Vizitator j0hnny_legend Reputație: 0 Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Ai sa-mi bag pula... am si uitat de meci. Din păcate sunt prins puștiu... Dar da-l in masa de meci dacă repet faza de aseară (deși sunt slabe șanse) îți dau de veste, poate facem o deplasare 1 Link spre comentariu
emkte_____ Reputație: -410 Postat August 8, 2017 Oras:GANGSTERS PARADISE Oras:GANGSTERS PARADISE Partajează Postat August 8, 2017 Ai sa-mi bag pula... am si uitat de meci. Din păcate sunt prins puștiu... Dar da-l in masa de meci dacă repet faza de aseară (deși sunt slabe șanse) îți dau de veste, poate facem o deplasare hai vezi ce faci ca si asa ma plictisesc, maine plec iar...bag pula 1 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Octombrie 9, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Octombrie 9, 2017 ApropoUnde e Delia? 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Decembrie 6, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 6, 2017 Uuuuuup!Se pare ca nimeni se fute cu nimeni si toti lasa recenzii! :) Asteptam una si din "interior" sa aflam cum face Dragnea anal!:) 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Uuuuuup! Asteptam una si din "interior" sa aflam cum face Dragnea anal!:) Cu gura.... ;) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum