kg, sani nr. 3, iti ofer tie domn generos companie intima intr-un cadru discret si curat. Oral, normal (anal contra cost), Titan Trapezului.La o cautare nu mi-a returnat nimic. Are 35 de ani si zice ca face si anal. Oral np cu CIM, intra si ambele dar doar la show erotic. Apartamentul arata mai bine ca ele. Nimic memorabil, eram in drum saptamana trecuta de la C-ta si am facut o halta in drum.Merg pentru o decarcare "cu ochii inchisi" cum au scris colegii mai sus, avand avantajul ca acolo locuiesc si sunt disponibile cam non-stop. Cum mi-a zis la telefon "daca este deschis, sunt disponibila". Link spre comentariu
babaro55u Reputație: 108 Postat Martie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 17, 2013 Salut, Nu stiu de ce am tinut sa trec pe la ea, probabil fiindca era ora tarzie (spre miezul noptii) si sta relativ aproape de mine. Se intampla acum aproape 2 sapt. Sun, imi raspunde imediat, recita extrem de incet tot meniul, intreb daca mai lucreaza si peste o ora, zice da, s-o sun cand sunt in preajma. Locatia e pe la Nicolae Grigorescu, blocul e pe directia Dristor, o scara ce are un magazin de pantofi la parter. Vorbeste atat de incet la telefon, incat a trebuit s-o pun sa repete de cateva ori. Ajung acolo, urc, deschide de dupa usa. E normala la fata si corp, dar din nou, vorbeste atat de incet. Posibil sa aiba niste probleme la dinti, pentru ca atunci cand zambeste sau rade, are tendinta sa lase capul in jos si sa nu-si miste buzele. Apartamentul era ok, mai era cineva intr-o alta camera, ulterior mi-a zis ca mai lucreaza cu o colega.In fine, trecem la actiune - care in seara aia a insemnat doar OWO cu CIM. Nu vreau sa fiu prea rau in descriere, dar e extrem de mecanic, deloc adanc. E adevarat, e OWO si nu se simt dintii. In plus s-a terminat CIM, asta dupa ce am incercat sa-mi imaginez tot felul de chestii ca sa termin naiba odata. Nu inghite, dar nici nu te lasa imediat din gura. Halatul - 60, inainte - ca la cinema Oral - 5, fara CIM ar fi picat examenul.Normal, Anal, GFE, FK - nu, n-am intrebat/incercat.Apt - curat, camera de lucru parea mobilata nou - dulap cu oglinda. Se pare ca e dotarea standard pentru meseria asta. Recomandare - daca esti cu mana in ghips. 6 Link spre comentariu
neptune Reputație: 343 Postat Aprilie 7, 2013 Oras:Solar System Oras:Solar System Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Salut,Am fost recent la domnisoara Adriana. In locatie era cu Diana-0734477470 pe care am preferat-o pentru actiune, Adriana fiind destul de scunda de statura pentru gustul meu. Anuntul ei din AT este urmatorul:"DIANA, doamna matura, sexy, dulce si manierata, bruneta, 1.67 m, 55 kg, sani nr. 3, iti ofer tie domn generos companie intima intr-un cadru discret si curat. Oral, normal (anal contra cost) Titan Trapezului" Locatia este foarte aproape de statia de metrou 1 Decembrie 1918, o precizare as vrea sa fac pentru colegul @babaro55u si pentru eventualii colegi interesati, adresa blocului este pe Theodor Pallady nu pe Nicolae Grigorescu.Am sunat pentru contact pe telefonul Adrianei, programarea am facut-o cu cca 30 min inainte, adresa am gasit-o rapid. Apartamentul are cel putin 2 camere nu am reusit sa imi dau seama exact pentru ca din hol am intrat in camera de lucru si nu am vazut decat sufrageria in capat.In camera in afara de pat mai era si un dulap cu oglinda in care puteai sa iti vezi actiunea privit de la spate. Diana undeva pe la 30-35 de ani, par inchis la culoare nu foarte lung, ceva probleme cu dantura, sani mici si lasati cam 1.65 inaltime, constitutie medie, o fata normala.Ca si atitudine a fost destul de degajata, am schimbat cateva fraze pentru destinderea atmosferei.Mi-a cerut banii, am optat pentru o finalizare.Nu am avut nici o tentativa de apropiere sau preludiu. Actiunea a inceput direct cu un oral protejat la cererea mea desi ea mi-a spus ca il poate face si ne, cu incercari de DT si ceva atentie acordata zonelor invecinate, se ajuta putin de mana. Continuat apoi cu 2 pozitii, misionarului si cu ea deasupra in care am si finalizat in caciulita.Prestatia a fost de nivel mediu, as putea spune ca fata a avut ceva implicare, efectul fiind cel scontat, destindere dupa o zi de munca plina.Atmosfera locatiei este una de fastfuck, dupa ce m-am imbracat fata s-a scuzat ca urmeaza o alta programare si ca ma mai asteapta.Fk nu cred ca accepta, setarea implicita era de intrare in actiune cat mai repede, OWO da dar nu am vrut din cauza danturii cu probleme, CIF si CIM nu am intrebat si nu am finalizat in urma oralului, anal nu m-a tentat dar mi a dat de inteles ca face..Prestatia se plateste cu 60lei/fin sau 120lei/h.Un amanunt interesant mi-a spus ca o pot suna la orice ora pentru programare, numai sa o anunt cu cel putin 30 de minute inainte sa se pregateasca.Pretul mi s-a parut destul de ok pentru tipul de actiune Note:Locatie 7, miros de aer inchis in hol,curatenie de nivel mediuCamera de lucru 8, rezonabila, bonus pt oglinda in care te poti vedea la treabaIgiena personala 8, nu a facut dus dupa ce am venit,ceva probleme cu dantura totusi lipsa mirosuri suspecteCorp 7,Atitudine 9, degajata si amabilaGFE 5, fara FK sau alte tentative de apropiereOral 6.5, acceptabilNormal 8 nu incearca sa te grabeasca, cooperanta in timpul actiuniiConcluzia:Daca esti in zona (sau e o ora tarzie), nu ai alte optiuni si vrei o descarcare rapida, pretul este decent pentru calitatea prestatiei. 7 Link spre comentariu
marchese de sade Reputație: 124 Postat Octombrie 2, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Vizitat-o si eu pe Diana. Pot sa va spun ca arata bine pentru varsta ei, cam 35 ani. Totusi, parea ceva ciudat la faptul cum vorbea, inchidea ochii mereu, parerea mea ca era un pic "afumata". Actiunea s-a desfasurat cu un singur nr. oral si normal. La oral graba maxima, chiar am intrerupt-o de cateva ori.Normal stramta bine, gemete cat de cat reale.Anal nu a vrut deoarece nu era pregatita, din cate am inteles trebuia anuntata din timp. Notele:Locatie: 8,5 (apartament cu 2 camere, putin cam neaerisit)Aspect: 8 (pentru cei carora le plac maturele, care se tin bine)Oral: 5 (de tecere)Normal: 8,5 (accepta orice pozitie, chiar cred ca ii place putin)GFE: 5CIM: nu am facutFK: nu am facutAnal: nu era pregatita. Halatul: 60 ron/fin oral+normal, 100 ron/fin oral+normal+anal. De recomandat la pretul asta pentu o descarcare rapida. 5 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Iulie 18, 2014 60 L ANGY, 25 ani, te astept intr-un cadru curat si discret pe tine domn generos pentru a-ti oferi clipe de neuitat. Titan, 18 Jul 11:48 0734.420.219 3 2 Link spre comentariu
b1355 Reputație: 98 Postat August 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 4, 2014 60 LANGY, 25 ani, te astept intr-un cadru curat si discret pe tine domn generos pentru a-ti oferi clipe de neuitat. Titan, 18 Jul 11:48 0734.420.219 a fost cineva la ea? Link spre comentariu
marchese de sade Reputație: 124 Postat August 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 4, 2014 Da, eu de cateva ori! Fata arata bine (de fapt cam singura care arata bine din tot cuibul). Micuta de inaltime, lipicioasa, draguta la fata, curata.Actiunea s-a desfasurat cu o singura tragere. Pretul a fost 60 lei finalizare.Locatie: 8Aspect: 9FK: daOral: 8 neprotejat, fara mare atentie zonelor adiacenteNormal: 9 (chair ii cam place) In rest cam merita pentru pretul cerut! 3 Link spre comentariu
el futadero Reputație: 62 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2014 Da am fost de vreo 2 ori fata arata destul de ok. Mai ales la pretul de 60 roni. Tate ok cu sfarcuri neerectile,fundulet bombat,presteaza oralul fara prezervativ cu cim,fara fk,in rest e curata nimic de reprosat. Pentru o descarcare scurta e chiar buna. Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Septembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Proaspat ajuns la birou dupa o scurta vizita la donisoara din topic. Ce sa zic?!?! Nimic memorabil... apartament nasol, dus nasol (cand dai sa se speli la pula te stropeste pe fata ))))3 dudui in apartamentInainte sa intru la dus am fost poftit in camera ca sa poata sa iasa tipul care era dus, timp in care o tipa bruneta ii tinea de usa pentru ca nu se inchide...Dezbracat la cucu gol din camera, purces la dus, intors, dus la dus si fatuca...Actiunea s-a petrecut pe jos, pe doua saltele unite. Normal ca la bafta mea m-am pus cu curu' intre ele si ma prindeau de buci. In camera mai era un coltar de plush din anii '90.Oral fara anvelopa, bunicel, sargiuncios dar anost. Fara ruperi de ritm, fara priviri in ochi si alte cele...Montat cauciucul si trecut tipa deasupra. Miscari ok...Dupa cateva minute am trecut la spatele damezei si am pompat 2 minutele ( asta ca are un cur bestial si un tatuaj pe umarul drept, pe mine ma excita astea...)Toata actiunea s-a petreecut in liniste deplina, mai putin ejacularea mea )))Sters cu servetel umed si p'aci ti-e calea! Oral 7 - sarguincios, coitze inexistene sau cel putin ea nu le-a vazut, fara limbi pe cap, pe madular... doar o miscare de dute-vino fara dinti Normal 7 - se umezeste dar cred ca se gandeste la altceva... 60 de cocostarci platiti inainte din proprie initiativa, nu pot sa spun ca ii regret dar mai bine avea Stela parte de ei, cine a fost intelege... aaaa.... tipa este miniona, pe la 1,60, carnita tare, frumusica la fata. Pozele de pe AT o fac sa para o tipa la 1.90 si masiva (nu grasa).Va stau la dispozitie! 3 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum