secret.squirrel Reputație: 289 Postat Aprilie 4, 2017 Postat Aprilie 4, 2017 "Rusoaica noua in Bucuresti, te astept la mine pentru a-ti oferi un masaj de neuitat fara graba. Zona rond Alba Iulia." E noua, are accent de peste Prut, 100 de lei numarul, dar lucreaza pe principiul primul venit primul servit. M-am programat cu 25 de minute inainte, apoi, cand am ajuns (dupa 20 de minute), a zis ca ma suna in 5. Mi-a dat beep intr-adevar, dar nu am reusit sa o "prind" la telefon. Cand a raspuns, deja se ocupase. Nu mai inteleg nimic... Atatea fete la Alba Iulia si tot isi permit sa lucreze in stilul asta... 4
gicanul Reputație: -132 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Aprilie 4, 2017 Ca si locatie, pe unde ti-a zis ca e in Rond? Acolo ai cel putin 5 cuiburi: - la Biocarpet,- Vizavii de Biocarpet- La Pireus Bank- Vogue desi nu e cazul (as fi recunoscut locatia imediat)- Scara de langa Puerto Caffe- Scara de langa carciuma La Mama etaj 8.- Etc ... Unde te-a directionat 1 3
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Aprilie 4, 2017 Autor Postat Aprilie 4, 2017 E in blocul cu Raiffeisen, etaj inferior. Nu stie sa explice. Am fost pana la urma. E inalta, dar nu si subtire, proaspata mamica (se vede dupa burta si sanii mari si moi). Oral protejat. Se straduie, in sensul ca preia initiativa daca tu nu ai chef. Intr-un final, cu ea sub mine, mi s-a parut ca chiar s-a incins un pic. Un moment mai devreme, cu ea deasupra, m-a intrebat "subtil" cum vreau sa termin. 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 4, 2017 In blocul unde presta Alice... 1 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 4, 2017 arata bine moldoveanca....
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2017 Ca si locatie, pe unde ti-a zis ca e in Rond? Acolo ai cel putin 5 cuiburi: - la Biocarpet,- Vizavii de Biocarpet- La Pireus Bank- Vogue desi nu e cazul (as fi recunoscut locatia imediat)- Scara de langa Puerto Caffe- Scara de langa carciuma La Mama etaj 8.- Etc ... Unde te-a directionatRaiffeisen si nu este rusoaica ,este moldoveanca 18 20
curacao Reputație: 25 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Curacao Oras:Curacao Postat Aprilie 5, 2017 poze reale?
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Dap
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 5, 2017 Dapai fost la ea?
eudales Reputație: 8 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Ce nota ii dam la sex ?
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2017 ai fost la ea?Da, am fost locuieste in blocul cu CECsi Raiffaisen in Rond, sta la treaba pana la 3 dimineata 18 20
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2017 17 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2017 Postat Aprilie 8, 2017 Da, am fost locuieste in blocul cu CECsi Raiffaisen in Rond, sta la treaba pana la 3 dimineatahttp://img01.lachschon.de/images/103788_koennen_frauen_luegen.jpg 12
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Aprilie 9, 2017 In blocul unde presta Alice...corect.acolo presta Alice...pana acum 10-12zile.se pare ca a plecat iar pe afara... 15 2
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2017 Zilele trecute am vizitat-o pe Ana . Mie mi-a placut.VOI FACE RECENZII DIN CE IN CE MAI SCURTElocatie 9gfe 10 oralnormal 8cadou 150Nu o recomandmultumesc Ana si am sa te mai vizitez 19 23
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 9, 2017 Nu o recomand, dar am sa te mai vizitez! Cum vine aata? :-) :-) 1 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2017 Nu o recomand, dar am sa te mai vizitez! Cum vine aata? :-) :-)Este simplu ,pentru ca se comenteaza aiurea nu o recomand,deci daca vrei sa mergi la ea si nu iti place de ea este problema ta ca nu am recomandat-o eu,iar eu fac ce vreau cu banii mei . 18 23
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Aprilie 10, 2017 corect.acolo presta Alice...pana acum 10-12zile.se pare ca a plecat iar pe afara...Cine este alice?
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Buc Oras:Buc Postat Aprilie 10, 2017 Este simplu ,pentru ca se comenteaza aiurea nu o recomand,deci daca vrei sa mergi la ea si nu iti place de ea este problema ta ca nu am recomandat-o eu,iar eu fac ce vreau cu banii mei .corect! 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2017 corect!Merg la femei pe banii si timpul meu ,cum faci si tu .Si ca sa nu se mai comenteze aiurea nu mai recomand pe nimeni si fiecare este liber sa mearga sau nu,chiar daca dau note numai de 10 nu dau note ca sa se tina si altii dupa mine 18 23
enco Reputație: 418 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 Hi, I just called her number when arriving near to Alba and she was free. I had no expectations, I was planning just to stay 1 touch and go. She answered the phone a bit bored, but decided still to go. I arrived at her appartment next to Raifaisenbank and her beauty and presence was nice, she is a quite lady. She immediatly prepared a condom, so I thought it was going to be a fast service, so I asked her the price of 1 hour: She replied 200 Ron and I asked her to stay 1 hour. So far the basics story. She is very good looking, tall lady about 1,75 with a sexy body and big tits. After the shower we started to hug and I felt already the GFE level was going to be high. We went to bed and touched us slowly. I massaged her a bit, some lips kissing. It felt really being with the girlfriend. We kept touching more and the level of horny was reaching very high levels. She did some oral, I have to say this was a bit on the weaker side, but still OK. I also licked her pussy longlasting, she allowed to finger the pussy and I understood she was enjoying this. She started to touch her breasts, my hair. After this we put a condom, and we fucked in many positions: Missionary, Doggy, cowgirl, legs in neck...nice feeling! Her boobs are incredible nice, her face is really cute. We lip kissed a bit more and I finished on her belly while she was massaging my balls. Girl: 9/10Oral: 5/10Normal: 9/10GFE: 10/10 Overal: 8,5/10 She is much more cute then in the picture. Recommended: Very much YES. I come back: Oh YES! Thank you Anna!!!! ------ Bună,Tocmai am sunat numărul ei atunci când ajung în apropiere de Alba și ea a fost liberă. Nu am avut așteptări, am fost de planificare pentru a rămâne doar 1 atingere și du-te. Ea a răspuns la telefon un pic plictisit, dar a decis încă să meargă. Am ajuns la Appartment ei de lângă Raifaisenbank și frumusețea și prezența ei a fost frumos, ea este o doamnă destul. Ea a pregătit un prezervativ Îndată, așa că am crezut că o să fie un serviciu rapid, așa că am întrebat prețul de 1 oră: Ea a răspuns 200 Ron și am rugat-o să rămână o oră. Până în prezent, povestea elementele de bază.Este foarte bine, doamnă înalt despre un corp cu 1,75 sexy și sânii mari.După duș am început să îmbrățișez și am simțit deja nivelul GFE urma să fie ridicat. Ne-am dus la culcare și ne-a atins încet. I-am masat un pic, unele buze saruta. M-am simțit într-adevăr fiind cu prietena. Am continuat atingând mai mult, iar nivelul de excitat a fost atins niveluri foarte ridicate. Ea a făcut unele pe cale orală, trebuie să spun acest lucru a fost un pic pe partea mai slabă, dar încă OK. De asemenea, am lins pasarica ei longlasting, ea a permis să atingă cu degetul păsărică și am înțeles că se bucură de asta. Ea a început să atingă sânii ei, părul meu.Dupa aceasta ne-am pus un prezervativ, și ne-am futut în multe poziții: Misionare, Doggy, cowgirl, picioare în gât ... senzație de frumos! sânii ei sunt incredibil de frumos, cu fața ei este într-adevăr drăguț. Am sarutat pe buze un pic mai mult și am terminat pe burta ei în timp ce ea a fost masarea bilele mele.Fata: 9/10Oral: 5/10Normal: 9/10GFE: 10/10Overal: 8,5 / 10Ea este mult mai drăguț, apoi în imagine.Recomandat: Foarte mult DA.Am venit înapoi: Oh, da!Va multumesc Anna !!!!
Vizitator onlyme20 Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2017 Postat Aprilie 16, 2017 Nu o recomand, dar am sa te mai vizitez! Cum vine aata? :-) :-)stai sa vezi gagica cand ne recomanda apoi ..bv liviule oricum am ras la faza asta:))
kurmurdar Reputație: 187 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2017 Pro: Frumusica, simpatica, vorbareata, o prezenta placuta si un corp frumos Contra: Fast fuck, desi programat si prezentat la timp, a trebuit sa astept, in pauza dintre numere a raspuns la telefon si a planificat o viitoare intalnire, fara dus dupa primul numar .... obisnuitele servetele umede, inclusiv dupa mine, pentru urmatorul invitat care tocmai urca in timp ce eu coboram. Note:Locatie: 8, Rond Alba IuliaCorp: 8Oral (protejat, asa procedez de regula): 5Normal protejat: 7GFE: 8 (excluzand atitudinea fast fuck)Igiena: 7 (nu mirosuri suspecte, insa lipsa dus si clasicul truc cu servetelele umede ..... am vazut si la unele fete din top, nu-i vorba)Cotizatia: 200 h pentru o ora De revenit: NU
o2 lentila Reputație: -428 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:around Oras:around Postat Aprilie 28, 2017 detasata la constanta , dupa anunturile publi 24.
marculescu Reputație: 132 Postat Mai 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2017 detasata la constanta , dupa anunturile publi 24.Dupa anunturile din AT nu pare a fi detasata nicaieri: e tot in Bucuresti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum