Sari la conținut

Challenge!

Postări Recomandate

• Oras:V. B. L.

La maternitate,in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.Iese moasa si il felicita pe primul.

-Felicitari domnule Ciocan,aveti gemeni!

-Doamne,ce coincidenta,eu chiar lucrez la Minnesota Twins...

Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de-al doilea tatic (Dromaderu):

-incredibil,aveti tripleti.

-Nu pot sa cred,ce coincidenta,eu lucrez la 3M Company

Al treilea (Vyypus) lesina:

-Ce s-a intamplat,intreaba moasa.

-El lucreaza la 7UP...

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0

Pentru "pionierul" cocosat ( si alti corporatisti la costum ) :

El: Iubito calca-mi te rog camasa albastra ca am o sedinta importanta azi.

Ea: Ma tu vrei sa te duci la curve!!!

El: Nu iubito, promit, am o sedinta importanta. te rog pregateste-mi sicravata.

Ea: Maaaa, tu vrei sa te duci la curve, d-aia te aranjezi!!!

El: Nu iubito, iti promit!!! te rog si parfumul sa mi-l aduci.

Ea: Pfaaaa, clar te duci la curve la cum te-ai aranjat!! Promiti ca nu te

duci??

El: Iubito!!! Promit!!!!

Se intoarce barbatul beat acasa pe la 4 dimineata si ii spune sotiei: "Ai cobit!"

Link spre comentariu

se stie ca inainte sa fim oameni am fost si un animal intr-o viata anterioara.In cazul nostru de fatza,Vyypus a fost vultur!

vulturul nostru zbura linistit pe deasupra unor stanci.se intalneste cu vulturoaica si aceasta il intreaba"

-unde te duci,vulture?

-ma duc sa imi pun pula de fier!

a doua zi vulturul zbura aiurea,in toate directiile,dadea greu din aripi,nu putea sa isi controleze zborul.vulturoaica il vede si il intreaba:

-unde te duci ,vulture?

Vulturul(Vyypus):

-UNDE VREA PULA MEA!

Link spre comentariu
Vizitator Scrat

Beyyy ... va dilirati? Ce dreaq, va apuca bancurile in loc sa recenzati, ai??? Timp liber ca timp liber, dar chiar ase?

No lasa ca baga taica Scrat ceva recenzii ... noi, de pe la vest ...

Link spre comentariu

Vyypus si Scrat sunt in salonul de asteptare la un doctor,Vyypus plange.

-de ce plangi?intreaba Scrat.

-trebuie sa imi fac analiza de sange si o sa ma taie la deget!

cand aude,Scrat incepe si el sa planga.

-Da' tu de ce plangi?intreaba Vyypus

-Eu sunt aici pt un test de urina!

Link spre comentariu

Primul episod pt HAMMER 2 ala mic far' un c...... ce crede-ai ca scapi dupa bancul ala nea Ciocan.

http://stirileprotv....anul.html#video

Un barbat din Olt intra direct pe primul loc, in topul celor mai neinspirate personaje care au actionat la ananghie! A stat trei zile cu DOUA CIOCANE in anus si cu manerul unei halbe de bere!

"M-am constipat si am bagat un ciocan, sa sparg samburii", ne explica el. Cum manevra n-a avut niciun rezultat, a urmat un firesc episod al doilea. Care, de altfel, avea sa fie si ultimul. Lipsit de happy-end, pentru ca sfoara cu care protagonistul a legat urmatorul ciocan (numa' numa' sa fi tinut!)... s-a rupt.

Nefericitul individ a stat nu mai putin de trei zile asa, fiind transportat, in cele din urma, in stare grava, la spitalul judetean din Slatina. Dupa o operatie extrem de dificila, barbatul poate rasufla, acum, usurat.

Medicii care l-au operat pe barbatul de 40 de ani au recuperat cele doua ciocane, dar au mai gasit si un maner gros de halba, despre care pacientul nu suflase o vorba. Socati, medicii spun ca omul putea muri din cauza complicatiilor.

Usor rusinat, are puterea sa mai si glumeasca. Intrebat fiind cum de a reusit o asemenea performanta, cand exista atatea alte mijloace anticonstipatie, MC Hammer de Oltenia spune sec: "Cu grija, puteam sa bag si mai multe CIOCANE!!!"

Link spre comentariu

@Euflo se plimba agale pe aleea din fata unei frizerii. Frizerul il vede si ii spune tipului, pe care tocmai il tundea:

– L-ai vazut pe baiatul, care tot trece pe alee? E cel mai prost copil din cati am intalnit ! Uite, o sa iti arat !

Deschide usa si il cheama pe @euflo. Scoate o bancnota de 5 euro si o moneda de 2 euro. Cu bancnota intr-o mana si moneda in cealalta, ii zice:

– Baiete, ia uite aici ! Ce alegi?

Bula ia moneda de 2 euro si pleaca.

– Ai vazut ? E cel mai prost copil ! Niciodata nu alege bancnota, e prea prost ! Nu se invata minte, niciodata! zice frizerul mandru.

Dupa ce termina cu tunsul, tipul iese din frizerie si il observa pe @euflo care manca o inghetata. Merge la el si il intreaba:

– Baiete, am inteles ca de fiecare data, tu alegi moneda in locul bancnotei. Chiar nu poti face diferenta? Nu-ti dai seama care din cele doua e mai valoroasa?

– Ba da, imi dau seama.. Dar atunci cand voi alege bancnota, crezi ca ma va mai pune sa aleg vreodata?!

=)) =))

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello

O virgina si cu Vyypuss traversau Sahara pe o cămilă. In cea de-a treia zi , cămilă moare fără avertisment.

După ce se sterg de praf , virgina şi Vyypuss chestioneaza situaţia . După o lungă perioadă de tăcere , Vyypuss zice :

"Ei bine , d.soara , acest lucru pare destul de grav ."

"Ştiu , domnule . De fapt, nu cred că este probabil sa supravieţuim mai mult de o zi sau două. "

"Sunt de acord", afirmă Vyypuss. "d.soara, din moment ce noi probabil ca nu vom scapa de-aici în viaţă , ai face ceva pentru mine?"

"Orice . ."

"Nu am mai vazut sani de femeie şi mă întrebam dacă as putea sa-i vad pe ai tai ."

"Ei bine , în condiţiile acestea , nu vad nimic rău."

Virgina s-a dezbracat şi Vyypuss s-a bucurat , comentând frumusetea lor :

"d.soara, te superi dacă-i ating ?"

Ea a consimţit şi Vyypuss ii pipaie timp de câteva minute.

" Domnule , pot sa va intreb ceva ?"

"Da , d.soara ! "

"Nu am mai văzut un penis. Pot să-l văd pe al tau ?"

"Cred că ar fi in regula " a răspuns Vyypuss ridicandu-si hainele .

"Oh , Vyypuss , pot sa-l ating ?"

Vyypuss consimţi şi după câteva minute de giugiuleală se pomeni cu o erectie de toata frumusetea .

"d.soara , ştii că , dacă am introduce penisul meu în locul potrivit , el poate da viaţă."

"Este adevărat Vyypuss?"

"Da , este , d.soara."

"Oh , Vyypuss , e minunat ! Atunci introdu-l în cămilă şi sa plecam odata de aici ! "

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello

O nimfomana super-bogata da un anunt intr-un ziar national: "Nimfomana, ofer 1.000.000$ celui care imi va oferi 100 de orgasme intr-o napte". A doua zi se prezinta la ea Scrat :

- Eu sunt rau, da' rau de tot si-am sa te rup in doua!

Si trece Scrat la treaba si-i da bataie o data, de 10 ori, de 20 de ori...cand ii moare "problema".

A treia zi vine Euflo :

- Cucoana, fii pregatita de ce-i mai rau! Beau o vodca si tin-te bine!... si incepe Euflo : o data, de 10 ori, 20, 30 ... 70 si il lasa si pe el "treaba".

Intr-un tarziu vine si Cautatorul :

- Domnita draga, mai e valabil anuntul cela?

- Normal ca mai este!

- No, bine, c-am venit si io sa te dezmierd nitel, da' am o problema: nu stiu defel a numara.

- Pai, nu-ti fa probleme, la fiecare orgasm tragem o linie cu creta pe podea.

- No bine dara...

Si incepe si Cautatoru sa "traga la vasle", de 10 ori... 30... 70... 90... Nimfomana se sperie si-si spune in gand: "Mai, da' cum sa-i dau eu individului astuia 1.000.000$ si am si obosit". Si incepe sa triseze: 91, 91, 93, 93, 93, 93.

- Dar bine, domnita, dara n-o mai fost 93 o data?

- Nu, ma tarane.

- Bineeee conita. Stii ce zic io, domnita draga, vezi ca ne-am incurcat. asa ca hai sa stergem totul si s-o luam da la capat!

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Ciocan şi Raffaello, vara toridă, în barca la pescuit, beau bere cu lansetele în apa, fumează nişte trabucuri ... când deodată Ciocan se opreşte şi zice din senin:

- Auzi mă, cred ca divorţez de nevastă-mea, nu mi-a mai vorbit de o săptămână!

- Băă, io zic să te mai gândeşti, femeie bună ca asta e mai greu de găsit...

Link spre comentariu

Ciocan, Vypuss, Euflo şi Chuck o pun de un noua petrecere, dar peste hotare. La hotel, dorind a pastra mai multi bani pentru distractie, hotărăsc să doarmă câte doi în cameră. Euflo se ştia că sforăie atât de cumplit, aşa că au convenit să doarmă în cameră cu el pe rând, fiecare câte o noapte. A doua zi dimineaţa, vine Ciocan, primul care a avut „onoarea”, cu ochii roşii, părul răvăşit, obosit mort:

- N-am putut dormi toată noaptea, am stat în fotoliu şi m-am uitat la el.

A doua zi, Vypuss, rupt de somn şi el:

- Cum să dormi, se clatină acoperişul de la sforăitul ăstuia, am stat toată noaptea în fotoliu şi m-am uitat la el.

A treia zi, vine Chuck proaspăt, odihnit, bine dispus. Ceilalţi miraţi:

- Cum ai reuşit să te odihneşti?!?

- Simplu. Înainte de a ne băga în pat, l-am strâns în braţe, l-am sărutat dulce şi i-am spus noapte bună. N-a închis un ochi toată noaptea.

Link spre comentariu
Vizitator Scrat

No, amu ma atata @Raffaello ...

Raffaello ungur, inainte de casatorie cu o romanca, il cheama tata Gyuri la el si-i zice ase:

- No ma, in noaptea nuntii, iei fomeia in bratii sa-i arati ca unguru e puternic, o duci sus la camera si deschizi usa cu piciorul sa-i arati ca unguru e tare, apoi o arunci in pat sa-i arati ca unguru e tupeist ... si i-o tragi la greu, sa-i arati ca unguru e tare in stromeleag, Inteles mai @Raffy?

-Da tata Gyuri.

No, a doua zi se intalneste Raffy cu tacso Gyuri, si tacso il intreaba:

-No, Raffy, facusi cum iti zisai, io cu romanca?

-Da tata Gyuri, luai fomeia in bratii sa-i arat ca unguru e puternic, o dusai sus la camera si deschisai usa cu piciorul sa-i arat ca unguru e tare, apoi o aruncai in pat sa-i arat ca unguru e tupeist ... si apoi ..... ma masturbai in fata ei, NO!!!

-IOI , IOI, IOI !!!! Raffy cum putusi sa faci ase ceva? Facusi neamu unguresc de rusine ....!!!

-No, sa-i arat ma tata ca unguru e AUTONOM SI ...INDEPENDENT !!!

Link spre comentariu

@Ramona_maseuza vine acasa seara tarziu, cu o zi mai devreme dupa ce fusese plecata intr-o calatorie de afaceri si deschide incet usa de la dormitor.

De sub patura ea vede iesind patru picioare in loc de doua.

Se intinde dupa bata de baseball si incepe sa loveasca cu sete patura.

Dupa ce termina se duce in bucatarie sa se racoreasca cu un pahar de vin.

Cand intra in bucatarie il vede pe sotul sau citind o revista.

“Buna draga!” spune el … “Parintii tai au venit in vizita si i-am lasat sa stea in dormitorul nostru. I-ai salutat si tu?”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...