Sari la conținut

80 fin 150 ora sunama Andreea - [Podu Ros]

vankrast

Postări Recomandate

• Oras:Iashington
  • Oras:Iashington
Postat

Eu am sunat ieri intre 18,30 - 20.30 de 5 ori pe ambele numere.dar din pacate telefonul inchis de fiecare data.M-ai incerc azi si daca nu reusesc sa dau de ea ma reorientez spre altcineva.

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei.

Fost, vazut, scuzat politicos, intors, plecat...nu pot sa fut asa ceva, nu ma coafeaza cu absolut nimic.

Locatie accesibila intre Cotnasi si Podu Ros.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Podu ros
Postat

Pe cei interesati va astep cu drag la mine program 10:00-19:00 sa aveti o zi placuta va pup ♥♥♥♥

• Oras:iasi
Postat

Pe cei interesati va astep cu drag la mine program 10:00-19:00 sa aveti o zi placuta va pup ♥♥♥♥

Da cum sa nu trebuia sa ne vedem azi am venit si trebuia sa revin cu un telefon si ghici ce nu mai raspundea ba intra mesageria ba suna fara sa raspunda nimeni halal seriozitate

Postat

Imi cer scuze dar eu nu lucrez non stop nu am un program fix. Inainte de toate incerc sa raspund la tel si sa fiu atenta cu cei care vor sa viba la mine. Eu nu chem pe nimeni aici si dupa sa nu mai raspund numai in cazul in care vine cineva neanuntat. Intotdeauna specific la tel sa ma sunati inainte cu 10-15 min pentru programare.

• Like 1
Postat

Am sunat ieri pe la ora 16 ,ai raspuns trebuia sa ajung in 20-25 minute ai fost de acord trebuia sa revin cu un telefon cand sunt in zona ce am si facut dar cum am spus ori mesageria ori suna fara sa raspunzi,nu a spus nimeni ca trebuie sa lucrezi non stop dar macar cu cei care ai vorbit la telefon precedent raspunde asa e de bun simt nimanui nui place sa vina degeaba

Postat

Imi cer scuze in genaral sunt o persoana care ma tin de cuvant si pana acum nu sa mai intamplat. Sa ai o zi buna. Si inca o data pardon.

• Like 2
Postat

Multumesc mult si tu sa ai o zi buna cat despre episodul nefericit nui bai o sa mai incerc

Postat

Buna ziua dragilor. Astazi o sa fiu disponibila pana la ora 21:00. Va pup si va astept cu drag. (80-150) 0740798837-0754545748.

Postat

Buna va astept astazi la mine intre orele 13:00-21:00 cu drag. 70-fin 130 ora. Va pup ♥♥♥♡♡♡♡♡

Postat

Buna va astept astazi la mine intre orele 13:00-21:00 cu drag. 70-fin 130 ora. Va pup ♥♥♥♡♡♡♡♡

Accepti 69 si annilingus?

Postat

Buna seara va astept maine la mine intre orele 11:00-20:00 cu drag 80-150 o.n & n.p cu fin si alte mici fantezii va pup

• Like 1
Postat

Buna seara dragiilor sunt disponibila in seara aceasta pana la ora 21:00 (80-150) va astept cu drag

Postat

Buna ziua va astept va astazi la mine intre orele 11:00-20:00 va pup tariful pentru zi este de 70-130 o.n. - n.p. va pup

Postat

Vă așteapt astăzi în locația mea pentru clipe minunate și fără grabă, între orele ( 09:00-21:00) va 😘 😘😘 zona Podu ros

Postat

80 fin 150 ora oral neprotejat cu finalizare orala sau pe corp normal este protejat 😘😘😘

Postat

Din cauza cauzata pe site Publi 24 anunțurile au rămas blocate așa că vă scriu de aici va aștept astăzi la mine 80-150 o.n no.p zona Podu ros tel 0754545748

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...