floryandoru Reputație: 64 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:bucuresty Oras:bucuresty Postat Ianuarie 22, 2019 Ma prestezi?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
kurmurdar Reputație: 187 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Si mie mi-e dor de Daria.Fata cu cel mai mare GFE ever. 1
kurmurdar Reputație: 187 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2019 Oare mai revine Daria ?
evantai Reputație: 1823 Postat Februarie 12, 2019 Postat Februarie 12, 2019 Pai nu s-a retras din câte știu.
daria26 Reputație: 403 Postat Februarie 18, 2019 Autor Postat Februarie 18, 2019 Buna băieți , am văzut ca am mai multe comentarii dacă m-am retras. Și răspunsul este ca da m-am retras, ma bucur ca v-am cunoscut și mi-a făcut o mare plăcere! Orice început are și un sfârșit! Toate cele bune tuturor și tot binele din lume! Pupici 5
Membru Premium fakeaccount Reputație: 2304 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Error 404: Not found. Oras:Error 404: Not found. Membru Premium Postat Februarie 19, 2019 Buna băieți , am văzut ca am mai multe comentarii dacă m-am retras. Și răspunsul este ca da m-am retras, ma bucur ca v-am cunoscut și mi-a făcut o mare plăcere! Orice început are și un sfârșit! Toate cele bune tuturor și tot binele din lume! PupiciLa fel si tie, multa bafta in ce intreprinzi! Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!
Membru Premium togonezul Reputație: 3397 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Februarie 19, 2019 Buna băieți , am văzut ca am mai multe comentarii dacă m-am retras. Și răspunsul este ca da m-am retras, ma bucur ca v-am cunoscut și mi-a făcut o mare plăcere! Orice început are și un sfârșit! Toate cele bune tuturor și tot binele din lume! PupiciMa bucur ca ne-am cunoscut, si iti doresc mult succes in continuare!
darko_pancev Reputație: 9 Postat Februarie 19, 2019 Oras:buc Oras:buc Postat Februarie 19, 2019 trebuia sa vina si momentul asta! Succes pe toate planurile!! Kiss!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum