dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2012 Deschidem o noua subsectiune... BANCURI PERSONALIZATEdin ciclul.. păţaniile emirului prin deşertepisodul I - emirul la cumpărăturiBurros_moros.wmv
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2012 BANCURI PERSONALIZATEdin ciclul.. păţaniile emirului prin deşertepisodul II - emirul la Paris DakarMOULOUD_AU_PARIS_DAKAR_.wmv
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2012 Una arabeasca...
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 10, 2012 bay fraticilor ce va facu-i mah de bagati numai camile si arabitoi ........ e bine ...personalizate zice-ti? prohodu vostru.
euflo961 Reputație: 60 Postat Octombrie 10, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Octombrie 10, 2012 Un concurs de bancuri?ne inscriem.alegem un juriu.participantii posteaza un banc pe zi,juriu noteaza si dupa o saptamana alegem campionu'!Ii arunc manusa lui Afriq,Cautatorul,Dromaderu,Vyypus.Pentru tura asta mai intra 2.ce ziceti?
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2012 merge si fara juriu... oricum eu sunt prezent.. stimabilul Afriq a ridicat mingea la fileu .. Emirul e in vrie... the Game is On
euflo961 Reputație: 60 Postat Octombrie 10, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Octombrie 10, 2012 Cu juriu sa fie!poate @pisicuts sau vreun moderator muta astea intr un nou thread si ne jucam acolo,mai facem un offtopic.dupa ce se termina tot se pot muta bancurile aici...
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 10, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 10, 2012 BANCURI PERSONALIZATEdin ciclul..aventurile africanului românepisodul I - Africanul la Eforie... sudafr.wmv
Afriq Reputație: 1265 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2012 Challenge accepted Cursuri de specializare la Emiri... sa speram ca maestrul @vyypuss nu e naturalizat sa trebuiasca sa aplice ce se preda... cum sa-ti tratezi nevasta.wmv
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 11, 2012 In limita disponibilitatii timpului ........ Accept si eu la randul meu provocarea .......... @afriq baga un thread separat la Sectiunea Timp Liber
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Octombrie 11, 2012 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Octombrie 11, 2012 Ma bag la jurizare!
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 11, 2012 Din ciclul @Camiloiu fute orice ... Ep. C01
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Salutare , Va adaug un exemplu pt fete asupra modului cum se pot intampla unele accidente : O zi buna ,R.pollazz.wmvatenta_al_tema.wmvlindo_caminar.wmvtomafalsa.wmv
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2012 şi oare cum am putea să îl uităm pe cel mai roz dintre rozi... BANCURI PERSONALIZATEdin ciclul..Pisica îşi schimbă părul dar năravul ba...episodul I - Cum cucereşte Pisicul feţitele frumoase (cu un dans la bară senzual..)pisic.wmv
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Si acum o dedicatie pt @Dromaderu !( si pt alti corporatisti , sugestie de servicii )caffe-in-ufficio.wmv
vyypuss Reputație: -425 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat Octombrie 11, 2012 Future wife for Afriq ........................ fiti atenti ce GURITA are, taman buna pentru @Afriq si tot timpul pregatita ... Ep. A01
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2012 Si acum o dedicatie pt @Dromaderu !( si pt alti corporatisti , sugestie de servicii )mai sculptore tu ai fost pe la mine pe la birou si acum vrei sa faci pe altii invidiosi?!?!
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2012 BANCURI PERSONALIZATEdin ciclul..Ciocan şi Raffaelo la o şuetă...Raffa stătea pe prispa casei şi fuma.Trece Ciocan pe stradă şi îl strigă:- Raffaaaaa! ...Hai să bem un rachiu la crâşmă.Raffa răspunde:- Băi, nu vin.- Hai, mai Raffa..! Sau ţi-e frică de nevastă? - Auzi mă, Ciocane! Nici la lup nu-i e frică de câine, dar nu-i place cum latră.
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Cum le stii tu camiloiule pe toate ca un om mare !!!
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Si .. tot pt Dromaderu ca raspuns la bancul lui : - Prietene, te-am văzut la TV aseară!- Da? Pe ce canal?- Pe Animal Planet.
dromaderu Reputație: 411 Postat Octombrie 11, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 11, 2012 buna asta... !!!!
euflo961 Reputație: 60 Postat Octombrie 11, 2012 Oras:V. B. L. Oras:V. B. L. Postat Octombrie 11, 2012 Il avem pe maestrul petrepetre02 in juriu,ne-ar mai trebui un jurist(asa-i zice,nu?).plus confirmarea tuturor participantilor.niste reguli ceva?)
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 11, 2012 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 11, 2012 Emirul la casa de schimb!Scoate el o bancnota de 1000 de riazi si zice cu jumatate de gura catre fata de la ghiseu:"- Change pliz (please)"!Fatuca, privind nedumerita bancnota si pe Emirul cel mandru infasurat in prosoape scumpe si cu pulan in loc de iatagan la brau, decreteaza ofuscata:"- Canci pliz (please)! "
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Pentru fete , sugestie de reclama pe "nimfomane.com" : Anunt: Nimfomana de etnie maghiara vreau sa cunosc tanar roman, inalt, dotat, cu cunostinte de istorie, dornic de razbunarea neamului.
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2012 Postat Octombrie 11, 2012 Vyypuss , Dromaderul si Afriq la cârcima din colt :- O sticlă de votca ! ceru Vyypuss .- O sticlă ?! se mirară ceilalti doi.- Da, măi băieti ! Am o treabă cu o araboaica si vreau să fiu tare !- O sticlă de votcă ! ceru si Dromaderu.- O sticlă ?! se mirară ceilalti doi.- Da, măi băieti ! Am o treabă cu o arzoaica si vreau si eu să fiu tare !- O cinzeacă de votcă ! ceru si Afriq .- Numai o cincizeacă ?! se mirară ceilalti doi.- Măi baieti, eu sculă am, beau doar ca să-mi sclipeasca ochii ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum