Sari la conținut

Recomandare

Postări Recomandate

Postat

Salutare. Ce-mi recomandati pentru Constanta? O faptura frumoasa, empatica si cat mai tanara. Ajung in Constanta cu treburi si vreau sa merg la sigur, ma bazez pe experienta voastra. Multam'

• Like 1
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Salutare. Ce-mi recomandati pentru Constanta? O faptura frumoasa, empatica si cat mai tanara. Ajung in Constanta cu treburi si vreau sa merg la sigur, ma bazez pe experienta voastra. Multam'

Îți recomand sa pui întrebarea la Întrebări si Răspunsuri... dar e prea tarziu.  :slap2

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Ce-mi plac astia toti care spun ca vin cu treburi la CT de parca si-ar deschide restaurant & hotel....

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Si noi ne bazam pe experienta ta de "o postare" :)) eu zic sa cauti linistit ca sigur vei gasi ;)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Multumesc. Ironii ieftine si de prost gust. Am postat aiurea. In regula. Insa de aici pana la a te chiunui sa raspunzi aiurea.... Voi ajunge, voi testa, insa cu siguranta NU voi posta. Nu meritati.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Multumesc. Ironii ieftine si de prost gust. Am postat aiurea. In regula. Insa de aici pana la a te chiunui sa raspunzi aiurea.... Voi ajunge, voi testa, insa cu siguranta NU voi posta. Nu meritati.

nu-i bai...postează ltii si pentru tine! Avem la scriitori pe-aici heheeeee
  • Like 1
Vizitator allview1
Postat

nu-i bai...postează ltii si pentru tine! Avem la scriitori pe-aici heheeeee

Adik!?  :rax2

• Like 1
Postat

Nici nu trebuie sa postezi ;) chiar nu e nevoie sa te obosesti.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

adică sunt foarte mulți tipi mișto p.aci ,cu o imaginație al dracu de bogată,si care scriu și foarte corect gramatical!

tac-pac o poezioara ?:)

• Like 2
Postat

Da ciei di aisea sor bazat vrodata pi iexperienta ta ? ;)

Prostia in care te zbati, nu te lasa sa sesizezi ca intrebarea ta e fara raspuns. Forumul are un scop, si este indreptat intrun sens. Cei ca tine ar trebui banati, ocupati locul aiurea. Daca poti, ajuta. Preferi sa rapsunzi aiurea, fara nici o legatura cu intrebarea celui ce doreste un raspuns.

Vizitator allview1
Postat

Da ciei di aisea sor bazat vrodata pi iexperienta ta ? ;)

Ce-mi plac mie ăștia cu 4 postari care dau lecții despre ce e forumul si ce ar trebui făcut. :)

• Like 3
Postat

Prostia in care te zbati, nu te lasa sa sesizezi ca intrebarea ta e fara raspuns. Forumul are un scop, si este indreptat intrun sens. Cei ca tine ar trebui banati, ocupati locul aiurea. Daca poti, ajuta. Preferi sa rapsunzi aiurea, fara nici o legatura cu intrebarea celui ce doreste un raspuns.

Now let me get this straight.....

Tu noi auzit di antribari ritorice ? Ever ? :))))

Tu oi postat 4 aberatii...da vorbiesti di scopu forumului ? :))))

Tu nai partisipat ku nimika la scopu forumului...da ai pritentii ? :))))

Tu pui antribari...cind ai zeci di ricenzii la andiemina doar di saptamana asta ? :))))

Tu iesti ala cari vorbiesti di prostiie ??? :)))))))))

Now here's my question.....

Cini lindicu mieu crezi ka iesti tu ?

Cini linidcu mieu crezi cati ieste dator sau datoare sati raspunda ?

Cini crezi tu ka o apresiat aportu tau di pina acusa siti va da muran gura cai iechitabil ?

Cini crezi ka poarta obligativitatia sa ti dusi tu la sigur ?

Cini crezi tu cai atita di impresionat di tini, ca trebe sa amparta iexperenta ku tini ?

Colega di Luni dimineata...io zik ka clar prostu iesti tu ! Io stu undi sa ti trimit...da scopu mieu aci pi Nimfo difera di scopu tau...clar !!! Scopu mieu ie sa fak caterinca di prosti ka tini, niesimtiti ka tini, cari fara sa ajuti vrodata ku nimika pi colejii lor di futareala trag concluziia ka li ieste ciniva dator sasi asumi riscuri di mers la curvi ka sa ti dusi tu la sigur !!!

Io ti pot ajuta...da prifer sami bat jok di tini. Dice ? Ka iesti un prost...daia !!! :)))))

Asa ka antribarea mea ari raspuns...doar tu iesti pria prost ka sal vezi !!! ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Pooi nam !!! :)))))

Da dice ti futi grija pi tini di ocupatiia mia ? Io mapuc di scris ci vria lindicu mieu, cum vria lindicu mieu, cand vria lindicu mieu si cit vria lindicu mieu !!! Nui treba ta ci fasi lindicu mieu. Treba ta ie sami suji lindicu, nu sai tii tu contu.

Da am antieles grija ta. Cind ma iau io di un prost pi Nimfomani, ie clar ka sari alt prost an apararia lui. Si kum nari ku ci altciva sa sara...se ia di ocupatia si timpu mieu. An lok sa va chinuiti sa nu moi fiti prosti, voi va ofticati.

:)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Apucate de scris romane, se vede ca altă ocupație nu ai

Si eu zic la fel

Sa scrie romane despre prosti ca are destul material de inspiratie pe aici

;)

• Like 1

Postat

Singurul prost de aici ești tu

Ma iestilachemarus,eu nu am dat nici un nume cand ziceam de prosti dar tu iarasi te-ai autosesizat

Vezi cat de prost esti

:)))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare