Sari la conținut

Ceva interesant la Dristor 0742773895

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iaca si pozele....

post-75309-0-29766500-1491373719_thumb.jpg

post-75309-0-14241100-1491373741_thumb.jpg

post-75309-0-99724500-1491373755_thumb.jpg

post-75309-0-50383200-1491373789_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Programat si eu, merg sa ii testez orificiile diseara... program pana la 20, confirmare 15-30 minute in avans, 150 mafareti ora cu total... cica

• Like 1
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

astazi ajung prin zona dristor 2....ii dau un telefon

Dă-i și o lucrare de control!

Control oral,ca ORL-lişti,normal ca ginecologii și anal ca ..... analistii!!

Postat

Am fost eu acum cateva saptamani..poze false ..ea zice ca are 30 ani eu zica ca dupa aparenta in jur de 45 mica de inaltime carne moale peste tot..oral 2 minute absolut nimic special..am puso capra pt anal ..nu a comentat ..fara lubrifiant,crema  sau altcevacitez "nu am"...deci alunecare minima + la final prezervativ murdar de cacao! nota generala -4 !o zi buna

• Oras:Buc
Postat

Am fost eu acum cateva saptamani..poze false ..ea zice ca are 30 ani eu zica ca dupa aparenta in jur de 45 mica de inaltime carne moale peste tot..oral 2 minute absolut nimic special..am puso capra pt anal ..nu a comentat ..fara lubrifiant,crema  sau altcevacitez "nu am"...deci alunecare minima + la final prezervativ murdar de cacao! nota generala -4 !o zi buna

45 de ani/??????

• Like 1
Postat

in poze arata de 25.... Eu cred ca o confunzi.... Pozele de mai sus...nu stiu daca sunt ale ei...dar cu siguranta sunt facute intr-o garsoniera din dristor2...o recunosc...

• Like 2
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

norbert, pune poze si detalii ca lumea, nu link la publi24 ca in cativa zile o sa dispare...

Postat

poate ai fost la aia de la etj 5 cu tate mari ,ca aia este purie

Postat

Ajungand acasa topaind in al 3-lea picior, sfarsit de oboseala, am decis sa reprogramez...

Mergeti voi sa o futeti si pt mine?  :hihat

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sa imi bag pula,in blocul de garsoniere de la Dristor 2 cred ca sunt cel putin 2 panarame pe palier!

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...